Relatia cu un copil de 4 ani

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Sabina, sunt convinsa ca nu o sa regret niciodata, cred ca e cel mai bun si mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acuma.

Nu stiu cum o sa fie cand o sa am copiii mei, cum o sa ii pot iubi atat de mult cum o iubesc pe ea.

Salviae, din pacate asta e ultima iesire, doar daca se mai amana cu o saptamana plecarea as putea sa o iau sambata care vine, duminica plec din tara .
Saaaaauuuuuuuu, mi-a dat prin cap sa fac un schimb de tura joi ca sa o scot cateva ore joi dupa lucru in oras, in orice caz o sa ii pregatesc un cadou si in cazul in care pleaca cealalta saptamana, cand nu sunt eu in tara, o sa i-l dea prietena mea care are grija de M. din partea mea.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Deianira,eu zic,sa-ti strang banii si s-o vizitezi lunar pe A.la Cluj. S-a atasat de tine,te va astepta.
O sa stai mult in strainatate?Te intorci intr-o luna?
Mai scrie-ne despre noutati

Mergi la inceput

Salviae, din pacate nu cred ca am cum sa o vizitez lunar la Cluj, posibil sa am scoala mea de platit + haine si alte cheltuieli pentru mine (stau cu parintii deci de cazare sunt scutita dar pentru alte nimicuri mi-e jena sa cer bani) + carti pentru licenta... in plus pana la Cluj ma costa drumul, cazarea (nu stiu cum sunt preturile acolo la pensiuni, sper sa gasesc ceva ieftin) + bani de cheltuiala acolo... si ideea asta cu o luna jumate e foarte optimista si va fi asa daca va merge ok noul job si daca ma voi descurca bine, mi-e groaza cand aud de bani, ar fi fost asa usor fara ei in lume :-)
In strainatate stau cam o saptamana, in vacanta, ma intorc pentru 1 octombrie cam pentru ca sunt la facultate la zi si nu prea pot sa absentez . Abia astept vacanta asta pentru ca nu am avut parte de asa ceva deloc anul asta... e gura mea de aer proaspat.

Mergi la inceput

Se pare ca echipei timisorene nu i s-a aprobat plecarea cu micuta la Cluj asa ca se asteapta sosirea unei echipe din Cluj care sa o duca acolo. Deci nu pleaca maine, asa ca maine cateva ore si duminica toata ziua avem program impreuna .
Sper sa nici nu plece cand sunt eu plecata, pentru ca vreau sa o vad inainte sa plece si sa-i pregatesc un cadou.

Am intrebat la forumul despre calatorii daca are cineva idee de pensiune ieftina in Cluj, intreb si aici ca nu se stie de unde aflu ceva important si mi-a dat April o idee buna, sa ma interesez daca nu gasesc un loc liber la un camin sau un internat in noaptea in care merg. Ar fi excelent, cu cat fac mai multa economie la cazare (ca preturile de la cazare ma omoara ) cu atat o sa-mi permit sa merg mai des. De aceea "ma zgarcesc" sa arunc 150 de lei pe noapte, mai ales ca am salariu de studenta, nu o fac din rautate. Eu as merge in continuare saptamanal la ea, dar sunt constienta ca nu se va putea, deci, daca aflati de ceva cazare ieftina/economica in Clu, trageti-ma de maneca .

Maine o sa o plimb un pic numai pentru ca nu avem mult timp la dispozitie si o sa o duc sa pape ceva bun si o sa-i fac multe poze .

Mai citeste cineva? Ca am din nou sentimentul ca vorbesc singura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

eu citesc mereu, din pacate nu stiu cum te'as putea ajuta

http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Eu citesc....

Doar ca nu am vrut sa scriu...Mi se pare totul atat de aiurea, cum sunt mutati copiii de colo-colo, parca ar fi....altceva. Nu am inteles exact unde va fi dusa fetita, dar, daca tot nu este o familie, nu inteleg de ce o muta din locul unde s-a obisnuit, unde are prietene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

chiar daca nu scriem te urmarim zi de zi cu noutatile tale
fii tare!

Mergi la inceput

Fomalhauti, e mutata pentru ca mama ei e din Cluj si psihologii spera ca cineva din familie (adica rudele pana la gradul 4) o va lua acasa sa o creasca, probabil nu stiu toti ce e cu ea.

Azi am fost in oras, am dus-o la Mc, noroc ca nu e fan junk food, mergem pentru jucaria surpriza . Ne-am plimbat un pic, am facut balonase, ne-a prins si ploaia un pic... minunat . meu a fost extrem de incantat .
Duminica urmeaza sa o iau iar pentru toata ziua asa ca ma gandesc la ce activitati o sa avem pentru ca vremea se mentine umeda si rece.

Ma bucur ca ma mai baga cineva in seama si pe mine , va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Vin si eu in fiecare zi sa vad ce se intampla cu voi :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Si eu sint mereu prin zona, insa nu am scris pina acum. Daca te uiti la cite vizualizari ai o sa vezi ca sint multi care urmaresc povestea asta minunata a ta, dar din umbra. Poate ca nu stiu ce sa spuna sau doar te admira sincer, insa sa stii ca niciodata nu ai fost singura.
Eu nu pot sa spun decit atit: BRAVO! Esti si vei fi un OM adevarat.

Mergi la inceput