Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
nicol_conte spune:
Giani multumim de aprecieri! Sa stii ca sunt tare invidioasa pe pletele lui Andreiu tau! Pai cand o face Antonia mea asa plete? Cred ca la fel ca Alexia , adica aproape de 2 ani, ca si-aia a fost o chelioasa....mama-mama..., si eu care de cand era in burta visam sa-i fac codite....
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Naty,am si eu poza pentru prima pagina
http://good-times.webshots.com/photo/2642361050102426993xiVdCY
mersi mult
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
am vazut poze cu o Antonie buzata si frumoasa , sa-ti traiasaca Nicol!!!!
bey io imi trag palme.din cauza de vreme ,... de 5 ori am avut tenttive de a iesi afara si de fiecare data m-a intors pploaia din drum , acu iar a iesit soarele , da Andrei doarme .......
Si io la fel...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Am vb azi cu dr si tocmai am ajuns la concluzia ca fata mea e comoda si nu ia de la san numai cat ii trebuie pe moment dupa care doarme lemn vreo 10 min si apoi se trezeste de foame si eu ma gandeam ca nu-i ajunge lapticul, asa ca deocamdata ma mulg, scot cam de fiecare data 120 ml care o satura si doarme linistita 2-3 ore dupa care iar papa si somn si tot asa ca de cand am venit acasa, nu stiu daca dormea in total ziua 3-4 ore ca era tot timpul foame si se agita.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Simo27 spune:
Of,Kitzy,bine ca ai gasit problema ,dar si rezolvarea!pupici Dianei mancacioase
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
nicol_conte spune:
Kitzi cu ce fel de pompa te mulgi de scoti atata lapte si cam cat dureaza operatiunea? Pana acum nu mi-am luat pompa, dar as vrea sa-mi iau ca sa incep sa mai plec si eu cu randunoiul incolo-ncoace si sa-i las piticei provizii..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Simo27 spune:
Nicol,eu am pompa electrica NUK(si deja m-am muls ptr deseara,ca sa aibe buni ce-i da Barosanelului)...si iese lapte garla!
POZE
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by Simo27
Nicol,eu am pompa electrica NUK(si deja m-am muls ptr deseara,ca sa aibe buni ce-i da Barosanelului)...si iese lapte garla!
![]()
POZE
Da tu unde pleci deseara mamico? Cam cat dureaza mulsul?
Mami de
![](fetita.gif)
Pozici
Simo27 spune:
Ne scoatem finii la resturant,fac azi 1 an de casatorie...si depinde de cat de plini sunt sanii,al meu a papat pe la 3 si 30 si am baut latic la greu sa am acu ce scoate si sa se faca lapte pana la 6-7 cand iar ii dau!
POZE
clauclau spune:
Dar eu ce sa fac ca Rebecca nu ia biberon sub nici-o forma! Degeaba mulg eu sa las laptic ,daca e sa plec undeva ...Si cum sa sa-i dea cu lingurita nene, 120 ml??? Am incercat si ieri sa-i dau niste ceiut cu bibe si tot asa, cand simte tetina o scuipa imediat! Offff, ea vrea doar san si atat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!