Puiuti de Randunici 2008!! (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci avem 3 voturi pt Cismigiu si 2 pt Tineretului si se inscrie si Cris (de n-as uita!)
Luny, pe corp Iulia nu are nimic dar...raspunsul ti l-ai dat singura. Poate pe corp e transpiratie, mai verifica-l la ceafa.
Rebecca are sunci! Auzi, sa se rusineze Tudor! Pai si tu, Maria, zau! Tu nu stii ca Rebe e "logodita" cu Andrei-de-Butucica-de-porumb?! Vezi, baiatul tau are mult bun simt, nu se uita la fata altuia!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

da, naty, simtit baiet mai am...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Heiiii, lipseste omu' o clipa sa alapteze si voi va dati la suncile Rebeccai!!! Beyyy, sa fim seriosi! Se pare ca ea e o nerusinata mica..., pe cand baieteii de pe crenguta au intors repede privirea de la bijuteriile ei!

Bun, micuta mea a mancat si acum face nani din nou. Iar eu, in loc sa fac una, alta prin casa , stau cocotata la birou si bantui pe forum. Rusine sa-mi fie! Si mai am doar cateva zile pana la botez si o gramada de maruntisuri de facut si rezolvat si cumparat!!!!
Vaiii mie, bine ca mi-am adus aminte, maine mergem la vaccin!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Clau, dar uitandu-ma eu la suncile Rebecutzei...tu chiar esti sigura ca are numai 5 kg? Ca Iulia are aproape 4 si mi se pare o diferenta URIASA intre ele...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hagiyannis spune:

Mai fete da' stiu k v-am cautat... si v-am gasit.. ce ma bucur k suntem LA SCUTECE!!!!!!

Sa fie intr-un ceas bun si sa reusim sa ne ajutam in continuare intre noi si sa ne fim alaturi. Timp sa avem.. intre 2 crize de colici..

Zicea cineva ceva de inecatul bbului.. si la a mea se intampla. Oricat ii scot gazele ii apar si la o ora doua dupa masa.. se chirceste toata si se screme si ii mai vine laptic inapoi. Totul din senin. Mi s-a inecat chiar ieri cand era mama cu ea si trei sferturi de ora dormise linistit. Din toata experienta era sa moara maica-mea de inima. Se facuse copilul grena si incerca sa respire dar nu putea desi il aplecase intr-o parte.. m-a strigat am zburat pe scari si am aplecat-o cu fata in jos si i-am desclestat gura cu degetul mic k sa tipe sa ia aer. Citisem undeva k ei nu prea se pricep sa coordoneze respiratia pe gura k stiu sa respire numai pe nas si numai prin tzipat iau aer pe gura. Nu stiu daca am facut bine insa a functionat. Prima data cand mi s-a intamplat.. si instinctiv am reactionat la fel..pe la 7 dimineata m-am facut terci de frica si n-am fost buna de nimic toata ziua.

Va pupez.. si k de obicei am o gramada de intrebari da' nu am timp sa le mai pun.. k acu a inceput sa se zazaie gogoasha..

Mary si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty, si Tudor tot 5 kg. are si nu are asa sunculitze...iar incep sa ma crizez ca nu mananca cat trebuie....

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Da, Maria dar astia sunt colacei specifici celor alaptati exclusiv la san, care pana la un moment dat arata mult mai grasi; niciodata un copil pe lapte praf nu arata asa (cel putin asa am auzit). Vorba e ca...Rebe nu pare de 5 kile ci de mult mai mult! Tudor, da, pare...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Naty, asa cred..., m-am cantarit intai pe mine si apoi cu ea in brate. Si am cantar electronic, abia luat! Nu stiu ce sa zic..., o sa vad maine adevarul. Si mie mi se pare grea la mana, trebuie sa o apuc zdravan cand o iau in brate ca e greuta.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Am fost si noi la vaccin astazi am facut infanrix hexa ,de cantarit nu ne-a cantarit dr ca oricum are un cantar mai vechi,si doar ne cantarisem noi aseara acasa ,avem 62cm si i sa parut ca a luat putin in greutate ,a avut la nastere 3640 am iesit din spital cu 3300 si acum avem 5200 la 2 luni,a zis sa ii dau cu lingurita complectare daca nu vrea bibele ,dar n-am cum frate ca ea numai vrea si pace,adoarme ce sa-i fac ?sta doar 5-10 min la san si cand ii fac proba suptului mananca 90-100ml cel mult ,nu mi se pare deloc slaba,dar ma rog....deja sunt stresata cu greutatea si la ea nu eram destul de suparata ca cea mare este sub limita.........ce sa le fac ?
Vad ca de la vaccin nu are reactie este chiar ok,au spus ca este super vaccinul asta ,cam scump ce-i drept 260ron,dar stiu ca cea mare a facut reactie urata de la cele din schema lor,asa ca am preferat sa il cumpar.

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)http://community.webshots.com/user/oprescuflore

Mergi la inceput

Maria, stai linistita, tu macar poti vedea cat mananca Tudor. A mea suge 5-10 minute la 3 ore, atat! Nu stiu de unde a facut colacei, chiar nu-mi dau seama! Si nici eu nu ma hranesc foarte bine, mai mult ciugulesc toata ziua, dar mancare gatita nu servesc ca nu-mi place deloc.

Naty, si razvanel avea colacei mai abitir ca ai rebeccai si micutul a fost alaptat doar o luna ( din motive de sanatate mama! ). Cu formula, se facuse atat de pufos de-ti venea sa-l rozi toata ziua. Si manca Bebelac ca era gratuit la vremea aia si noi o duceam prost cu banii.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput