Puiuti de Randunici 2008!! (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mai, ce bebe frichinit am...de la ora 11,30 no nani, no way...atipeli de 5 min, suparare mare cand cade pipa, si cade des in ultima ora! da' e linistit la mami in brate,smecher rau..ma chinui sa fac niste cartofi frantuzesti de o ora..
Noi nu avem colacei, suntem atleti, da?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nici acu nu doarme, Luny? Ca si a mea s-a frichinit toata dimineata dar acum doarme dusa
Fetelor, tocmai am avut o disputa aprinsa cu tata...care a promis ca ne da jumatate din banii pt noul apartament si acum zice ca se tine de cuvant dar m-a facut cu ou si cu otet ca suntem incapatanati si am ales cea mai proasta si mizerabila si periferica zona cu putinta, ca mai bine dadeam un ban in plus si etc, etc. Zona respectiva este 13 Septembrie intersectie cu Sebastian, pe langa Prosper. Pt cine stie: vi se pare chiar lada de gunoi a Bucurestiului??? Sunt un car de draci, mi-a stricat ziua...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Pupici!
nu stiu daca ati aflat intre timp, am deschis compul si am gasit mesaj offline de la Dana Indiana, aparent vechi de o ora:

Sovi, am plecat la spital, contractii dese si scurte , membrana fisurata......sper sa numai vin 2 in 1
nu pot sa intru pe forum, poti sa anunti tu fetele ?

Iuhuuu decand n-am mai facut galerie!

Hai Danaaaa cu nasterea de vis!! Sa va ajute Dumnezeu sa iasa bb repede, sa fie sanatoasa si sa te recuperezi cat ai clipi!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici -new
nasterea delfinasului ilustrata

Mergi la inceput

Sovi...Dana a nascut de pe 25 Aprilie!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hai Dana!! Hai bebe!! Hai cu nasterea usoara si rapida ca a mea!!

Sovi - multumim!

WOWW Clau -chiar nu ai de ce sa-ti faci griji! Seamana cu Alexia mea cand avea 3 luni (vezi aici) http://good-times.webshots.com/photo/2118960240102230213TnLzPv , abia astept sa vad si copanele grase de Antonia la fel.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Mergi la inceput

....iar eu sunt alta aeriana! Ma duc sa ma culc mai bine acum cat doarme pitica, ca la noapte nu se stie....deja avem probleme cu capu'

Pozici

Mergi la inceput

Ce aveti mai, fetelor??? PIDANA A NASCUT!!! (see first page)

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Treceti-ma si pe mine in listuta pentru cele doua intalniri, cea din Bucuresti si cea din Brasov, locatia mi-e indiferenta , dar parca sa zic ca as vota pt Cismigiu ca il stiu mai bine.

Naty pupici Iuliei; trece si la noi in listuta Apgar 9 la nastere si linkul la poze http://good-times.webshots.com/photo/2063561490102230213TISUXO . multumim

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

quote:
Pupici!
nu stiu daca ati aflat intre timp, am deschis compul si am gasit mesaj offline de la Pidana, aparent vechi de o ora:

Sovi, am plecat la spital, contractii dese si scurte , membrana fisurata......sper sa numai vin 2 in 1
nu pot sa intru pe forum, poti sa anunti tu fetele ?

Iuhuuu decand n-am mai facut galerie!

Hai Danaaaa cu nasterea de vis!! Sa va ajute Dumnezeu sa iasa bb repede, sa fie sanatoasa si sa te recuperezi cat ai clipi!

sunteti super tari. gbutucica nu stie cu cine se povesteste pe messenger, sovi face galerie pidanei nascuta din aprilie....mai dar rau de tot ne-au epuizat ratonii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Aoleoooooooooo mea culpa!!!

Am vrut sa zic Dana indiana!!!

ma iertati, tocmai am petrecut 2 ore la linistit copilu
in mintea mea stiam care dana, da mi s-au impleticit degetele

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici -new
nasterea delfinasului ilustrata

Mergi la inceput