Megastar (5) - Incepe Megastar III

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu sunt Anina.
Groaznic ca este seara romaneasca, un chin pentru mine sa ascult asa muzica slaba, dar....

ps; prima formatie e favorita mea, restu... bye, bye

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, crinuta !
Ce ma bucur ca esti, aici ! O sa rezisti pana la sfarsit, in seara aceasta ?
Intr-adevar, e groaznica seara romaneasca. Nu prea imi place.
Prima trupa mi-a placut si mie, pana acum.
Imi plac si baietii astia care canta blues, dar interpretarea de azi nu mi-a placut. Mai ales Alex, cu floricelele lui.
Iar cele 2 Elene si Mara, nu imi plac, defel. mai ales Elena aceea cu parul lins.
Fetele din Oradea....ceva suna fals, nu mi-a placut.
Slaba seara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Mi-au placut fetele de la MS6, unde e si Cristina din prima editie MS, dar nu mi-a placut Nick. Nu imi plac melodiile astea....vorbite.
Sunt curioasa ce si cum canta ceilalti 3 baieti, unde e Claudiu(de la prima editie MS) si fetele care au deschis concursul, sambata trecuta, Raluca, Jo si Laura.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Da, foarte slaba, atat muzica cat si prestatiile.
99% sunt in asentimentul lui Virgil, ca de fiecare data :), atat la note cat si la comentarii.
La ultima trupa insa, as fi dat mai mult. Fetele au toate voci bune, chiar si tipa cu emisia sparta. E corect ce a spus Virgil, dar asta se poate controla si rezolva.
Bine, piesa e groaznica, ce sa faci pe asa piesa?
Cred ca niciodata nu vom avea muzica buna, asta e, ce sa facem, stam groaznic la capitolul compozitori in Romania.

In rest, miscare scenica slaba, miscarile sunt " mimate", facute pe jumatate, parca dorm toti.
Nici coregrafia nu ma da pe spate, dar parca sunt toti amortiti.
Prima emisiunea mi-a placut mult: muzica buna.
Nu pricep ce le trebuie seara romaneasca..., off...

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Da, chiar, parca sunt lipsiti de vlaga, n-au pic de energie si bucurie ca presteaza pe o scena, doar.
Seara romaneasca le trebuie tocmai pt. ca se canta greu in limba romana, tot asta aud.
Nu stiu cum e, ca eu nu le am cu....cantatul. Dar de ascultat stiu ce ii place auzului meu.
No, hai ca, trupa ce a luat cele mai mici note data trecuta, parca, parca...ar canta mai bine, desi, ceva nu imi place cum suna.
Oops, Nick e acum, cel de dinainte era Bogdan.

Mergi la inceput

Nu e bine inceputul: acompaniamentul le acopera vocile ( pt ca ei canta in registru grav). Oare cine ii acompaniaza chiar nu aude ca ii acopera? Ce pisici, nu se asculta?

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Da, a zis si Virgil ca nu stie ce auzea, acolo, ori erau acoperiti de acompaniament.
Au acelasi punctaj baietii, ca si trupa celorlalti 3 baieti.
Sa vedem fetele, Raluca, Jo si Laura, ce fac !

Mergi la inceput

Nu-mi place Laura. Daca ea a canta vocea grava, a fost nasol.
Oricum, la mine e pe locul 2, dupa trupa cu Deea, Brigitta, etc.
Ce mi-a placut e prezenta scenica, si faptul ca se simt excelent pe scena.

Crinuta si Rayan

concerning your soul

traieste sanatos

Mergi la inceput

Si mie, tot Laura e cea care nu-mi place.
Insa, pe scena se simt foarte bine, fetele, ca stiu ce pot, au increderea de sine, care le ajuta mult.

Mergi la inceput

Ca deobicei, publicul voteaza dupa alte principii. Elenele si Mara, ok, la duel, dar trebuiau sa mai fie si "liceenele" la duel.
Oricum, daca juriul hotareste cine pleaca, el discerne mai bine.
Hm....acum canta mult mai bine, fetele la duel. Probabil le prind mai bine melodiile lente.

Mergi la inceput