Megastar (5) - Incepe Megastar III
Raspunsuri - Pagina 20
Anina_n spune:
MS4, Claudiu, Mihai si Amir, au cantat fain. Mai putin Mihai, pe care abia l-am auzit. Claudiu imi place cum canta.
Despot si Aura Urziceanu, din nou 10.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Cele 4 fete, MS5 si Cristina cu cele 2 colege si Bogdan, MS6, sunt la duel.
Fetele de la MS5 au cantat super, melodia lui Michael Jackson, "Beat it". Sa vedem ce va hotari juriul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Anina_n spune:
Cele 4 fete de la MS5, Deea, Brigita, Mihaela si Loredana, raman in concurs. Cristina &Co., pleaca acasa.
Asta e ! Publicul din nou voteaza aiurea, insistand cu MS1, Daria, Cristina si Nick pe primul loc in preferintele lor.
Sabina spune:
am vazut si eu ultimele trupe.
Ce sa zic....cei trei de pe primu loc efectivNU pot canta impreuna, acuma au fost energici si nebuni, dar un pic penibili, eu cred ca despot le-a dat 10 la misto, pe bune:)))
Chiar daca nu le sunau vocile extraordinar, tot cele 4 fete au stofa de trupa.
Nu zic, si baietii sunt buni, va fi greu de ales.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
crinuta spune:
Am fost plecata din Bucuresti, asa ca abia acum vad reluarea.
Ma iau cu mainile din cap vazand cine a iesit si cum voteaza publicul roman. Sub orice critica!
Ce vroiam sa spun, este, ca Laura, din trupa...(?) este mult sub celelalte 2 fete, si ma mir ca nici un membru al juriului nu mentioneaza asta.
Fata asta nu are voce, face eforturi sa cante, e 10 clase sub celelalte 2. Ea trage trupa in jos, sorry.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n MS4, Claudiu, Mihai si Amir, au cantat fain. Mai putin Mihai, pe care abia l-am auzit. Claudiu imi place cum canta. Despot si Aura Urziceanu, din nou 10. Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
De data asta vad atfel lucrurile: Claudiu a cantat slabut, nesustinut, cu destule scapari, pe cand Mihai a fost neasteptat de bun, deci e in progres.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
Anina_n spune:
Buna seara !
Sper ca sunteti pe receptie, fetelor !
Capitolul urmator il vom scrie la Zona artelor, acolo, unde ii este locul unui astfel de subiect.
Asadar, va invit la la Cap. 2 , al acestei editii !