Puiuti de Randunici 2008!! (2)
Raspunsuri - Pagina 12

natynic spune:
A fost pediatrul...chiar nu pricepe ce are. Ca el o gaseste f bine si nu vede motivul (nici eu, de-aia l-am chemat!). Bref, ne-a pus azi iar la apa de orez si de maine, cateva zile, Milupa HN25 care e dietetic; apoi vom trece pe Humana. Dar cand a plecat, m-am uitat pe cutia de HN25 abia luata de sot si scrie ca se da la sugari > 6 luni. Repede am sunat doctorul, i-am zis si a spua ca n-are nimic, il va suporta si ea f bine, ca se da si la cei mici . Acu ziceti si voi, in ce situatie sunt! Medicul e mai in varsta, are 40 de ani de meserie si clientela garla, randunoiul zice sa merg pe mana lui chiar daca scrie asa, dar totusi...va dati seama in ce situatie sunt?! Si cu apa asta de orez ii e foame si mi se rupe inima de mila ei. Ma impusc!
Claudia99, m-am hotarat sa-l comand din Germania (si am facut-o) vreau sa fiu 100% sigura ca e original, pediatrul mi-a confirmat ca ce ajunge in Romania in farmacii e un alt tip de Humana, proasta-cum ne-a scris si Oana 8188 si stiam si de la un coleg de-al meu, ca pt "lumea a treia" se fabrica altceva. Si doctorul a zis ca e de acord cu Humana numai daca il aduc din Germania.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

CristinaGoji spune:
Naty - lui Vladic i-am dat Nan si regurgita foarte mult cantitativ, ii era foame mai repede, a regurgitat pana pe la 9 luni. La Daria ii dau Milumil 1 acum, nu regurgiteaza deloc, i se face foame cam la 3,5 - 4 ore, nu stiu ce sa zic...Eu nu m-am gandit ca e din cauza formulei, dar auzindu-te te pe tine, si pe alte mamici, incep sa ma gandesc ca la Vlad am avut probleme din cauza tipului de formula. Acuma nu stiu ce sa zic, poate incerci totusi cu Milumil? Desi eu nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi de genul asta, ca nu-s nici pediatru si nici nu sunt sigura ca marca formulei e problema.
Bubu - ma gandesc si eu ca mai e ceva pana se regleaza astia doi cu somnicul, la Vlad ii iese un canin acum, primul, asa ca inca cel putin pana ii ies toti caninii si maselutele mai avem de tras, iar la Daria...ma consolez si eu cu gandul ca trec toate astea si o sa ajung si eu sa dorm in curand (in vreo 2 ani sper)
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

clauclau spune:
A venit sotul acasa si se odihneste putin, dupa care a zis ca sta cu Rebecca si eu sa fac ce vreau in timpul asta. Asa ca abia astept sa se trezeasca sa iau si eu o pauza mica de la mamiceala, sa ma pieptan, ma dau cu crema pe corp, sa citesc ceva sau chiar o sa fac un nani mic.
Stela, ea nu sta cuminte dupa baie decat in momentele alea in care o tin in prosop sa se incalzeasca pana incep cu toaletarea ei care-i displace clar! Stai linistita ca acus' creste si micuta ta si o sa fie mult mai usor. Deja eu nu prea ma mai plang de ea, ne-am facut program de somn, trezire, stat la joaca, mancarica si iar somn. Aceleasi ore in fiecare zi, avem rutina noastra cu care ea se simte foarte bine. Dar ferit-a sfantul sa sar vreun somn , ca nu ne mai intelegem toata ziua cu ea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Simo27 spune:
Cuscra,multumim de laude
-legat de impartasit si eu abia am asteptat:ieri l-am impartasit si tare cumintel
a mai fost!maine daca nu ploua ,il duc iarasi!
Sa stii,ca e adevarat ca dupa Botez bebelsii se linistesc...al meu era cuminte-dar acum parca e mai cumintel,ne intelegem altfel cu el,ce sa mai zic ca,de ieri ne gangureste mai tot timpul cat e treaz...ne vine sa-l papam!si ii place la nebunie sa se joace cu o paturica:o trage cu manutele ,o baga in gurita si scoate niste sunete de placere...se vede ca a crescut!parca e alt bebe!
L-am cantarit marti,inainte de Botez si avea 7220 cu pampers si hainute!
Mie mi-a trecut inceputul de la mastita cu dusuri calde si apoi ma dadeam cu crema (de copii)pe san ,il masam,si il storceam...ca sa iasa totul din el..pe David nu l-am mai pus deloc la sanul respectiv,pana nu a trecut..oricum,am avut dureri asa de mari ca-mi venea sa ma urc pe pereti!si plangeam...cert e ,ca dupa 2 luni nu am mai avut laptic...si a baut Milumil,-nu i-a placut deloc-vomita si ma chinuiam sa-i dau sa pape.chinul de pe lume!de fapt,de la 1 an nu a mai baut laptic deloc...doar cu cereale,si acum la fel...explicatie nu am(nici dr)!in schimb,recupereaza bebelusul-cred ca bea si ptr David.
Alina,si eu i-am dat Baby Water...si nu a mai avut asa dureri de burtica!dar,nu i-a placut gustul..e mentolat!
Naty,bine ca nu-i grav!si eu zic sa tii cont de ce a zis dr...stie el ce stie!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

clauclau spune:
Ursuleata, ce dulce e Vladut, mi-e mai mare dragul sa ma uit la pozicile lui!
POZE
POVESTEA NASTERII

natynic spune:
Na, poftim-Daria a Cristinei papa super bine Milumil, David de Simo nu l-a suportat si-l voma.... De ce a trebuit sa am ghinionul sa n-am lapte???
. Nu ca nu sunteti scutite de probleme si voi, mamicile care alaptati, dar macar stiti sigur ca laptele e bun!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

sovietica spune:
Cirip cirip! bine v-am gasit la scutecele, cu plecaciunea de rigoare celor ce au muncit la masluirea primei pagini.
Am vazut ca vorbiti de caciulit copii Eu cred ca mama s-a plans la rude ca nu pun caciula si de n-am primit la caciuli cadou!! doar doar oi pricepe si eu...
Si patutul risca sa ajunga doar un banal obiect de decor in dormitor. Noroc ca in camera lui e o canapea ce sta in permanenta desfacuta si dupa ce il adorm acolo, il blindez bine sa nu cada si plec in celalalt dormitor sa dorm, macar pot sa zic ca nu doarme cu noi in pat.
Simo, super pozicile de la botez! ce frumos a iesit!
Tu te-ai gandit sa folosesti wrap la bb? se vorbeste mult despre el pe forum.
Vio,super filmuletul cu Sean!ce expresiv e! MI-a tzasnit laptele cand l-am vazut
Din cate bag eu sama, avem sanse mari sa ne reintalnim cateva la o noua odisee cat de curand :)
Gecko cum ai tu grija sa urezi LMA la toti copilasii vizatiCristina –am vazut poze cu ingerasii tai. Cand incepi sa ii faci baie Dariei direct in cada?
Naty, daca zici ca iti cade parul, inseamna ca n-are a face cu alaptatul de la san cum credeam eu.
Sanatate la norutza!
Clau, cum sta Rebecca la masaj
Ariel, te-ai gandit tu vreodata la cum iti tasnea tie laptele ca o sa ai nevoie de completare?!
Cris, la mine o alaptare normala dureaza cam 40 min cu tot cu ragaieli. Supt, efectiv e cam 30 min. S-a intamplat ieri sa adoarma dupa baie, desi ii era foame, a supt numai 5 minute si dus a fost! Adica in aproape 9 ore, a supt numai 4-5 minute!
Tuchita, Seb parka e papusa Ilincai
Naty, tuchita, simo, m-ati spart cu randunoiul meu ce pare cunoscut!
Adriuta, interesant ce zici tu cu influenta starilor asupra emisiei laptelui.
Ursulica, super sportive bb tau in poze
Nicol, ce dulce e printesa ta!
Delfinuta, ce frumos v-ati sarbatorit! Ce in elementul lui e Seb! Dar si mami de Seb pare in elementul ei :)
am fugit la bb care caraie de numa!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici -new
nasterea delfinasului ilustrata

gecko spune:
iar pe fuga
bitza..am luat o tusiera simpla, i-am pus talpile acolo, apoi sotul l-a tinut in brate si eu l-am facut sa calce pe zonele unde i-am vrut amprenta. aici exista si tusiere speciale pt asa ceva dar nu m-am mai complicat. ca sa stau linistita l-a dat sotul inaite cu crema pe talpi. la manute e tare greu...ca astia micii stau tot timpul cu mana stransa pumn.
simo27...mie nu mi s-a parut ca ii Barosanu', dar toata lumea lauda zambaricii si asa am inteles eu ca la poza aia se facea referire...de aia am intrebat.
cristina...apoi si caine ai in grija???????? nu vreau sa fiu in locul tau. o singura zi am fost detinatoarea unui catel...dar cand la 6 dimineata fara cafea si fara tigara faceam ture in jurul blocului cu el...am stiut ca noi nu vom convietui impreuna.
si asa zici, solzii chiar exista??? deja i-am bagat peria in freza.
clauclau...l-am pus pe sot sa se uite la poze...el zice ca nu iti seamana. da mie asa mi se pare...ca are gura ta.
ce sa zic ca la mine mama zice ca Patrick e socru´miu in miniatura...iar soacra´mea zice ca e leit maicamea. ca la nebuni.

CristinaGoji spune:
Sovi - de ieri ii fac baie in cada mare, impreuna cu Vladic. I-am facut in cadita ca s-o protejez cat de cat de frate'su, dar degeaba, ca se baga peste ea in cadita, si e mai greu chiar decat in cada mare cu amandoi, asa ca am zis ca nu mai are rost. Atata-i de scump Vlad cum o spala pe ea pe burtica si pe fata
Gecko - am caine, si inca unu mare, Ciobanesc german, dar de plimbarile lui se ocupa sotul. Greu mi-i doar ca nu ma poate ajuta pe mine in timpul liber pe care-l are, pentru ca e musai sa plimbe cainele (2 ore dimineata si 2 ore seara). Dar nu-mi pare rau ca-l avem, e un tovaras de joaca excelent pentru Vlad si, sper, sa ajute si la o dezvoltare a simtului responsabilitatii si a dragostei fata de animale la copii.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

clauclau spune:
Sovi, ce ursulet frumos ai tu acolo! Si e super pozitia de alaptat, eu numai asa ii dau acum sa pape si daca adoarme, e bine adormita, n-o mai mut nicaieri, doar ii pun o paturica pe spinaruca si gata!
Gecko, asa e , fiecare vede intr-un fel asemanarea, n-avem ce le face! Copiii mei nu seamana deloc unul cu altul, Razvanel aduce cu mine, alb cu parul saten, iar Rebecuta , brunetica cu ochi negri ca tacso!
E mortala Rebe, mai nou, a inceput sa se joace la san si anume, papa ce papa, apoi scoate sfarcul ,imi zambaceste cu toata gurita, apoi iar apuca sfarcul si tot asa. Asta dupa ce are ea burtica plina si are chef de veseleala!
POZE
POVESTEA NASTERII