Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Salutari si de la noi!
Adriana din partea mea ne putem intalni cand vrei,pentru ca sunt deja in concediu din 1 Mai.Chiar ar fi bine ca nici eu nu prea am cu cine povesti prea multe despre ale sarcinii.Cu riscul de a m repeta a nush cata oara,Noroc cu forumul si cu fetele minunate de aici!
Anaxena minunate pozele,eu sincer nu stiu ce as putea sa zic despre ele,pentru ca tot timpul ma minunez ce graviduta frumoasa esti.Frumos ca te-ai putut intalni cu Boti!
Mada si mie mi-au placut bluzitele,aia gri e preferata mea,dupa rochita,care eu tot mai sper sa-ti fie buna si s-o cumperi
Miky imi pare rau ca nu te pot ajuta,sper sa se rezolve la dr recomandat de Tiberica.Multa sanatate si tie si fetitelor tale.
Va pup de noapte buna,pentru ca azi am stat foarte mult pe scaun si ma doare spatele ingrozitor!

Kimmy32+Erika AMR 8 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Multumesc mult pt sfaturi.o sa mai rabd pana luni ca abia atunci e deschis la dentist.Sper macar sa pot dormi la noapte.Medicamente mie cam frica sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

tibericao.k.
SunSmile numele DILARA nu stiu ce semnificatie si ce provenienta are,pur si simplu il aud zilnic pe unde stau si imi place cum suna(parca mai dulce asa ca sa zic).
fetelor se pare ca eu mai am putin si intru in sapt 33 de sarcina dupa calculul facut de o tipa(calcul dupa rotita doftorilor).
32+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna dimineata si "Hristos a inviat!"

Am trecut si eu pe la voi sa va pup si sa vad ce mai faceti.
Noi am fost plecati din Bucuresti de Paste si de intai Mai cateva zile pe la parinti si in plimbarici si acum ca am ajuns acasa mi s-a facut dor de voi si am intrat sa vad ce faceti.

Noi am fost acum doua saptamani la eco si beblina e bine si la 28 spatamani avea 1.350 g ...grasunica, de! Era si cazul la ce burta mare are mami.... M-am bucurat tare ca am vazut-o, ca e bine si ne-a dat si o poza cu fetisoara! Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o!
Mai Didi trebuie sa te bucuri ca esti asa de sprintena, nu sa iti ceri scuze! Eu parca sunt ursul polar cu asa "gratie" ma misc...
M-am uitat la pozele noi de pe Picasa si la pozele Anei care e tot frumushica si slabutza, parca numai burta ii creste! fata.
Sunule tu ai o burticutza asa de frumusica si mititica si nu stiu unde te vezi tu balensci...stiu ca o sa ma certi dar ar trebui sa ma vezi pe mine! O sa pun niste poze noi pe Picasa..sunt toata o burta rotunjoara Si am o fata bucalataaaa..de nu am crezut in viata mea ca pot sa ma rotunjesc asa..
Ana Baby ai o burtica tare dragutza si rotunjoara!
Mada ma bag si eu - mine imi place bluza albastra si sandalutele gri. Dar cat o sa poti sta incaltata cu ele? Nu sunt prea inalte? Te intreb pt ca eu nici inainte de a ramane insarcinata nu puteam sa stau bine pe tocuri...acum nu mai zic ca mi se umfla picioarele si nu mai ies din adidasi sau balerini foarte decupati.

Va pupic pe toate si sa aveti o zi frumoasa (chiar daca afara e cam innorat)!

Irina30+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineatza fetili!!

eu m-am trezit cu o super mega durere de cap...probabil de la tensiune si sunt tare amarata din cauza asta

tati imi face acum o cafea si sper sa-mi treaca

n-am nici cea mai mica idee cum am sa-mi petrec ziua de azi

maine am preselectie cu fetele mele de la salon la WELLA,sa ne tzinetzi pumnii!!

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 47 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Cum va simtiti in weekend? Pacat cu vremea asta nasoala, ca nu putem sa ne bucuram de plimbari si aer liber. cel putin in Bacau si azi e innorat si sta sa ploua. Si mai e si frig pe deasupra.

Carmenela bine ai venit,sa dea DD sa ai un bb sanatos nascut la termen, si sa te bucuri de el!

Diarux in legatura cu maltoferul, eu il iau cam de la inceputul lunii a sasea, si nu facusem atunci analizele recent, insa oricum am zis ca n-are ce sa strice niste fier in plus. Acum in perioada sarbatorilor am facut pauza o saptamana, n-am mai luat nici elevit nici maltofer, ca oricum am mancat mai mult decat de obicei (ceea ce se vede si pe cantar ), dar o sa reincep de maine. Trecand la alt subiect, tu cum vrei sa nasti? Eu vreau cezariana, si i-am spus dr. care a fost de acord, a zis ca daca vreau eu ea ma taie, fara nici o problema. Asta dupa ce mi-a explicat toate aspectele legate de nastere naturala vs cezariana, si mi-a spus sa-mi pastrez totusi optiunile deschise. Insa eu nu ma vad in stare sa trec printr-o nastere naturala, am tot citit si studiat problema, am intors-o pe toate partile si pana la urma cred ca raman la varianta cu cezariana.

