Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

sa le faci o poza!

40sapt+2 zi asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hai ca pun niste poze cu cei de data trecuta deocamdata. acum mi-e lene sa ma mai duc sa-i pozez, dar promit sa fac diseara.

deocamdata, iti pun niste poze cu puisori cleo, ca inca nu s-au gandit ai mei sa puna oua de barza la clocitoare. iti dadeam si tie un pui daca aveam

http://good-times.webshots.com/photo/2301034650103319776YAlgwR

Poze 34 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

hai ca pun niste poze cu cei de data trecuta deocamdata. acum mi-e lene sa ma mai duc sa-i pozez, dar promit sa fac diseara.

deocamdata, iti pun niste poze cu puisori cleo, ca inca nu s-au gandit ai mei sa puna oua de barza la clocitoare. iti dadeam si tie un pui daca aveam

http://good-times.webshots.com/photo/2301034650103319776YAlgwR

Poze 34 (ne apropiem )

Praise God!!!”

Iulia, ma innebunesti cu puii tai!!!!! Sunt superbi!! Eu mereu ii spuneam sotului meu ca vreau sa iau 1-2 pui sa ii tin pe balcon cat sunt mici si apoi sa-i duc la tzara...Ca mi se par asa draguti!!!
Dar nu m-a lasat...Si stiu ca are dreptate! Si eu am crescut la tzara si am avut tot felul de animale. Si mama proceda la fel cu puisorii cum povesteste Cleo. Ii tineam in casa intr-un cosulet langa soba pana iesau toti si apoi ii dadea dupa clotza... Erau asa dulci...

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Monik,nimic ptr....acum depinde..pe mine in partea de sus nu ma cuprindeau..poate tu ai sanii mai mici.
Laura,arati super in rochita..eu nu ma incumet la ceva scurt..picioarele mele s-au ingrosat fff rau,nu arata deloc bine.asa ca voi opta ptr.ceva lung,sa ascund picioarele.plus ca nu cred ca ma pot urca pe tocuri,deci balerini.
Alysh,bine ati revenit acasa.asteptam povestea nasterii,impresii de dupa,poze...
Cleo..tu ai domiciliul corect trecut in buletin??poate saraca barza s-a ratacit...ai incercat un mutat d e mobila?un ..poate ajuta
Gabitzam,bafta la gradi
Noi suntem bine;am incercat o tentattiva de plimbare,ne-a prins ploaia si gata,acasa.Acum incerc sa conving una bucata fata sa faca nani,chiar daca eu nu ma culc(sunt bucatareasa azi..)macar linsite sa am
maine reincepem si noi gradi;Maria abia asteapta.
O dupa amiaza placuta

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Nici eu nu imi gasesc haine pe masura din cauza bustului dar problema asta o am dinainte de sarcina...Sunt putine firme care fac sutiene care sa imi vina mie...sau mai bine zis erau ca atunci imi trebuia mic in circumferinta si mare in cupa (D). Acum trebuie mare pe toate partile . Cred ca o sa stau acasa desi o sa ma oftic fff tare ca nu-mi place sa mearga sotul fara mine...si e obligatoriu sa mearga

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Iulia te intrebasem de medicul de fam ca am o prietena care e asistenta la un cabinet individual si ma gandeam ca poate esti la ea, dar nu mai stiu cum o cheama pe doctora. O sa o intreb si iti spun. Stiu ca e in nord, atat, si o cunosc ca venea pe la prietena mea dar nu am habar cum o cheama ca n-am retinut.

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Eu toata sarcina nu am mancat inghetata, ca citisem undeva ca e periculoasa pt. nu stiu ce... dar cand v-am auzit pe voi ca mancati am inceput si eu...si inca cum! As manca toata ziua. De-aia m-am decis sa fac eu in casa ca ma gandesc ca o fierb si e mai sigura. Am gasit o reteta in cartea de bucate si o incerc diseara.
Vroiam sa va intreb daca are cineva o reteta testata, ca am vazut ca mai postati pe aici cate-o reteta...

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna!

Ce mai fac fetele? Mai suntem burtoase pentru putin timp...iar eu nu prea mi-am mai propus sa mai fiu...poate numai sub forma de ...stiti vorba aia never say never!

Iulia, Laura si Andreea va multumim pentru aprecieri!
Laura arati minunat in rochita!
Iulia ce fain ca ai puisorii...te atasezi imediat de fiintele astea mici...Mie imi e asa de dor de iepurita lu` Cri incat i-am luat din piata morcovi noi cu 3 lei legatura...sa ma omoare sotu`!

