Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 19
sovietica spune:
hai ca am citit vijelios din urma.
Gudinde, multumesc! am salvat tot
Amira, deja Motanski a tras o faza grea!
Ne-a scapat privirilor si a intrat in camera de bb si in max 5 minute cat a stat acolo pana am intrat, a stropit cu urina dinaia imputita un scutec proaspat schimbat si impachetat. Moamaaaa ce putzea!! pana ne-am prins ce mirosea am mirosit cu randunoiul ca 2 caini totu prin camera!
Floare, Sasha s-a nascut direct cu ochii caprui, ca sa nu am nici un dubiu!
Luny, macar tu nu alungi pisele afara din casa!...
Bubu, te anunt cand o fi sa cada firele! sau or fi cazut si n-am remarcat eu?da nu cred. ma verific cat de curand!
Si eu am mancat mujdei duminica, cu bors de peste, n-a avut nimeni nici o problema. Aaaaa si aseara mi-a luat Omu shaorma
Si cu problemuta cu constipatia eu in locul tau mi-as fi facut clisma ;)
Si Sash are deja program! e super!
Stela, bine ai revenit! Mie unde am nascut, imi ziceau ca algocalminul este safe la alaptat, dar cine mai stie... sa treaca repede!
Adriuta, stiu ca in sua exista dispozitive anti-latrat. Adica ceva ce iti cumperi tu, apesi un buton cu nu stiu ce unde ce ii face s anu mai latre.
Simo, ce mai face maseaua?! sa treaca!
Am uitat sa iti mai zic cu wrapul. Cat de rau poa sa fie materialul?! la topicul despre wrap in romania de pe DC face Inaioana wrapuri si trimite prin posta.
http://www.mobywrap.com/t-instructions.aspx cum se pune
si http://www.kangaroomothercare.com/research.htm#2 scuze, e in engleza
Maia cum ai aparut tu cu lectiile facute si cearceaful de rigoare!
Tuchita, bine v-ati crestinat! Sa aibe parte Seb de un Inger pazitor vigilent!
ancadragoman bine v-am gasit la scutece!
Clau
Fete, si eu mai atarn copilul la san cand nu se consoleaza cu nimic. Ma culc pe o parte, il lipesc de burta mea, il mufez, si urmeaza o tzoncaneala lunga cu partzuri dese. Poate n-o fi bine, da se linisteste tare bine. Inghite lapte f rar, da ii place sa ma tina de suzeta :)
Oh, trimit mesajul asta si revin, ca se enerveaza mama ca nu vin la masa.
Nati, se pare ca inca n-am ajuns sa citesc despre intrbarea ta cu tatal tau!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici -new
nasterea delfinasului ilustrata
clauclau spune:
Dana, nastere usoara!!!!
Te asteptam la scutece!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Clau,al meu cat de hulpav e ar manca si biberonul!ma mir cateodata cum de am lapte sa-l satur....
Sovi,ma mai gandesc cu wrap-ul...mi-e ca imi rupe spatele...dar e o idee buna,avand in vedere ca vine vara.si,stiu engleza...si maseaua doare in continuare,dar nu ma duc la doftor !
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Sovi, si eu ii mai dau sanul drept suzeta cand vreau sa stau la televizor sa urmaresc ceva si e si ora de papa! Dupa ce suge laptic o mai las sA molfane la sfarc ca stiu ce mult ii place!
POZE
POVESTEA NASTERII
kitzy spune:
Nicol am pompa primii pasi manuala si toata operatiunea dureaza cam 20 de min. E foarte eficienta.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Simo27 spune:
Imi dorm amandoi copii de vreo 2 ore jumate...de mult nu a mai fost asa!a....Sam da semne de trezire...era prea frumos sa tina mult
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Naty, uite o poza cu Razvanel bebelus de cateva lunisoare, hranit doar cu Bebelac:
http://good-times.webshots.com/photo/2723572040102101346advHGW
Si cei cu formula se fac grasunei si in curand va fi si Iulia asa pufoasa!
POZE
POVESTEA NASTERII
mami_papatot spune:
Hello mamici si bun-gasit la clubul scutecelor! Noi suntem prinsi pana peste urechi pentru ca din pacate eu am inceput munca .. n-am incotro ... asa ca timpul este rara avis...
pentru naty si zoze pupici speciali pentru frumoasa poveste inceputa aici, la clubul scutecelor!
pentru toate randunicil, si imi cer mii de scuze pentru ca nu pot nominaliza, pupici eterni si dragoste neconditioanata pentru voi si puiutzii din dotare!
si chiar daca nu mai am timp de sporovaiala, promit sa recuperez din iarna, am si eu o intrebare...voi aveti si medic pediatru si medic de familie? sau sunt 2 in 1? adica pediatrul e si medic de familie? sau pana la urma cat de necesar este un medic de familie? doar pt compensate sau cum? ca mie mi-a fost recomandat un medic bun de catre un prieten, dar nu stiu daca este si medic de familie si parca nu-mi vine sa apelez la ea oana nu ma dumiresc ce si cum...
va pupic inca o data!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
natynic spune:
Mami, in primul rand bun-venit! Lucreeezii???
Pt copil medicul de familie trebuie sa fie si pediatru, pt ca el se ocupa de vaccinari, cantarit, etc si trebuie sa se priceapa la copii . Al meu e 2 in 1, motiv pt care m-am mutat si eu la el pt retete, etc.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea