Gravidute si mamici de Cluj - 76

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

aaaa, am uitat,care vreti, am mai pus poze, le gasiti la noi, pe prima pagina.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Victo, f bine apa plata. plus lamiie.... eu nu folosesc nici un diminutiv pt stefan...si nici nu ii las pe altii sa foloseasca. cind vrea sa ma enerveze frate-miu ii zice "fane".
ii mai zic "bebe" sau "iubi mic" sau "puiutz"...in rest folosim numele "de om serios"

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor nu am mai scris de cateva zile deoarece dragos e ff agitat si rau, dintisori astia ne omoara , abia astept sa treaca perioada asta, nici nu am avut timp sa citesc numai asa in mare.

pupiki pt toti bb sunt superbi in poze, dar si Carina Alysa ce frumos papa ea, miau miau

vineri facem un anisor suntem mari deja, dam petrecere cu pitici, cine vrea e bine venit,, numai k sa stiu cine vine k sa ma pot pregati, suntem deja 7 daca doriti sa imi ziceti pana miercuri.

va pupam si va asteptam sa ne distram de minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bine mai anca...
si mie intr-o zi o babuta mi l-a alintat.."fanica"..
deci, ca sa nu-i incurcam acilea pe forum..al tau e stefan, al meu deocamdata e stefanut..sau mai nou,,ii zic stefanuta lu mamica..eee/...o iau razna, ce mai...

dar va trebui sa ii spun si eu stefan, ca asa am si zis ca asta e nume de om serios..ma rog, asa-mi suna mie..ma gandisem si la Iustin..asta mi se pare nume de artist, de visator...si nu se poate alinta..;)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FETELOR daca va intereseaza am teren de vanzare in Ciurila 15 euro mp extravilan ,25 intravilan ,zona e super la 100 -150 m de padure si la 500 m de centura
IN POIANA HORII(Belis) 7 euro mp

ANCA daca gasesc ceva info despre lada frigorifica o sa ti spun
DIANA m mult ,Tiadris e tot mai scumpa pe zi ce trece
ADRIANA Vibrocilul e mai bun decat serul fiziologic?....pofta buna :)
KITZY draga te cred ca iti este greu dar lasa ca trece si gandeste te ce bine ii faci puiului
ARLEENA m mult ,o sa caut la farmacie medicam ,sper sa ma ajute
nu stiam ca la Bazinul Olimpic sunt filtre noi ,super
VICTO lasa ca o sa doarme si ingerasu tau ,rabdare mamicuto

sper sa reusesc sa ajung si eu la intalnirea de joi

noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut

Patrick al meu e baiat mare... mi-a comunicat, cum a putut el, de 2 ori deja, ca vrea la somn, s-a tras sa meraga pe jos si a luat-o catre patut, unde l-am pus fara nici un comentariu si s-a intors pe o parte sa doarma.

VElena nu cred ca e problema ca folseseti batista, atita timp cit are mucisori. Eu am folosit-o mai des la P cind a fost racit. Pina la 6 luni era incintat sa folosesc pompita sau batista bb, dar de la 8 luni urlaaaa.

Noapte bunaaaaa

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

tu fetelor as dori sa il duc pe Dragos la inot. oare sunt ceva cursuri sau ceva programe pt piscotei asa mici , k asa mult ii palce n apa si atre as vrea sa il duc, astept sugestii

pupiki

Baita lui Dragos
POZE NOI

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

cioa tu fetelor..........v-am urmarit cam tot ce-ati scris.dar sincer nu prea aveam timp...ca tot seara,noaptea mai bine zis ma chinuiam sa citesc.si muream de somn si numai apucam sa scriu.acum ama zis ca si sa stiu ca mor de somn scriu cateva randuri.

am vazut toate filmuletele si pozele....aveti niste copilasi minunati.v-as ruga mult odata sa-mi spune-ti is mie cum faceti.as vrea si eu sa pun poze cu galusca mea.ea e fata mare deja.se chnuie sa vorbeasca.zice bau bau...hinta...tita...la titica.ii mortala.o sa o vedeti la papanasi,vom veni si noi..abia asteptam.

zilele astea de sarbatoare tot plecate am fost pe la iarba verde..a fost fain.

elenuta si eu tare as vrea sa merg cu sara macar odata sa vad ce reactie are cand vede atata apa.hai sa mergem tu fetelor odata..cred ca asa ne-am distra.am citit mai sus ca a fost la olimpic,la bazinul mic.dar nu-i frig pe-acolo?nu la apa ma refer...

pupam toti copii si mamicile

aaa......am uitat..ca am citi mai devreme despre olita.eu o pun pe sara cam de la 11 luni.inainte nu stia ce se intampla pt ca o puneam cam rar,is o puneam numa daca nu facuse kk.apoi ma inceput in fiec din chiar daca a facut ,chiar daca nu.vreau sa zic ca de o sapt face kk in fiec dim pe olita.si si ea se minuneaza cand vede kk acolo is imi arata cu degetul.eu zic ca pricep si cu cat ii pui mai repede cu atata ii dezobisnuiesti mai repede.si cu alaptatl nu stiu cat sa mai continuam ca deja are un an si o luan si ea tot suge,tot la san adoarme mai ales nopatea..ii ff dragacred ca imi v-a fi f greu s-o dezvat.....nici nu vreau sa ma gandesc la ziua aia

alex tu numai alaptezi de iei pilule?eu stiam ca daca alaptezi nu poti lua.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata
Se pare ca sunt prima la
Nu am mai intrat de mult ca am fost tare plimbareti in zilele astea de sarbatoare. Dar am citit din urma si am vazut poze si filmulete superbe, cu copilasi si mamici tare scumpi
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor!!!
Felicitari Kitzi si bine ai venit pe lume Diana. In legatura cu alaptatul, daca vrei eu zic ca tre sa o tii la san cat de mult. La fel facea si Stefana la inceput, adica manca si la o jumatate de ora. Mi se parea ca nu fac nimic altceva toata ziua. Si desi au fost "binevoitori" care imi spuneau de cate ori plangea fata ca e de foame si ca sigur nu se satura cu laptele meu eu am perseverat si apoi totul a fost bine. La noi nu a mers cu bonisan si i-am dat Sab simplex. I-am mai dat ceai baby drink cu biberonul. Dar tu sa faci cum e mai bine pentru voi

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana, mami de Sara-cum ai inceput s-o pui pe Sara pe olita?felicitari!!!!

Ioana, mami de Patrick-felicitari pt comunicare, ai un flacau maaaaare deja.

noi raportam o noapte de ...., s-a trezit pe la 4 si ceva, si dupa asta numai in maraiala dormea, cred ca sunt dintisorii. nasol tare, sper sa treaca cat mai repede. sunt rupta, mi-am propus sa ma trezesc mai devreme sa invat, dar....unde sa mai invat?offfff....poate imi voi pica si liventa. sunt rupta si stresata la culme!ata ete.

va doresc o zi frumoasa, mai trec pe la voi.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput