Ajutati-ma cu titlul unui film vechi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by monica70

quote:
Originally posted by Cristina_C

Tonnia, din pacate nu te pot ajuta, am si eu o astfel de amintire din primele clase primare - dar mai frustranta - cu o poveste careia nu-i stiu sfarsitul pentru ca lipsea pagina din carte! Actiunea se petrecea in Rusia, iarna si o mama si cei 2 baietei au plecat in cautarea tatalui lor, plecat departe, la munca, in padure.

Si odata ajunsi la cabana din padure tatal lor nu era acolo.El le trimisese scrisoare ca va fi plecat,dar scrisoarea esuase sub covorasul de la intrare din vina unuia din baieti si mama lor nu o gasise ... Si asa ei trei au petrecut Craciunul acolo,in casutza aflata sub troiene ,in padure ... ASTA ERA POVESTEA? Nu mai tin minte exact,dar era un final ferict,s-a intors tatal lor cu bine. Ce mai retin e ca povestirea asta era intr-o culegere de povestiri scolare,o imprumutasem sa o citesc,de aia n-o am ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Monica, da, asta era povestea, si eu imprumutasem cartea. Nu stiu cum se numeste povestea, nici cartea si nici autorul, ai dreptate, era o culegere de povesti de autori diferiti. Si cred ca era ultima poveste din carte. Stiu ca am calatorit cu ochii mintii in acea poveste, atmosfera avea ceva aparte, de asta n-am uitat - si in plus eram si curioasa ce se intampla pana la urma. Ar fi extraordinar s-o gasesc acum , dupa atatia ani... dar e o carte din anii 80, poate chiar 70, daca era mai veche - eu am citit-o prin 82-83.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu m-am gandit taaare mult la povestea asta ,ba chiar de cateva ori,mai demult, cand am fost la cineva in vizita si am vazut in biblioteca lor cate o culegere veche de povestiri,am cotrobait dupa ea ,dar inca nu am depistat-o.Bine ca mi-am amintit de ea,ca de-acum o sa ma mai holbez pe tarabe unde mai vad culegeri vechi!Daca aflu ceva te anunt.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cristina, ce ma bucur ca ai aflat finalul!
Bravo, Monica!

Mergi la inceput