Relatia cu un copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Evolueaza frumos relatia voastra. Si ma bucur ca si cei apropiati tie o accepta - asta e foarte important (si pentru tine si pentru ea...).

In ceea ce priveste dulciurile si sucurile (chiar daca pe ele scrie "natural"), incearca sa nu-i sdai prea multe doar pentru a o face fericita. Dupa cum vezi, ea se stie bucura de foarte multe lucruri. Mai ales daca a avut de curand febra sau o indispozitie despre care nu stii clar ce inseamna. Poate fi debutul unei tulburari digestive, peste care, daca suprapui dulciuri si suc i-ar face rau.
Si, in general, i-ar prinde bine sa consume mai mult fructe deacat dulciuri. Poate preparati impreuna o salata de fructe, un suc proaspat stors, o limonada - sau pur si simplu mancati fructele "la o poveste".

Succes ...si cu fetita si cu scoala! Si sa aveti o vara frumoasa.

Si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Whiteflower, i-am dat niste Tedi (sper sa nu fi fost foarte rau pentru ea) si a mancat prajitura de casa si banane destule , aaaaa, so o ciocolata mica cu cocos de la "magazinul de ciocolata" , adica mai multe decat li se da la casuta ei. Din cate mi-au spus ingrijitoarele, a fost ok.
As vrea sa o iau si duminica asta dar nu stiu daca am timp sa merg sa fac cererea .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Deianira, urmaresc (din umbra) subiectul. si multi tie si lui A. Esti o scumpa, este de admirat gestul tau, si de urmat.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Maadi, .
Nu am avut timp saptamana trecuta sa merg sa fac cerere sa o iau duminica, asa ca am mers direct sa o vizitez duminica.
Mare mi-a fost surpriza cand am aflat ca mica domnisoara este plecata cu copilasii in tabara la munte, asa ca deocamdata nu am noutati despre ea. Probabil o luam duminica asta .

Mergi la inceput

Din pacate nu am avut timp sa fac cerere pentru duminica asta. Macar am scapat de sesiune si m-am mai relaxat si de acum o sa fie mai light toata sitatia . Maine o sa mergem sa o vizitam si sa ne jucam cu ea. Is curioasa ce imi povesteste din tabara, cu ce impresii vine oare?
Mi-e asa de dor de ea, abia astept sa o smotocesc un pic .

Saptamana asta o sa fie mai ok, nu am decat munca, asa ca pe saptamana viitoare sigur o luam daca ni se aproba, cred ca o sa mergem iara la nisip un pic cccc ca i-a placut la nebunie. M-am uitat la pozele de atunci si se vede pe mutrita ei cat era de fericita si incantata .

Mergi la inceput

Din pacate nu am avut timp sa fac cerere pentru duminica asta. Macar am scapat de sesiune si m-am mai relaxat si de acum o sa fie mai light toata sitatia . Maine o sa mergem sa o vizitam si sa ne jucam cu ea. Is curioasa ce imi povesteste din tabara, cu ce impresii vine oare?
Mi-e asa de dor de ea, abia astept sa o smotocesc un pic .

Saptamana asta o sa fie mai ok, nu am decat munca, asa ca pe saptamana viitoare sigur o luam daca ni se aproba, cred ca o sa mergem iara la nisip un pic cccc ca i-a placut la nebunie. M-am uitat la pozele de atunci si se vede pe mutrita ei cat era de fericita si incantata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

In fiecare luni deschid acest subiect, sa vad ce ne mai povestesti. Tine-ne la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Deianira, si eu citesc subiectul, numai ca in afara de faptul ca simt aceeasi indignare fata de adultii, ca nu le pot spune parinti din pacate, care isi parasesc copiii sau care ii maltrateaza, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Dar iti urmaresc subiectul, te admir pentru ceea ce faci, ma bucur ca exista tineri care se mai ocupa si de lucruri absolut extraordinare. M-a impresionat fapta ta si faptul ca te duceai si inainte impreuna cu prietenii tai sa le duci cadouri... eu nu am putut niciodata face asta, desi m-am gindit de nenumarate ori. As fi iesit distrusa de acolo! Acum poate ca as putea, mama de trei puiuti, unul mai frumos si mai inteligent decit altult (stii tu, cioara...), m-am mai intarit si as putea muta muntii din loc pentru un copil. Sa ne mai tii la curent cu evolutia frumoasei voastre povesti!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru raspunsuri, ma ajuta extrem de mult si ma mentin in "happy mode" .
Daca ar fi dupa mine, jobul ideal ar fi sa ma joc cu copilasii de acolo zilnic, asta am scris si in cv si actuala sefa m-a felicitat pentru sinceritate la interviu . Buuuuun, pentru asta as avea nevoie de multi bani (ca sa nu muncesc si sa am timp de joaca ), deci deocamdata joaca ramane in stadiul de part-part-parti-time .
Nelia, la un moment dat ma gandeam ca atunci cand A. va pleca din acest centru contributia mea va fi limitata la bani, pentru ca e un fel de rasucire permanenta a cutitului in rana. Daaaaarrrrr, aproape toti copii din seria ei au parasit centrul si in locul lor au venit altii. Cunoscandu-i m-am indragostit si de ei, sunt superbi! Mai ales un baietel, de vreo 6 ani, mi se pare ca e de o inteligenta sclipitoare, atatea subiecte a discutat cu mine si atat de bine a vorbit! Mi-e imposibil sa renunt, sunt prinsa intr-un cerc vicios, mi se rupe sufletul de fiecare data cand plec de acolo, dar tot timpul revin.

Pfff... sper sa am o situatie buna cu jobul pe viitor (dupa facultate), poate as putea ajuta un pic mai mult. De renuntat la mersul saptamanal acolo nu cred ca voi reusi, doar in cazul in care as parasi Timisoara, problema ce nu se pune deocamdata .

Mergi la inceput

Duminica asta am fost sa o vad. Pentru ca am plecat din Timisoara, m-am dus de dimineata sa vad zambareata . De data asta am fost primita cu tipete de bucurie. Ea s-a bucurat de numa, dar fetita pe care obisnuieste sa o ia prietena mea a inceput sa tipe numele meu si mi-a sarit in brate si m-a umplut de pupici lipiciosi pe fata . Mi-a placut la nebunie reactia ei. (Noi pe ea o stim de cand a sosit la centru, era mica si firava si plangea incontinuu, nu stia sa manance singurica, nu vorbea deloc si era intr-o stare deplorabila . Ei... intre timp situatia ei s-a schimbat fantastic. A luat in greutate, vorbeste (ea vorbeste mult, noi intelegem putin , papa singura, rade in hohote cand ne jucam cu ea, te umple de fericire sa o vezi, cateodata se crede catel si latra si alearga pisicile :-)). Singura problema pana acum era ca plangea cand plecam de la ea... Ieri in schimb, s-a comportat foarte bine, mi-a dat pusi si m-a intrebat cand ma intorc . Nu pot sa cred cat de mult m-am atasat si de ea. Deja cand merg acolo doamnele imi zic: "M. si A. sunt in curte, te asteapta" :-)).
M. are 3 ani si e deosebit de frumoasa, total opusul lui A., blonda, cu ochi mari si frumosi, pielea deschisa la culoare si trasaturi de papusa de poertelan .)
Scuza ca m-am intins ca o placinta cu divagatia despre M. dar sunt atat de incantata de progresele pe care le face ca trebuia sa mai spun cuiva (majoritatea prietenilor mei nu stiu cu ce "ma ocup" eu). Vroiam sa ajung la partea in care A. mi-a zis: "Eu ma duc sa ma plimb cu masina" . Si dusa a fost :-)). Are o doamna care o adora si care o duce toata ziua sa o plimbe . Asa ca portia mea cu A. a fost redusa, iar cea cu M. mai mare si mai interesanta decat de obicei pentru ca m-a avut numai pentru ea si a vorbit incontinuu .
Mai vreau o zi intreaga cu A. sa o rasfat, sper din tot sufletul sa rezolv pe duminica asta, mai ales ca nu lucrez, mi-e dor sa o am cu mine mai mult si sa vorbim "ca fetele" .
Mi-ar placea sa le am pe amandoua, dar din pacate nu prea se poate .

edit: amandoua sunt frumoase, vroiam sa zic ccc ca sunt total opuse ca trasaturi, A. pielea inchisa la culoare, ochisori mici de chinez :-), bruneta, M. blonda si alba, cu ochii mari si patrunzatori

Mergi la inceput