Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

AnnaBaby ce burtica maricica ai! e superba!

Micky cu colonul am avut si eu pr de fiecare data cand ramaneam insarcinata, am fost la medic dar e inexplicabil, chiar in toamna am patit-o ingrozitor ca m-am curatat pan la sange...am fost la medic dar acolo e totul ok, probabil organismul avea nevoie de o curatire asa cum facem noi curat in casa si aruncam tot. Am luat atunci spasmomen si nospa pentru ca durerile sunt groaznice ma doare in special in partea stanga si apoi se muta in dreapta sunt intepaturi care parca vibreaza si in spate si in partea de jos. Chiar am patit-o acum 1 luna si la inceput m-am speriat carezand ca Doamne Fereste sunt contractii. Am luat nospa si mi-am revenit. Incerac sa papi usor si multe legume fructe , in plus 2 l apa ca el sa nu mai acumuleze pe viitor.Se spune ca e bine cand se curata singur. Atat stiu. Poate nu ai aceleasi simptome.

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

TIBERICA nu eu am probleme cu colonul din cate stiu ci fetita mea Delia.am fost cu ea la n doctori si nu au gasit nimk ,am facut n E.K.G -uri la inima pt ea si tot nimk.ultimul l a facut ieri crezand ca totusi are probleme cu inima deoarece are intepaturi in partea stanga langa inima si in partea dreapta langa ficat si la toate analizele ea e o.k.aceste dureri si intepaturi le are de aproximativ 2 ani + dureri de cap care doar se amelioreaza pe moment si nimik mai mult.innainte nu dadeam importanta dar dupa cele intamplate cu sotul meu am inceput sa investighez intr una.E adevarat ca e putin cam plinuta ptr varsta de 11 ani dar totusi nu stiu ce sa fac daca sa merg sa ii scoata polipii,amigdalitele,infectia de la sinusuri,parca totusi as luao cu partea//colon iritabil//ptr ca eu i am cam dat ei antibiotice f puternice cand era racita si asta e de cativa ani de zile ptr ca raceste f rau si medicamentele usoare nu o puneau pe picioare.TE ROG AJUTA MA !
31+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

MICKY daca tot analizele sunt ok si la echo la fel, eu , personal, in locul tau asa incerca la un homeopta sau la bionergetician. Eu am fost pt astm acum 2 ani la clinica Raphael e pe Pipera acolo au un calculator iti pun castile pe urechi si in timp ce discutati lucreaza si se vede orice boala, cat de mica , eu nu aveam ochelarii la ochi si mi-a spus ca am pr cu vederea si ca am chisturi la san, sunt inofensivi, dar am incredere doar in medicul Vanatoru Alexandru cred ca nu ar stica o programare...iar homeopat am o dr foarte buna Nita Greta. Te ajut cu cea mai mare placere din suflet dar cum? eu cred ca ar trebui sa o duci acolo , medicul e exceptional imi spui si ma interesez luni sa vad daca mai lucreaza sau incerc sa-l sun .Te pupic si-mi pare rau. Nu esti panicoasa dar fiind vorba de copil mai bine lupti.

Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

TIBERICA da chiar ma intereseaza daca zici ca acel doctor e de incredere si stie el ce spune.imi poti spune si cat costa consultatia si de cate ori e nevoie sa merg acolo?sper totusi sa nu fie vorba de o internare ceva ca nu pot face asta in situatia in care sunt-ma refer cu sarcina.te pup si astept un raspuns.
31+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

MICKY nu te interneaza acolo, nu mai stiu consultatia era cam 150 lei dureaza 2 ore, daca vrei vb la tel si iti explic mai multe.In functie de ce are fetita, poate fi doar energie negativa acumulata si atunci veti merge lunar in plus ii va da produse homeo de la ei.eu am mare incredere in dr din cauza lui nu mai sunt in spitale cu antibiotice si fara efect.
daca este pr de internare sau operatie iti va spune medicul.este foarte intelegator si nu trebuie sa dai spaga, o sa vezi.

Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Tiberica imi poti da o adresa si un nr. de tel. de la cabinet?sper ca nu am intrecut masura cu aceste probleme pe forum!
31+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am ajuns acasa!!!
vad ca v-a spus BOTI de intalneala noastra..dar nu m-a parat ca am lasato sa ma ashtepte muuult timp!!!

BUJO e la socrii in vizita,am vb eu cu ea

SUN am vazut burticutza...pai unde eshti tu balenschi??asha eram eu acum o luna

la mare a fost linishtitor,ca frumos nu avea cum ca doar car un burtoi cu mine si un car de hormoni!!!

bag nishte poze cu sotul si cu Boti si cele de 33 sapt

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 47 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si cum ma laudam:
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">poze de burticoasa

Ana-Maria33+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 47 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

MICKY sun eu luni dim sa vad daca mai e dr acolo in nov inca era acolo, o sa-ti dau dupa aceea nr de tel de acolo ca sunt cam full cu preogramarile. Id -ul meu este maneatiberica aici o sa-ti dau si nr meu de tel sa vb. Chiar daca apar offline trimite-mi Id ul tau si -ti dau accept. Nu ai intrecut masura de aia e forum.

Anaxena esti cea mai sexy mami pe care am vazut-o !!!

Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bun revenit Anule! Suuuupeeer burtica nene! Imi place tare!
Si mumushele si tu si Botixu!

Pup fetele..o seara buna!

SUN 32+

Mergi la inceput