Clubul mamicilor de fetite BIANCA (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Haideti sa va zic noutatile:
1 - i-am pus ieri cercelusi Biancai (am lungit-o cam mult cu asteptarea), vai cat a mai plans,ca s-a speriat de pistol,si a suspinat in somn,cat a dormit dup-aia 2 ore, dar dupa asta,gata, nu mai are nimic, vesela ca inainte, si frumoasa de-mi vine s-o mananc
2 - s-a intors azi bibi pentru prima data singura de pe spate pe burta (inapoi nu a mai putut).Inainte de baie,a stat pe patul mare si s-a jucat cu jucarelele,iar cand ma pregateam pt. baita,ii puneam jucariile in patut,si ,va dati seama,intr-o fractiune de secunda cat am luat eu o papusica de langa ea si m-am intors de am pus-o in patut, cand mi-am intors privirea,ea era pe burta..initial m-am speriat,apoi m-am bucurat,am luat-o in brate si fuga cu ea in bucatarie,s-o laud la soacra-mea...apoi am venitsi cu soacra-mea in dormitor si am pus-o iarasi pe Bianca in pat..iar ea, nici una, nici doua BiLDiBiC,iarasi pe burta....ce mai? gata, suntem mari..urmeaza statul in fund..ca si-asa, oricum sta mai mult cu gatul incordat si cu capul ridicat,incearca sa se ridice in fund...din cauza asta nici in carut nu prea mai vrea, ca vrea numai sus...
Ale voastre ce mai fac? v-ati apucat de diversificare? Ce? Cum? Cum accepta fetele noutatile culinare?
Mai dati si voi de veste!
pupicei

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2516391401/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna fetelor....

..nu prea mai am timp de scris pentru ca e atat de frumos afara de e pacat sa nu profit de vremea buna de vara....asa ca..de la 9-10 dimineata suntem in parc ...ne intoarcem la 1-2 la amiaz..si pe la 4 iesim iar pana la 7...ce mai?..toata ziua pe afara..

...Mara e deja voinica...se intoarce ..sta in fund cateva minute(nu de alta dar nu o las eu mai mult)..e super curioasa...vrea sa vada si sa atinga tot:porumbei ,frunze,iarba,copii din parc si tot ce misca si e interesant...
...nu avem inca dintisori,dar cred ca in curand vom avea ,pentru ca saliveaza f mult si nu mai spun, ca roade tot ce prinde...
...inca nu i-am dat nimic altceva decat laptic...dar azi mergem la controlul de 5 luni si vom afla daca e timpul sa incepem cu diversificarea...
...din cauza caldurii, am avut ceva probleme cu iritatia de scutec ..dar s-a rezolvat rapid cu Bepanthen...
..fetitele voastre s-au imprietenit cu suzeta??...intreb asta pentru ca Mara nu o vrea deloc...se joaca cu ea si o roade....de supt ..deloc...

...voi ce mai faceti?...cum sunteti mamici dragi? v-ati mai revenit?..v-ati obisnuit cu rolul de mamica?...dar taticii ??

...ok..sper ca toata lumea e sanatoasa si fericita...plecam acum la medic (azi avem 5 luni...am crescut....)..
...va pupam...pa

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE, Mara Bianca, si felicitari pentru toate lucrurile noi pe care le faci...cred ca mami este tare mandra...are si de ce!

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2516391401/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

...buna fetelor......

..azi e urat afara..asa ca mai zabovim putin in casa...

...mutumim Adriana...sunt fericita intr-adevar cand vad cat de mult a progresat bebeusul meu (parca nici nu mai e bebelus..),..cu siguranta la fe esti si tu....pupam fetele

...ieri am fost la control...avem 7300g si 65 cm...n-am crescut prea mult ,dar suntem bine...nici nu as vrea sa se ingrase prea mult,pentru ca nu-mi plac copii grasi(Doamne fereste sa fie grasuta!!!)...e numai bine...cu falcute si pupite...

..va pup..pa

Mergi la inceput

da, ai dreptate, greta, si eu ma minunez mereu cand o vad ca face ceva nou, si sunt foarte mandra de ea...
cu greutatea, nu-ti fa griji, daca papa si e vioaie, inseamna ca e ok...oricum, pe caldurile astea, nici noi nu avem aceeasi pofta de mancare..
si mai ai dreptate intr-o privinta..si mie mi se pare deja Bianca maricica, n-o mai vad ca pe un bebe, cu toate ca la 4 luni, inca este, dar mai ales de cand cu cerceii, pare deja domnisorica...am pus cateva poze noi, daca vreti sa le vedeti la "Eu sunt Bianca"

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare!
tocmai ce ne-am intors dintr-o mini vacanta,am fost un pic la mare,prin Bucuresti,am incercat sa facem Transfagarasanul(dar era inchis ,ii dadea drumul peste trei zile)am trecut si prin brasov si apoi spre casa,saptamina viitoare iar plecam pina la carei;Bianca s-a comportat foarte bine in concediu nu am avut probleme cu ea,numai ca nu am prins vreme foarte frumoasa la mare,am stat la plaja dar...nu am putut s-o las pe Bia numai in body,dar poate mai mergem un week-end prin august si atunci poate o bag putin si in apa,erau foarte multi bebei la mare,a fost bine.
Azi am inceput diversificarea,caci daca am fost plecati...am inceput cu brinza calcica cu mar ,mai acusi ii dau cereale;asa ne-a zis dr si de saptamina viitoare ii voi da si supa de zarzavat,a mincat nu a facut mofturi ,cred ca-i va place.
In rest suntem bine la fel ca si voi sunt foarte mindra de Bianca,a inceput si ea sa se intoarca de pe spate pe burta,se joaca cu jucarele,iar daca o las singurica in camera tipa cit o tin plaminii iar cind vin la ea ride la mine si gingureste...e o dulce
Am pus citeva poze in doua albume noi,mai am de pus poze
Va pup dulce

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Pai cum ne fusese,vorba, Ella? Ca daca vii la mare ne vedem? Ai mers pe blat....astept in august, poate nu mai faci asa...
Aveti mare noroc ca sta Bianca cu suzeta...a mea cand se pune pe urlat n-o mai linisteste decat tzatza..
m-a emotionat tare mult poza cu numele ei scris pe nisipul de pe plaja..ce idee faina ati avut, bravo, frumos
aveti marsupiu exact ca al nostru
si caruciorul.....e chicco CT 04????ca seamana tare bine cu al nostru,doar ca la noi e negru cu galben...mai,voi ne copiati...

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Adryana am plecat spre mare si uitasem ,sincer am uitat sa scriu aici si sa ne luam nr de tel,si am fost si un pic suparata cind vedeam ca acum era soare acum erau nori si vint cam rece,mie imi pace foarte mult sa stau la soare sa ma "prajesc" si acum nu prea m-am bronzat
Lasa ca e bine ca nu vrea suzata Bia;noi prima data i-am dat la o sapt si ia placut,se lua cu ea si nu mai plingea,este bine si pt noi
Caruciorul l-am luat acum doua saptamini,caci cel vechi ma enerva,a avut da la Baby Care, asta imi place mai mult are culori vesele si e mai usor de carat,noi stam la etajul 4 si nu avem lift
Ideea cu scrisul pe nisip a avut-o sotul

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

cea mai noua realizare...
http://www.flickr.com/photos/adryana_4u/2576696211/in/photostream/

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

buna fetelor....

...Doamne ce fetite dragute avem...am vazut pozicie...Adriana si Ella ...aveti niste minuni de fetite..sa va traiasca...

Adriana...cat de bine ii sta cu cerceusi si ce par lung are fetita ta..poti sa-i faci si codite...super draguta..

Ella ...sunteti foarte frumosi...imi place in specia poza in care stati pe pat toti trei cu pumnisorii stransi....si ce rochite frumoase are Biencutza ta....pupici..

am pus si eu aici nist epoze noi...http://good-times.webshots.com/album/562178469ltRaEu?start=72

Mergi la inceput