Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo burticutze si mamicutze,

Cum mai sunteti?

Felicitari Denisa 73 sa-ti traiasca puiutul Gabriel!!!!!

Cleo cred ca barza s-a ratacit!S-a fi imbatat si cine stie unde a ajuns!!!A innebunit barza asta!!!!

Gabitzule iti tinem pumnii maine pt prima zis de gradi!Sa ne spui cum a reactionat Andrei!

MIhaser e un dulcic puiutul tau!!Super pozele!!

Miss Parker super povestea cu salvarea vrabiutei!!!

Cat despre mine,nu stiu ce am dar de ieri nu sunt in apele mele,sunt in ape straine,ca nu am chef de nimic,si nici nu am rabdare la nimic!Nu stiu ce am!!!
Va pup!!!

Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

BUNA FETELE MELE DRAGI, AM AJUNS ACASA IERI CU VLADUTZ, SUNTEM CEI MAI FERICITI PARINTI DIN LUME!!!!!!!

Am sa va povestesc multe, dar inca nu-mi ajunge timpul....Promit ca intru saptamana asta sa va povestesc in detaliu si sa pun si poze.

Felicitari mamicilor care au mai nascut intre timp!

Maine sper sa pot intra mai mult, deocamdata incercam sa gasim un echilibru. Credeam ca suntem pregatiti cu de totta, insa sunt multe care ne iau prin surpindere.

DAR E ATAT DE FRUMOS SA AI UN BEBE!!!!!!!!!! chiar daca durerile de la cezariana sunt asa greu de suportat!

Pupici, revin curand!

Alina 38+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

dulce dulce dulce si tie si lui bebe Vlad!! Sa va dea Dumnezeu forta si sanatate si putere si numai fericire.

40sapt+2 zi asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

PIERDUT BARZA. DECLAR NULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleo cred ca noi doua daca o sa gasim barza o sa o facem friptura, sau macar o bataie buna tot ii dam, cum a incurcat ea borcanele, in loc sa vina la tine, a venit la mine!
Si eu bantui pe aici, astept ora de muls.
Alysh bine ai venit acasa! refacere rapida !
Inais intr-adevar asa e treaba cu planurile, mie mereu imi place sa imi fac si mereu mi le da viata peste cap!
Miss Parker pentru vrabiuta salvata!

Doloress si minunea mea Patrick, un baietel grabit tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

andreap daca tu zici ca nu ai gasit nimic marime mai mare nici nu ma mai duc sa caut ca si eu am dimensiuni xxxxxxl…

Reallaura, f sexy rochita…Dar nici o sansa sa intre pe mine asa ceva… Tu parca nici nu esti gravida! Esti f. slabuta. Pe mine cand m-a vazut nasa mea prin luna a martie mi-a zis ca ea nu avea atata burta nici cand a nascut, iti dai seama ce dinozaur sunt acum? Eu nu am greturi ca imi iubesc burtica, chiar daca dupa ce nasc stiu ca n-o sa ma mai bucur ca am avut-o atata. Neplacerile apar cand ai un eveniment mai important si nu mai ai ce pune pe tine... #61514;)
O sa fi o nasica fff sexy si in nici un caz penibila!

Doloress multa sanatate lui Patrick, sa ia repede in greutate si sa mergeti sanatosi acasa. E incredibil cata forta au bebelusii, cum lupta pt. viata. Prietena mea si-a operat la o luna fetita pe cord deschis. Medicul i-a spus ca nu-i da sanse...Dar a rezistat si acum are 8 luni si e atat de energica... I-a spus medicul ca un adult nu ar fi rezistat la acea operatie, ca bebelusii sunt mult mai puternici decat credem noi. Asa ca rabdare si curaj! Totul va fi bine!

