Timisoara, Impreuna! (103)
Raspunsuri - Pagina 10
Doris-Alina spune:
Maria, si eu tot asa intru, dau pe google Timisoara, impreuna, accesez si intru...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
apropo Doris de ce m-ai intrebat, iti zic aici poate ne vad fetele si intra la o cafea cu noi ..
special guest intr-o ordine permisa de ora matinala : helbi, monica-elizabet, principe, Anina, Dodo-pui, miralucker
daca am gresit sau scapat pe cineva, rog helpuire!
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Am pus mosafirii pe prima pagina, la loc de cinste!!!
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
Doris, bag sama ca bem numai noi doo cafele azi macar stim de-o treaba, ne trezim nu gluma..
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Bem , mama, sunt la al doilea shol deja...
POZE CU NOI
lore03 spune:
Salutare si de la mine....va pup pe toate si beu si eu cafeaua cu voi ,chiar a doua cafea.
deya spune:
Buna ziua si de la mine dupa o indelunga absenta.Sunt cu moralul la pamant de aceea nu am mai intrat sa scriu sa nu va intristez....a fost asa bine acasa mi tare greu inapoi aici...nu pot si gata.Ieri a murit si o prietena de a mea,se ducea sa isi implineasca visul ei cel mai mare ,olimpiada la pishologie pe tara dar nu a mai ajuns...a murit in accident de masina.Ea a fost poate unu dintre cei mai aprigi sustinatori ai mei in problemele cu popica si acu nu imi vine si nu pot sa cred ca nu mai este.
Ma tot intreb cand se indreapta lucrurile....
revin mai tarziu va pup o zi buna
ps:Dana ma rog pentru tine azi sa te ajute Dumnezeu