Puiuti de Randunici 2008!! (3)
Raspunsuri - Pagina 14
numeioana spune:
Ursuleata, am vazut si filmuletul si da, Vladut seamana tare cu David...nu numai ca aduce putin
Nicol, ii are caprui. Tot asa ii am si eu
Claudia, petrecerea va fi in Campina...botezul intr-o comuna invecinata, de unde e sotul meu.
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
clau, super bebelina! a vazut-o si Tudor si s-a rusinat...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
numeioana spune:
David nu s-a uitat...ca i-am zis sa puna mainile la ochi Era sa scriu la urechi
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
repede fugutza sa va tzuc
raportez si eu cupil nekkcios, noroc ca inca nu plinge fff rau.
am mai vazut sunci de rebeca si alte citeva pozici, va scriu in graba sa nu raman in urma , desi e tarziu sa zic ca nu -s in urma.
Acu merg cu Andrei la o plimbare, sper sa nu ploua
Cristina , multumesc de intrebare , iote ghini fac, asa ca sa fiu politicoasa ca de fapt sunt cu nervii la subsol!!!
NAty la mine n-a plouat!!
Clau si pt mine e departe si IOR DAR SI titan , pt ca io stau in porumb , in Ozana, vedem noi cum o punem de o intalnire
Tuchitza , sa-ti traiasca crestinelu; , dar si sora lui la tine
Mey da cei cu Cory??????
Pt intalneala propun tineretului, tineti cont ca io stau in porumb da????, de fapt nu conteaza ca venim cu bibitu'.
la voi si aveti mare grija
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
underqueen spune:
IOANA eu nu am apucat...
POZE
POZE BOTEZ
luny spune:
criss, felicitari pt grasunica!
ursulica, am crema Hydrabebe, dar uite ca nu i-am mai dat tocmai ca avea bubitele, sa nu fie prea mult..
clau, ce probleme, Doamne fereste, ca-i asa plina de cutishoare dulci!!?..eu m-am lamurit cu dr astia...
ioana, sper sa scape repede si Mufa!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Clau,chiar ca are sunculite Rebecca...
Ioana,eu zic sa fi linistita cu botezul si restul o sa vina de la sine...uite,nasul lui Sam,nu m-a lasat sa-i mai dau altceva in afara de costumas,dupa botez si l-am tinut afara la poze apoi dus la restaurant si ploua nitel si nu a racit deloc...nici macar nu a stranutat!Dumnezeu e mare,dar depinde cred si de credinta parintilor...stii cum se zice"de ce ti-e frica,nu scapi..."deci,nu te mai gandi la ce e rau,gandeste-te ca va fi totul fff bine!!!mamica grijulie
Catalina,si s-a intamplat ceva rau dupa botez?ca l-a botezat parintele acela?eu cred ca preotii care boteaza se gandesc si fac in asa fel incat sa nu se intample nimic rau...bine,mai sunt si exceptii,dar eu una nu am auzit sa-i fie rau copilului dupa botez,din cauza cufundarii in apa.dar,....abia astept sa vad poze!
Cuscra,cum mai esti?cum e sanul? a trecut?
Hai sa va zic ce facem azi...azi implinesc ultimii nostri fini 1 AN de cand s-au casatorit..si am planuit cu sotul sa-i scoatem in oras deseara ,la un restaurant..ei nu stiu!si fina e graviduta,are 39 de saptamani,tre sa nasca...am facut o rezervare la un restaurant si la 20.00 mergem sa-i luam!sper sa le placa surpriza..singura problema e cu Sam..dar,ma mulg si o sa-i las laptic in bibe si bunica o sa-i dea..sper sa bea,ca daca nu,trebuie sa vin!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ccris_ccris spune:
Asa, am revenit, dar pentru scurt timp, caci acu se trezeste micuta mea sa pape.
Tuchita, sa-i fie de bine bebelui crestinat.
Naty, felicitari pentru revenirea la vremuri mai "suple".
Stelutza, imi pare rau ca sari in lac in put. Insanatosire grabnica!
Luny,
Ca vorbirati de botez, eu o sa-i dau pe fumatori afara pe terasa, ca sa pot sta cu bebe acolo. Problema mea ca nu stiu cum o sa alaptez fata, ca din cauza sanilor prea mari eu nu pot alapta decat culcata.
Ma inscriu si eu la intalneala din parc, as opta pentru Cismigiu, in prima saptamana din iunie, ca noi pe 14 avem botezul.
Si ma inscriu si la intalneala de la Brasov si daca intervine ceva, vedem atunci.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Simo27 spune:
Cristina,m-ai facut fericita,ca vi si tu la Brasov.
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
vreau si eu la intalneala, dar sunteti asa departe...
POZE
POZE BOTEZ