MissParker si eu am oscilat in greutate in ultimii 10 ani cu +10, -10… inainte de sarcina cu vreo 8 luni aveam 60-61 kg si am ajuns la 52-53, dar am facut miscare, aerobic, bicicleta (acasa de pe dvd si am o bicicleta eliptica). Singura chestie de care ma tem e ca daca fac cezariana n-o sa pot face miscare cel putin 6 luni si o sa dau in depresie cand o sa ma vad asa mare, cu burta si fara nimic in ea...Ca stiu cum sunt...Si sa nasc natural mi-e frica!

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monik,nimic ptr....acum depinde..pe mine in partea de sus nu ma cuprindeau..poate tu ai sanii mai mici.
Laura,arati super in rochita..eu nu ma incumet la ceva scurt..picioarele mele s-au ingrosat fff rau,nu arata deloc bine.asa ca voi opta ptr.ceva lung,sa ascund picioarele.plus ca nu cred ca ma pot urca pe tocuri,deci balerini.
Alysh,bine ati revenit acasa.asteptam povestea nasterii,impresii de dupa,poze...
Cleo..tu ai domiciliul corect trecut in buletin??poate saraca barza s-a ratacit...ai incercat un mutat d e mobila?un ..poate ajuta
Gabitzam,bafta la gradi
Noi suntem bine;am incercat o tentattiva de plimbare,ne-a prins ploaia si gata,acasa.Acum incerc sa conving una bucata fata sa faca nani,chiar daca eu nu ma culc(sunt bucatareasa azi..)macar linsite sa am
maine reincepem si noi gradi;Maria abia asteapta.
O dupa amiaza placuta

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Doloress

Cleo cred ca noi doua daca o sa gasim barza o sa o facem friptura, sau macar o bataie buna tot ii dam, cum a incurcat ea borcanele, in loc sa vina la tine, a venit la mine!
Si eu bantui pe aici, astept ora de muls.
Alysh bine ai venit acasa! refacere rapida !
Inais intr-adevar asa e treaba cu planurile, mie mereu imi place sa imi fac si mereu mi le da viata peste cap!
Miss Parker pentru vrabiuta salvata!

Doloress si minunea mea Patrick, un baietel grabit tare

era cam beata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetelor!
am ajuns si eu acasa. am fost la spital la pediatrie ca iar are prietena mea probleme cu fetita. a facut o indigestie de la cremvusti cred si a ajuns la perfuzii saracuta. Dumnezeule as inebuni sa imi vad copilul cu atatea fire in manuta. are numai 1 an si 7 luni saracuta da asa s-a bucurat cand am mers (il iubeste la nebunie pe sotul meu ca el e un copil si mereu se joaca cu ea), ii licareau ochii. i-am, dus un catelus maaaaaaare de plus nu mai putea saracuta. o dulceata. chestiile astea ma demoralizeaza

am citit din urma. cleo tare faza cu chiului sotului de la servici luni. al meu chiuleste de 2-3 sapt tot in medicale e ca nu-i mai place acolo si mai are numa 3 sapt de stat. apoi vine si el acasa..
vorbind de vrabiute, eu am puisori in casa ce stiti voi? pun ai mei clocitoare in fiecare an si trebuie sa-i tinem cateva sapt apoi ii iau ei la tara. si azi dimi iesisera 5 si ma jucai cu ei si am grija de ei ca sunt asa pufosi... azi cred ca ies toti ca mai iesira vreo 10 din care am vazut.

Poze 34 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

iulia, ai puishori mici mici? ce draguti... imi aduc aminte de copilarie, dupa ce ii scotea de la closhca, ii punea mamaia intr-o cutie la cald, sa iasa toti.
Si afara tot noi aveam grija de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

da. ii tin intr-o cutie cu paturica si lampitza deasupra sa le tina de cald. sunt niste dulci. data trecuta am avut 44 si de fiecare data cand le schimbam paturica si-i mutam in alta cutie (zilnic adica) ii pupam pe fiecare in parte. acu sunt la tara si au crescut marisori si sunt bine prin curte au ai mei grija de ei. eu mi-am facut datoria de mamica temporara

Poze 34 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput