Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux ti-am trimis pm cu userul si parola pt picasa. Cat despre lilypie intra pe site, creeaza-ti un ticker urmand pasii pe care ti-i dau ei acolo si apoi iei linkul (de acolo unde e cu url)si-l pui la semnatura la profilul personal. Poti sa-l si redenumesti cum vrei tu dar iti mai scriu asta intr-un mesaj ca nu stiu pe de rost.

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Sun sa stii ca si voi mi-ati lipsit tare!! Pozici promit ca pun dupa amiaza pt ca acum ne pregatim sa mergem un pic in Carrefour. Dar cand ma intorc promit ca pun pozici cu burtica grasuna de 30 de saptamani!
Anaxena tin pumnii stransi pt maine la preselectie!
Annababy si pe ecografia mea scria +/- 290 g si mie mi s-a parut cam mare si asa marja de eroare...dapai 800 grame!!
Ralirali la multi ani si sa ai o zi frumoasa!

Pup si fug la cumparaturi.

Irina30+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux ti-am mai trimis un pm cu explicatiile de redenumire.

Ralirali LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, si tu si bb al tau, sa ai o nastere usoara si sa fii fericita alaturi de familia ta!!!

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY-saru'mana pentru ajutor. Cu pozele am nimerit-o, sper sa ma pricep sa si fac upload-ul. Cu linkul de la lilypie, cred ca eu pun prea multe acolo . deci am dat copy paste si am facut cum mi-ai zis, dar imi apare tot linkul la semnatura , nu numai numele pe care l-am ales eu. Cred ca mai bine trimit un PM sa vezi ce am facut, nu?
Mishto pozele de grup! iar ma cuprinde invidia....

Ruxandra 23+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna fetelor din nou,
Va multumesc pentru primirea calda, sunteti toate niste scumpe... Sunt incantata sa gasesc atatea prietene noi aici, va citesc mesajele cu sete si am inceput sa va invat numele.:-)
Pe mine ma cheama Carmen, am 35 de ani...spre 100..:-)...nu am crezut ca o sa mai am un bebe, ma chinuiam deja de ceva timp si imi cam luasem speranta ca voi reusi...asa ca bebelutza a venit ca o raza de soare in viata mea... Pana acum am fost si sunt inca inconjurata de o gramajoara de caini, din care 3 ogari afghani nebuni, care mi-au preparat rabdarea pentru bebe.:-)
Ce sa va mai spun de mine? Abia astept sa o tin in brate pe bebelitza... dar sper sa o tin cat mai mult in burtica sa nu se grabeasca sa ne vada....sa mai aiba rabdare, ca si eu am... Cel mai greu a fost cand am fost la un echograf mai putin performant, unde nu se prea vedea nimic si...mi-a zis dr.ca nu ii bate inima, ca nu se misca si ca e miiica, mica...Mi-a zis ca am contractii non-stop si ca probabil voi avorta foarte curand....(ce draguta dr.asta...Nici nu am mai fost la ea de atunci). Iar eu ma simtem atat de bine... Nu aveam nici un simptom, nici o durere, nu mi-a fost rau, daca nu erau cele 2 liniutze....nici nu credeam ca sunt insarcinata... Cand am inceput tratamentul, inclusiv pentru hipertensiune (ceea ce nu am avut pana acum)eram intr-un planset zilnic, daca mi-era rau, mi-era frica ca de ce mi-e rau, daca mi-era bine....mi-era frica ca de ce mi-e bine...ca s-a vazut treaba ca bine insemna rau pentru bebe meu... Si asa am dus-o cateva saptamani, pana la urmatoarea echo, la un echograf performant, unde mi-a spus cu amanunte ce sa fac si ce probleme sunt (dar mai cu diplomatie, nu asa..cu toporul."fata e mica, moarta si o vei avorta maine...")....dar mai ales am vazut ca tratamentul da rezultate, asa ca m-am mai linistit... Acum gandesc pozitiv, sunt optimista si ma gandesc ca daca bebe meu a luptat cu mine (se pare ca organismul meu incearca in continuare sa o dea afara)atata timp fara ajutor, acum, cu tratament o sa fie ajutata sa imi tina piept mai usor...
Cam atat, nu vreau sa va bat la cap cu mesaje prea lungi, desi va anunt cu rusine ca sunt tare vorbareata... Abia astept sa scriu cele 10 mesaje, ca sa nu mai fie nevoie de moderator..:-)
Va pup pe toate, va urez din nou burtici confortabile si bebei sanatosi si fericiti.

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Inca o intrebare:
face vreuna din voi cursuri pentru nastere, sau pentru ingrijirea bebelusilor? Sau ati facut? Sau veti face? Sau ati auzit pe cineva care face, daca i-a folosit la ceva? Eu mai gandesc foarte serios sa fac niste cursuri din acestea, am inteles de la o prietena de-a mea care a nascut acum un an, ca i-au folosit foarte mult si era incantata de cate lucruri a invatat si ca i-a fost mai usor si la nastere, dar mai ales la ingrijirea fetitei ei... Ce parere aveti?
Va pup din nou.

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am pus si eu niste pozici pe picasa.

Ruxandra 23+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Diarux, vazut pozele, frumoasa burtica! Nu inteleg de ce zici ca te apuca invidia, ca si tu esti f frumoasa!!! Imi plac pantalonii roz, din ultima poza, de unde i-ai luat?
Fetele, eu am facut ieri curat in dulap si m-a apucat plansul cand am vazut cate hainutze frumoase am si nu le mai pot purta deocamdata!!!! Unii pantaloni nu-mi mai intra nici de la pulpe in sus! Si eu care credeam ca ma scot cu niste blugi cu talie joasa! Nici vorba! Ufff, ca nu mai stiu cu ce sa ma imbrac, si toate arata pe mine ca puse cu furca! Mai dau azi o raita prin Carrefour, sper sa-mi mai achizitionez ceva, ca mai am de mers inca o luna la serviciu si chiar nu stiu cu ce sa ma mai imbrac, de camasi nici nu mai poate fi vorba!
Kimmy, eu mai lucrez inca o luna, dar putem sa ne vedem intr-una din zilele astea, sa vad cum o sa am programul, ca la mine difera de la saptamana la saptamana. Tu stai in Marasti, nu? Tinem legatura!

Adriana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

fetelor, intru si eu scurt, ca pe aici prin tara n-apuc sa intru pe net.
adriana, imi cer scuze ca nu te-am sunat, toata ziua am alergat de cind am ajuns la ai mei si inca n-am terminat cu vizitele. Nu-mi vine sa cred ca in curind ma intorc la bucuresti si eu tot n-am apucat sa fac mai nimic din ce imi planificasem, toti trag de noi cu vizitele intr-o parte si alta. Ca sa nu mai zic de cita mincare am bagat in mine, nu mai am curajul sa vizitez cintarul.
sunule, te sun cind ajung la bucuresti, din fericire barbatu-meu are mai putine neamuri, asa ca sper sa avem mai mult timp liber pe acolo.

In rest am vazut ca sinteti bine, cresteti si infloriti, la fel si noi, bebelina ma sutuieste la greu de cind am adus-o in Ro, concluzionez ca-i place pe-aicea. Mai am o saptamina de vacanta, de care intentionez sa profit cu somn cit mai mult. Ca de mincare nu mai povestesc.
pupici tuturor.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Turtu, stai linistita, m-am gandit eu ca o sa ai de umblat mult, si ca toti vor trage de tine in toate partile, eu m-am cam plictisit in casa in ultima saptamana si tot am tras speranta ca ma vei suna sa iesim, nu stiu daca stii dar s-au deschis doua mall-uri f faine in Cluj si ma gandeam ca te duc sa le vezi, mergeam sa bem o cafea acolo. Dar poate ai apucat si tu sa le vezi. Apropo, ai fost la ecograf? Cum a fost? Iti doresc sa ai o vacanta placuta in continuare, si daca te intalnesti cu fetele prin Bucuresti, sa faceti poze, ca sa va vad macar in poze.
P.S. Saptamana asta s-au oprit de multe ori turturele pe pervazul meu si sotul imi zicea de fiecare data, "uite, te cauta turturica!"

Adriana 26+

Mergi la inceput