fetelorm am si eu o intrebare legata de estimarea ecografica a greutatii lui bb. Cat e de apropiata de adevar? De ce intreb, pt ca am o vecina care fiind insarcinata si avand cam cu 2 saptamani mai mult ca mine, a nascut saptamana trecuta - impropriu spus , adica i s-a facut cezariana de urgenta pt ca ii crescuse foarte tare tensiunea, ajunsese la 22. Problema este ca ea de la eco stia ca bb are undeva la 1800g, si de fapt abia a avut 1000g. Diferenta mi se pare cam mare. Oricum se pare ca bebita evolueaza spre bine, adica nu mei e legata la aparate ca sa respire, acum respira singurica, si a inceput sa ia cate putin in greutate. Oricum eu am fost socata cand am auzit ca se poate sa-ti crescaensiunea in halul asta, fara sa fi avut pana acum probleme cu asa ceva, si mai ales sa te opereze de urgenta.

Anna 29+ cu Maria
AMR 11
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

La multi ani Ralirali! Sa fii sanatoasa, frumoasa si bucuroasa alaturi de minunata ta familie! Si sa ai o nastere usoara si un bebe perfect!

Iupiiiii, ai venit Irinucule! Tare mi-ai lipsit, sa stii! Hai pune pozici sa vad si eu fata draga si garsoniera grasunicii Amalia!

Miky am inteles acum cu numele!

O zi faina sa aveti!

EDIT: Ana bea o cafelutza si stai linistita! Tin pumnii maine!

Anna pe buletinul meu de la echo scrie +/- 290 grame. Mie mi-a si zis dr ca se vede clar ca Galu e mare..si el nu prea isi da cu parerea asa. Acuma...diferenta de 800 gr e mult prea mare...o fi fost ecografu mai slabutz sau dr mai "necititor" in eco, totusi! Sanatate bebitei!

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

LA MULTI ANI RALIRALI,SA FII SANATOASA SI SA NASTI USOR!
SunSmile
32+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, iarasi la amiaza.....Da abia acum am reusit sa imi mut....trupul mladios la calculici.
ANNABABY- Asa am zis si eu cu maltoferul, ca nu are ce sa strice, mai ales dupa ce am citit prospectul. Dar Iliev m-a contrazis. Si de aceea nu mai stiu ce sa fac acum.Am sa reiau si daca ma simt la fel dupa o perioada...imi fac analizele.
De mancat, am mancat si eu zilele astea de am spart, decat ca nu se vede la cantar si nu stiu daca sa ma ingrijorez. Am tot 5 kg in plus de mai bine de o saptamana....Asa ca nu am renuntat la Elevit ca stiu ca oricum nu prea asimilez din mancare. Acuma vad ca nici grasime nu mai asimilez.
Anyway...Cu nasterea... e greu de stabilit acum. Doctorita a spus ca abia dupa 7 luni poate sa imi spuna ce imi recomanda, dar eu stiu ca merge pe naturala de obicei, cel putin asa a incercat sa le convinga pe toate fetele pe care le stiu ca au mers la ea. Mie mi-e la fel de frica de amandoua sincera sa fiu. Cum ai zis si tu, sunt avantaje si dezavantaje la ambele. Pe de alta parte, mereu am visat sa nasc natural, ca asa mi se pare firesc, daca tot a lasat DD lucrurile pe pamant asa...Numai ca nu prea ies ele asa cum vrei intotdeauna. Complicatii pot aparea oricand. Parca mi-e mai groaza de taiat decat de nascut natural.Nu exclud acum nicio posibilitate, dar daca s-ar putea sa nasc normal si bine si repede...ar fi super. Sa vedem cum creste BB, ca daca o fi ca al unei cunostinte de a facut 4 kile...ma indoiesc eu ca are pe unde sa iasa totusi....Sper sa seman cu mama mea care a nascut foarte usor de doua ori.
Am cautat pe youtube filmuletze cu nastrea normala sa vad daca as fi in stare macar sa am uit la ele, si sa vad ce reactie am. Dureros, fara indoiala, dar tot nu m-au speriat mai tare decat cezariana. Om mai vedea. Te mai tin la curent. Daca tu te simti mai...sa zicem "confortabil" (nu am gasit alt cuvant)cu cezariana, e foarte bine. TReb sa fie si mama linistita la nastere ca altfel...
BB al meu avea la eco abia 0,420 la 22 sapt.Iliev zicea ca e in limitele normalului, asa ca deocamdata stau linistita. Mai multe nu stiu despre erori. Dar intr-adevar e cam mare diferenta de 800 de gr....
Vremea asta ma ucide!!!!!!!!!!!!in sensul propriu. si am inteles ca o tine asa si luni si marti. Deja fac depresie!
ma duc sa beau un ceiutz. revin sa mai vad ce mai e pe aici. de maine , la scoala...
duminica placuta, fetele!!!
aaaaaaaaaaaa , era sa uit.
1. Cum intru si eu pe picasa sa vad pozici cu voi? si pentru asta imi trebuie parola?
2. Cum atasez la semnatura thickerul de pe lilypie?

Ruxandra 23+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANAXENA- Succes maine la preselectie si sa-ti treaca durerea de cap.
RALIRALI- La muuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaani! si sa ai o nastere usoara
Bun ceiutz am baut!

Ruxandra 23+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput