Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

tuturor sarbatoritlor zilei de azi!!!!!

de la Vlad pentru toti ce-i ce implinesc azi 8 sau 7 lunite.

Maria intr-un we sigur am sa te astept cu Vlad pe banca langa caleasca din flori!!!

Eu ma retrag din motiv de somnolenta...Noapte buna!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca eu umplu capitolul asta pana il fac praf si nici nu stiu sa fac unul nou.

Papanash, ophtamesone N i-am dat si eu lui Andrei, asta era antiinflamatorul de care ziceam. Si Nurofen sirop.

Bee succes la impachetari. Vad ca a crescut randul impachetatelor. Multa sanatate puiului.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Bikmaria e valabil 5 ani aici steriletul...binenteles daca nu-ti creeaza probleme

Am pus si pozici noi

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

multumesc mult
eu nu pot sa vad pozele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mandarinutza Cris ii trimit un pupic Antoniei, si o intreba unde sunt leaganele alea in care s-a dat ea sa mearga si el???!!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isabeluta

Rox mai bine ca i-ai zis nu. "Da" ar fi creat un precedent. La examen a fost bine sper!!!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Pai de aceea am si zis NU. Dar...

La examen a fost foarte bine, multumesc

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cecilia L

Ce este cu linistea asta???????????

Roxana, cum a fost la Examen???????? chiar asa nu ne dai nici o veste sau te-au luat de buna cand ai ajuns asta seara acasa???????? hihi, asa ziceam eu cand nu lucram in invatamant si aungeam seara tarziu....hihi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Exact asta au facut! Abia dupa ce am culcat baiatul am apucat sa deschid si eu calculatorul.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

ISABELAsper sa ne intalnim .Noapte buna !
ROX felicitari pt rezultatele bune de la examene , mamica obosita si stresata ,si pe ALEX sa-i treaca supararea .

Mergi la inceput

Opaaa, ce frumusica este Antonia!

Ma duc sa supraveghez fata pana nu darama casa. Jucariile favorite in seara asta sunt cuburile Fisher Price ale lui Andrei.

Noapte buna!

PS Maria, tot 5 ani mi-a zis si mie dr. si voua

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA ,ma bag in pat ,dar trag cu ochiul la OTV sa pare ca de data asta au gasit-o astia pe Elodia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Papanash eu i-am dat ceai lui Mario decat de 3 -4 ori pana acum si oricum nu este deloc incantat de el. Multa sanatate lui Ghighi...si pentru mucisori nu i-am dat nimic, daor ser si aspirat la greu

Rox am vazuit pe urma ca tu deja ai scris unde era, dar eu fara sa citesc tot pusesem intrebarea...auzi, dar tu ce inaltime ai?

Andreea11 si eu ii tai unghiile cat este treaz si exact o foarfeca...i-am luat o forfecutza de la chicco si nu am avut pana acum probleme cu ea. mamica obosita

Pinacolada bine ai revenit

Sabina multa sanatate puisorilor...nici eu nu sunt vrednica nevoie mare..., mai ales cand este vorba de curatenie...si apropo de lactate, pana sa raman insarcinata eu nu mancam deloc asa ceva, cu o singura exceptie: branza cu mucegai

Ramonaiani mare dreptate ai cu somnul si curatenie

Cecilia cum rezisti cu programul asta? Am o intrebare: doarme la el in pat sau cu tine? Eu una nu mai suport...imi vine sa angajez bona de noapte
Parca erai mult mai inalta decat mine

Prisi sper ca ai avut o prima zi de serviciu excelenta

Bee si Mario avea digestia rapida...chiar de fiecare data cand papa faca kk. Vad ca de cateva zile nu a mai facut asa, dar ce-i drept nici nu s-a strofocat mancand...

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput