Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Bun gasit fetelor... sunt si eu pe aici...ma pregatesc pentru maine la o iesire din oras la un campionat in Botosani (de acuma doar galerie ). Asa imi place sa calatoresc, daca s-ar putea asi sta numai in masina si pe drumuri cu mine......e si defect profesional de acuma!

Mada, imi pare rau de maselute, scapi tu si de durerile astea! Eu vorbesc, care sunt asa o fricoasa!Dar asa ca tot am auzit la o prietena, care a nascut in februarie, nu s-a ingrijit deloc de dinti iar dupa nastere saracuta s-a capatat cu o ditamai infectie incat datorita tratamentului sau eu stiu de ce, n-a putut nici sa alapteze, cand era atat de necesar! of...De aceea m-am mai imbarbatat si eu un pic si umblu acuma pe la dintar, sa nu am surprize, ca e drept ca la inceput am zis ca nici vorba de asa ceva pana dupa nastere.
Detartrajul e super bun, ca de fapt de aici se intretine gingivita asta gravidica. Dr mea mi-a recomandat sa fac dar eu inca ma codesc, nu de alta, dar am gingiile asa de sensibile si sangereaza la cea mai mica atingere, imi inchipui la detartraj! Parca mi-e jena sa o pun la atata munca, ca stiu ca e dificil in perioada asta de lucrat....

Mobriq, bine ai revenit si ma bucur ca ati avut o calatorie atat de placuta!

Fiquelle, diarux ce ma bucur ca ati mai povestit de prin invatamant! Mi-am amintit si eu de primii ani de serviciu cand nimerisem si eu in preuniversitar. Tare mult mi-a placut sa lucrez cu copilasii! Acum nu m-asi mai intoarce in invatamant, dar a fost o perioada f frumoasa (mai putin partea materiala).

Diarux si eu sunt cu Rh-, si mai sunt cateva fete pe aici la noi la odisee. Dozarea se mai face in sapt 28, si la nastere pentru a vedea daca raman absenti sa administreze vaccinul acela. Mie dr mi-a mai spus ca vaccinul e destul de scump, cica 6 mil., dar ca poate fi decontat daca nasti in clinica de stat si pentru asta trebuie sa faca dr niste hartii, referate din timp catre spital sa il poata asigura. Asa e la noi, poate in alte orase e altfel, sa intrebi dr care e procedura.

Am vazut ca se discuta de uscator...chiar mi-ati dat o idee f buna, nici nu ma gandisem la asa o investitie, dar cred ca o iau serios acuma si o pun la lista... Mii de multumiri...

Boti, nu mai fi trista! eu sunt convinsa ca esti o mamicutza atat de puternica incat o sa treci peste toate cu bine!!!

Biribu sunt de acord cu tiberica legat de homeopat. Si eu si sotul am mers si am facut consultatia, ca sa ne poata da tratamentul adecvat. Si chiar ne-am simtit si noi mult mai bine. Sotul cu astmul a scapat de spray-urile alea si tratamente cu fel de fel de medicamente

25+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Azi am facut o prostie, fara sa-mi dau seama: am mancat niste placinta cu branza de la Paste care arata si mirosea bine...la a treia bucata am simtit un gust ciudat...bineinteles, am aruncat imediat tot...si acum ma gandesc la tot ce-i mai rau; listeria... Daca e printre noi cineva de specialitate, sa-mi spuna si mie: poate fi listeria in placinta care a fost preparata in cuptor, pt ca a mai stat cateva zile pe masa? Eu am citit pe net dar nu m-am lamurit, ziceau ca doar in lapte sau lactate preparate insuficient...Adica asta nu apare asa, peste noapte pe un produs (ca mucegaiul, de exemplu), ci trebuie sa fi fost in lapte sau branza, nu?

MADALINA 25+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetelor, m-am chinuit sa descarc dupa dvd poze cu pictura din barulet si nu am reusit...am scanat o poza din revista nu se vede extraordinar dar cred ca poate fi marit si astfel se vede , e pe picasa cam pe ultimul rand scrie pictura, partea de sus, Altika.

Fiquelle , nu stiu nimik dar nu cred ca in placinta...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare fetele!!! Intru si eu la apel, doar sa va spun ca suntem bine, sanatosi, doar ca am asa o stare de apatie cand ma gandesc ca de luni merg iar la servici... Am fost 3 saptamani in concediu si a fost asa de bine acasa... Am lenevit cat am putut de mult daca ma credeti ca am avut zile in care am dormit si pana la 12 la amiaza!!! (dar ma puneam in pat pe la 2-3 dimi, asa ca... ) Deocamdata de dormit dorm destul de bine, nu merg la baie decat de 2 ori pe noapte, in schimb mai greu e cu intorsul de pe o parte pe alta... Si am pus 7 kg pana acum pe mine, oare ce-oi face peste vreo o luna-doua?
Azi nu nominalizez pe nimeni, ca ma duc la tv sa ma uit la "Dansez pt.tine", poate revin dupa... Dar va pup pe toate! !

Adriana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Salut again fetele, venii si io de la intalneala cu Anaxena, am dat din bot ca 2 zuze, am facut febra la limba Are Ana Maria o burtica misto... ea se oftica ca i se pare prea mare dar mie imi sclipeau ochii

Biri multumesc mult pt raspuns, exact ca tine zice si medicul meu, ca nu e bine sa le fac pe amandoua odata pentru ca muschii abdominali vor fi lacsi de la sarcina si risc sa nu iasa nimic si zice el ca recomanda sa repar eventratia abia dupa minim 3-5 luni de la nastere ca sa isi revina musculatura si sa iasa bine operatia. Om vedea, acum am trecut de socul initial cand chiar eram cazuta nervos, mi se pare groaznic ca voi avea 3 operatii, in 3 ani consecutivi, in acelasi loc, vai de burta mea... dar asta e, daca n-o faceam pe prima nu pupam gargaritza asa ca nu vreau sa-l manii pe DD plangandu-ma

Didi mor de curiozitate, abia astept sa vad pozici cu camarutza puiului.

Fiquelle am citit la fetele de mai iunie ca o trusa de epidurala fara anestezic e intre 80 si 150 de lei iar anestezicul e vreo 75. Deci pana in 3 milioane costa distractia. Sigur gasesti la farmaciile de vis-a-vis de spital, pe Tomis sau pe Mircea. Cat despre pasca, de la branza poti eventual sa faci o indigestie, io zic ca n-ai ce listeria sa iei, dar e doar o parere de bun simt nu stiu sigur...

Sun, ahaaaa, deci de-aia m-a pus Ana sa ne ranjim la camera... Mama, ce bunatati faci tu acolo... Si io am facut ieri musaca de vinete, abia astept sa mai bag o portiutza

Monica 29+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Da, fetelor, asa gandesc si eu, cum naiba sa apara listeria in placinta, ca doar nu pluteste in aer...

MADALINA 25+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fiquelle bine ai revenit! eu nu cred ca poti lua listeria din placinta, mai curind probabil or fi ceva bacterii de fermentatie, acuma ai grija si ce semne ai.

Boti ma bucur ca te-ai linistit, o sa fie totul ok, doar stii asta!

fetelor eu de homeopat acuma nu am timp, ma intrebam de remedii din astea de raceli, ca nu e mai complicat de atita...pina as ajunge eu la cineva trece guturaiul.

32+ AMR 7+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Madalina nu, nu poti lua listeria din placinta! Probabil ca daca nu ai stomacul suficient de tare si daca intr-adevar era veche placinta, vei face o indigestie! Sanatate!

Botinuxis ma bucur sa te citesc mai relaxata! Pana la urma nici nu ai alta solutie decat sa le iei in ordine, cu detasare. Stiu ca nu-i usor, dar tu esti o puternicuta! Ma bucur ca v-ati distrat si ati vorbiiit!

Birinuchis pup fata si-ti doresc sanatate maxima! Io pt raceala am luat oscilo, pt gat am supt (fara prea mare succes) homeogene 9, pt tuse e stodal, in rest o chestie buna : fierbi o lamaie si bei zeama rezultata cu multa miere, dupa care mananci si lamaia aia tot data prin miere, sau pui sare mare pe care ai infierbantat-o intr-un servet si-l tii pe piept, renumitul si scarbosul ceai de ceapa, sau cartofi taiati rondele si pusi tot asa pe piept si pe frunte...habar n-am alte "leacuri".

Am pus vreo 4 pozici cu Buli si cu mine...va rugam sa nu radeti, noi venisem de afara, unde tocmai plouase si n-am apucat sa facem dush ca a sarit tati sa ne pozeze:)

Pup fetele..ca tot vorbeam, ma'c sa spal bestia iar, ca sta saracu si pazeste cabina de dush!

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa...in loc de noapte buna....

DIDI- ca esti sprtintena, asta e de bine, cred ca multe fete si-ar dori asta. Sicera sa fiu si eu mai uit cateodata ca sunt cu BB in burtica. Si ma trezesc alergand dimineata dupa autobuz!(va rog sa nu am certati pentru asta!)Dar am momente cand patesc si eu asa, zici ca treaba asta cu BB Andrei e asa....o gluma buna facuta de DD (iertata-mi fie expresia). Cand il simt in burtica, atunci par sa constientizez...cat de cat. Probabil ca prin 7-8-9 luni...imi trece ne-simtirea asta!
BIRIBU- e greu cand stai intr-un mediu nefavorabil. Eu am racit lucrand cu copiii. La scoala toata lumea behaia, stranuta si alte din astea si cand am racit...am zis ca esfarsitul lumii. Am zacut o sapt in pat cu febra. Noroc ca nu am depasit 38. Aveam 7 saptamani. nu stiam ce ma doare mai tare, corpul sau ideea ca s-ar putea sa ii fac rau lui BB. Acum ma mai gandesc si eu ca tontolina, daca morfologia fetala a iesit ok, inseamna ca BB e bine, nu?
Dupa aceea, au inceput astia sa faca varsat de vant, nu vrei sa stii cum am reactionat!!!m-a linistit doctoresa ca daca am avut de copil, sunt safe. Da parca poti sa stii? si pun mana pe caiete, pe carti...of
TIBERICA- eu cand aud de analize si de intepaturi....ma apuca un dolor de cabesa de nu-ti dai seama...da ce sa fac...daca trebuie...cu placere. Problema mea cu Rh-ul e cel putin stupida. Mi l-am facut in spital la Satu Mare in primul an de facultate, cand am fost in vizita la sora unei colege, asistenta. Victorie, cica era pozitiv,. de aceea nicin um-am stresat cand am aflat ca sunt insarcinata. Noroc ca medicinista de familie a zis ca nu am RH ul mla dosar si sa il fac. Si il facui. Si a iesit ditamai negativul. De 2 ori. deci asta e. Am citit pe forumul asta de mi-am stricat ochii si m-am lamurti despre ce e vb in mare. ca nu sta nimeni sa iti explice.La 21 de sapt am facut dozajul si au iesit anticorpi lipsa. Inseamna ca il mai fac pe la 28.
La dintar e nevoie sa cer voie de la medicinista? sau pot sa merg asa...de capul meu? adik la un control. si la o detartrare.
Va invidiez cu intalneala !!!!!!!!!!!!!1
ANACO- invatamant preuniversitar zici????????Poate la o scoala normala, ca unde predau eu e plin de nebunio. exagerez putin dar nu foarte mult. Cei mari, adik de liceu, nu au nicio motivatie si e jale sa incerci sa faci cevqa cu ei. Cei mici (ca am si o clasa de a 7a la care sunt diriginta)sunt ai nimanui, adik parintii i-au lasat ca la cre3sa la scoala. Cu cat ii tii mai mult la scoala cu atat mai bine. abia scapa ei de grija lor. Si acasa nu fac nimic, deci raman cu ce faci la scoal cu ei. Adik foaaaarte insuficient!Dar am noroc ca imi place (inca) dce rfac si sper sa nu ma prostituez telectual de tot
Eu auzisem ca vaccinul costa cam tot asa vreo 5 mil. se prea poate. dar nu se stie cand vrei sa il mai faci pe al doilea sau poate vine fara sa il astepti tu.Asa ca treb sa fii pregatita. Cat priveste decontarea.....i really doubt that! sincer. dar daca la Iesi se face, de ce nu s-ar face si la Bacau,caz doara e aproape. Oricum multam fain de sfat5, am sa incerc sa vad ce zice medicinista mea.
FIQUELLE- Soro, parca ai fi eu! numai eu vad bazdaganii din astea peste tot. Ma bucur ca nu sunt singura.Lasand gluma la o parte, nici eu nu cred asa ceva. Vorba ta, doar nu pluteste asa in aer. o fi vreun ferment ceva. Dar decat sa stai in dubii, fa si tu niste analize. da io zic ca nu treb sa te sperii.Listeria rimeaza cu isteria.....
gata cu prostiile ca e ora de somnic. desi si eu ma uit la Dansez pentru tine. Tare mi-ar fi placut sa dansez si eu asa ....e unul din visurile mele....
pup la toata lumea!

Ruxandra 23+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Sun, tare scumpik e blanosul tau!!! sa pui si filmuletz cu el, ca asa ai zis! Si pup burtica sexy!
Mai stii ceva de Turtu? Ma gandesc ca o fi tare ocupata cu vizitele la neamuri, prieteni, pe mine nu m-a sunat deloc... Si de luni daca incep lucru nu stiu daca o sa mai pot sa ma intalnesc cu ea...
Of ce bine de voi acolo, ca puteti sa va intalniti din cand in cand, eu aici sunt asa de izolata... Kimmy, chiar asa, noi cand ne vedem?
Biri, multa sanatate!!!
Lore, si burtica ta e super!

Adriana 26+

Mergi la inceput