Doloress am citit povestea nasterii lui Patrick...e incredibila...am mai citit ceva povesti la viata mea, insa tu chiar ai trecut prin multe...Doamne ajuta sa deveniti cat mai repede independenti de spital si sa cresteti mari acasa la voi!

Cleo tot n-au sosit berzele din vest? Vai saraca de tine...eu te admir ptr rabdare!

Oare MsBB ce o fi facand? Sau Aimee?

Cami m-au topit piticele tale...ai o familie super si tu esti foarte dragutza!

Fetele ieri am cheltuit pana la ultimul banut in Ungaria...Saracu sotu nu a zis nimic...m-a lasat sa-mi fac toate poftele. Le-am luat copiilor niste lucruri super faine si abia astept sa ii si vad imbracati cu ele...I-am luat bebelinei si prima papusa...nu ca nu ar mosteni o duzina de la mine, pe care le-am pastrat cu sfintenie ptr fetita mea...Sunt atat de fericita incat m-a apucat frica...Mi se intampla des chestia asta...Am tot felul de stari...Fi-mi-ar hormonii de rusine! Dupa ce o sa nasc o sa ma linistesc!
Am vazut emisiuni cu nasteri...Doamne ce se mai chinuie bietele femei...era o tipa de culoare care abia a reusit sa nasca natural dupa un travaliu de 16 ore...o amenintau ca ii face cezariana daca nu poate sa nasca in urmatorul sfert de ora...Mi s-a parut asa ciudat!
Partea faina e ca nastea intr-o rezerva fara prea multe persoane in jur...o tipa avea si jacuzzi in rezerva ei...am ramas masca! Cred ca pe Discovery Science am mai vazut o emisiune faina Body spectacular, in care si explicau de ce ii e asa de greu copilului sa vina...ca trebuie sa se potriveasca la fel ca o cheie in usa si sa-si faca loc printre oase...Mi-am dat seama ce habarnista sunt...parca nici nu as fi nascut...mie chiar ca barza mi-a adus copilasii!

Va pup! O duminica super placuta!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Iulia te intrebasem de medicul de fam ca am o prietena care e asistenta la un cabinet individual si ma gandeam ca poate esti la ea, dar nu mai stiu cum o cheama pe doctora. O sa o intreb si iti spun. Stiu ca e in nord, atat, si o cunosc ca venea pe la prietena mea dar nu am habar cum o cheama ca n-am retinut.

35+ Sara-Maria

tot in nord are si dr. mea cabinetul.
eu am papat inghetata din primele luni. cine mai era ca mine in februarie mergea pe strada si papa inghetata nu am auzit ceva legat de faptul ca ar fi periculoasa pt bebe. verific numai eticheta sa nu fie expirate. in rest, dupa mine...potopul!!! ca bag ca sparta in mine

Poze 34 (ne apropiem )

Praise God!!!”

Mergi la inceput

si eu ma mai uitam la Birth Stories pe Explorer (cred) acum s-au luat si ai nostrii cu copy-paste-ul dupa ei si au scos emisiunea aia Prima zi (care nu se compara cu cea a americanilor) nu am vazut decat odata sfarsitul la o emisiune d-aia si nu m-am mai uitat. chiar e impresionant in America cat incurajeaza nasterea normala, am prins cateva emisiuni chiar cu nastere in jacuzzi in rezerva personala, cum ziceai tu mihaser. insa, acolo, la nastere naturala, te iau moasele sau asistentele alea si te maseaza nene peste tot sa nu te doara si sa pregateasca terenul sa nu te rupi si alte alea. la noi, te lasa singura pana nu mai poti de durere si te mai si ameninta ca nu mai vin daca nu scoti domne copilul atunci. nici nu se ating de tine..bine, nu generalizez...cateodata stau si ma intreb...ele n-or fi nascut niciodata?

Poze 34 (ne apropiem )

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh, bine ai revenit, asteptam cu nerabdare povestea ta si pozici cu Vladut. Felicitari!!! De asemenea, poate ne spui cu ce anume erati nepregatiti, sa redresam si noi daca e cazul.

Gabitzule, bafta cu gradinita, draga mea!! Sper sa-i placa si sa vina incantat.

Iulia, super puisorii!!!

Cleo,

toate fetele care au apreciat rochita, iarasi: babyname, monik, mihaser, andreutza sper sa mai reziste Mircica pana pe 11 mai, dragul de el.

Azi a venit soacramea si am facut - adica ea si barbate-meu, eu mai mult cu rasturnatul de pe un pat pe altul - curatenie generala, cu mutat paturi, spalat geamuri, curatat balconul etc.
Ah, ce bine e si ce bine ma simt acum!!!

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput