Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Buna!
ElLis, eu nu vad sa aiba capul turtit, numai ca sunt bosele acelea vizibile. Cand s-o trezi fii-mea o verific si eu, poate are si ea dar nu se vad de par.
Cristina, eu i-am luat Libero din Cora, sunt ca niste chilotei. Nu mi s-au parut nici mai bune nici mai proaste.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Buna!
ElLis, eu nu vad sa aiba capul turtit, numai ca sunt bosele acelea vizibile. Cand s-o trezi fii-mea o verific si eu, poate are si ea dar nu se vad de par.
Cristina, eu i-am luat Libero din Cora, sunt ca niste chilotei. Nu mi s-au parut nici mai bune nici mai proaste.
Inimioara mea
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Adra, multumesc...probabil ca ce ai luat tu sunt varianta Up&Go ca si chiloteii...mai sunt unii discovery care sunt ca si pampers...stiam ca se gasesc in cora dar speram sa fie si in alte parti
![](plang.gif)
ce fac carliontii Evei? saptamana viitoare ii uda preotul???
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
bai, da! O uda si pe cap? pe mine sincer ma ingrijoreaza udatul asta pe par, eu o usuc cu foehn-ul acasa...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
bai, da! O uda si pe cap? pe mine sincer ma ingrijoreaza udatul asta pe par, eu o usuc cu foehn-ul acasa...
Inimioara mea
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
in m od normal ii uda pe par..dar poate vb cu protul sa nu o bage cu totul sub apa...
Poze Radu
![](images/user_woman.png)
ellis spune:
ADRA, e mare fata, s-ar putea sa nu o mai bage cu totul in cristelnita, dar pe cap tot ii pune apa.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
mihuta spune:
Cristina, nu stiu sa-ti spun unde gasesesti Libero in Bucuresti (daca vrei iti spun in Buzau ) dar eu folosesc si sunt foarte multumita de ei. Nu sunt asa plastici ca Pampers si au elastic la spate si nu au lotiune. Pupam Raducu pe nasuc (cast, sa nu creada Eva altceva si sa ne alerge Eva cu feonul pe forum ! )
Adra, eu cred ca o baga cu tot cu par, stiu ca in Ardeal unde e influenta catolica si mai nou uneori in Bucuresti unde sunt preotii mai moderni, doar se picura apa pe par. In restul cazurilor baldabac !
Ellis, sincer mie nu mi se pare nimic evident, dar vorba Adrei, poate la Sophia nu se vede din cauza parului. Sophia doarme doar cu capul pe o parte sau alta, foarte rar pe spate.
Mykidutza, Sophia pare cuminte, de fapt e intelegatoare atata timp cat ii fac pe plac. Deci, in brate, plimbata, la pupici si gadilat, la jucat cu maimutoi si cantat cantecele !
Aralia, multumesc pentru raspuns, am sa fac cum ai spus, sa pun ulei cu picatura dar nu chiar din prima, ma gandesc sa iau ulei din germeni de porumb. De-abia astept diversificarea, azi mi-a luat marul din mana si a tot incercat sa infiga dintii in el, nu mai spun ce s-a vaitat ca i l-am luat !
mami de Sophia
mihuta spune:
Ellis, am uitat, vroiam sa spun ce draguta e Alessia cum te tine de manuta cand bea din pahar ! Si pe mine ma mangaie pa fata sau pe ma tine de deget cand suge, altfel n-are gust bun !
mami de Sophia
cristi07 spune:
[quote]Originally posted by mihuta
Cristina, nu stiu sa-ti spun unde gasesesti Libero in Bucuresti (daca vrei iti spun in Buzau ) dar eu folosesc si sunt foarte multumita de ei. Nu sunt asa plastici ca Pampers si au elastic la spate si nu au lotiune. Pupam Raducu pe nasuc (cast, sa nu creada Eva altceva si sa ne alerge Eva cu feonul pe forum ! )
Mihuta, stiu ca sunt f buni (stiu din surse f sigure!), insa eu nu gasesc in zona si nu am avut drum la cora...
si noi pupam pe Sophia...asa frateste!
Poze Radu
ellis spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Ellis, am uitat, vroiam sa spun ce draguta e Alessia cum te tine de manuta cand bea din pahar ! Si pe mine ma mangaie pa fata sau pe ma tine de deget cand suge, altfel n-are gust bun !
mami de Sophia
asa face si ea mereu cand ii e drag de mine, daca o fortez, nu ma mai mangaie
Ellis,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
POVESTEA NASTERII
mykidutza spune:
Buna,
Am revenit si eu.
Am fost plecati la finutii nostri...doamne ce cocutza cuminte am.Cred ca o sa stau mai mult pe la prieteni ca tare cuminte mai este Robert al meu.A papat ffff frumos,bine tot ca de obicei,a ras in hohote cu toti a dormit...ce mai a respectat programul intocmai.
Mihuta parca imi suna cunoscut ce-mi spui ...asa si al meu cat stau lg el si-i cant,il gadil...si tot tacamul e ok cum indraznesc sa plec de lg el parca ar fi tarzan asa tipa.