Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

NOAPTE BUNA ,ma bag in pat ,dar trag cu ochiul la OTV sa pare ca de data asta au gasit-o astia pe Elodia .

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

esti sigura ca nu mai este vre-un episod capcana,din lipsa de audienta? chiar asa la ce episod au ajuns????........hihi''glumesc''
o adevarata telenovela....hihhi(nu am vazut nimic, stiu cate ceva de la mama care urmarea cand a venit la mine si imi povestea ea ce si cum....)sa-mi spui si mie finalul.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty, tocmai asta este ideea nu prea mai rezist....incerc sa gasesc soluti, cu toata matematica pe care o stiu, ecuatia asta are o solutie cunocuta(intarcarea fortata),dar fara domeniul de definitie(nu ma lasa inima), asa ca mai aman aplicarea ei, poate mai inventez eu o solutie fantoma peste noapte cine stie, poate imi iau brevet de inventator solutii ecuatii fara domenii de definitie.
Daca gasesti bona de noapte, care e dispusa sa-i dea tatzi din ora in ora, poate mi-o imprumuti si mie, macar o noapte....hihi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput