Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Buna fetelor
Se pare ca sunt singura care nu are somn,dar ce sa fac ca ma chinuie o durere de masea de nu mai stiu de mine.Apropo stie cineva ce as putea sa iau pt durere de masea?
Fiquelle eu l-am intrebat pe doctor despre epidurala si mia zis ca costa 50E.
Sun nu am situt ca voi nu vedeti mesajele mele pt ca eu vad toate mesajele voastre si le citesc in ficare zi.este adevarat ca nu scriu eu foarte mult dar promit ca voi intra frecvent macar sa va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

tuturor fetelor si va rog din suflet sa-mi scrieti ce as putea lua pt masea.mersi

ioana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pup fetele!

Sun de ce spui tu burtobalenschi ?! este asa draguta...slabuta si cu burtica...iami...mereu mi-am dorit asta dar eu m-am latit in bazin ca o ...nu mai zic pt ca o sa ma certi.

Biri si eu luaqm oscilococcinum dar nu prea are efect...la mine nu a avut. Ceai de lamaie mult cu miere eu asa m-am facut bine si cate un paracetamol.Pupam sa treaca.

Andrey nu pot sa te ajut ca nu stiu ce sa iei de masea...eu luam paracetamol pt durerile de cap acum nu stiu daca e bun si pt durerile de masea. Da si tu o fuga la un cabinet stomato si roaga-i sa se uite ...

Diarux poti merge la stomato fara sa ceri acceptul dr mediciniste ci doar sa spui ca esti insarcinata, glumeam ca , oricum , se vede burtica.

Acum va las ca merg sa fac papica...ploua si e urat...ce vreme!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 27+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Adri nu, nu mai stiu nimic de Turtu. Si mi-e un pic jena sa sun la socrii ei. Acum e sigur acolo la voi, parca pana pe 5 mi-a zis ca sta! O sa te sune ea azi sau maine, sunt convinsa! Saru'mana de aprecieri!

Ioana iupiii, ai scapat de moderare! Acum te putem vedea in timp real. Imi pare rau pt maseluta. Cred ca cel mai bine e sa mergi la un dentist, ca asa eu nush ce sa-ti spun. Doar paracetamol ai voie sa iei (da' e oricum apa de ploaie)...dar daca e infectie....Pana ajungi la medic tine un pic de alcool acolo si-l scuipi dupa ce simti zona amortita! Sanatate multa!

Tiberica hihihih, esti tu o draguta! Si da, foarte bine ca nu zici nimic aiurea despre tine, pt ca ti-o iei, da da!:)

Mai ce vreme...acush ploua, acush sta...e innorat...
Noi asteptam niste unii de au ceva de montat prin casa si daca se misca repede, am vrea s-o taiem pana la socri. Ca saracii i-am sarit de Paste....

Voi? Somnorici?

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Sorelix faine pozele, pupici pe botic la blanosul scump. Stiu ca e imp sa curete dintii, da parca acuma pe timpul sarcinii s-a depus ingrozitor de mult. Oricum abia astept sa ajung acolo pe scaun nu conteaza durerea ca pot indura daca pe urma stiu ca nu mai am treaba vreo cativa ani iar.
Didi abia astept sa vad pozele.
Biri eu pt tusa am luat sirop de patlagina ala care se da si la copii, pt gat faringosept ca e singurul care scrie ca e permis, de la farmacie mi-au zis sa nu iau strepsils mai bine sa iau miere cu lamaie decat strepsils si na in rest paracetamol, gargara cu sare, multe ceaiuri. Sper sa iti revii cat mai repede ca e tare nasol.
Rochia nu am luat-o inca sper weekendul urm sau celalalt sa merg sa o probez ca in caz ca nu sta bine sau ceva sa am timp sa gasesc altceva, m-am mai tot uitat si dupa alte variante si daca aia nu imi vine tot ce am gasit mai acceptabil e www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=42394&parent_category_rn=42391&productId=649104&langId=-1" target="_blank">o pereche de pantaloni albi de in draguti cu niste nasturi si o funditza special de graviduta si sa mai gasesc ceva bluzita mai dragutza, dar sper sa fie ok rochia si sa scap rapid.
Anaco o sa sangereze cat curata acolo, ca stiu ca am mai avut pb cu gingiile dar dupa te simti mult mai bine si in vreo doua zile daca iti da si cu gel din ala special cum mi-a dat mie sa vezi ce frumos se refac si ce roz si faine is. Mie nu mi-e frica de durerea de la dentist bine nu o ador ca nu am o pasiune pt durere dar stiu ca suport atunci oleaca si pe urma is free si fara dureri.
Boti ma bucur ca v-ati simtit bine abia astept sa vad pozele.
Sorelix ca mi-am adus aminte sos din ala de ardei facea si mama si tare bun e.
Mada sper sa fie ok si sa nu faci indigestie sau ceva.
Sorelix unde esti balena mama draga? Da ai burtica si te-ai mai implinit dar la maini si la picioare inca esti slabutza eu zici cas elefant la brate si la coapse. Deja se freaca intre ele daca port camasa sau fusta sau ceva. Eii da lasa ca mai e putin si nasc si am timp sa ma apuc de slabit dupa.
Ioana du-te la dentist nu sta asa, mie mi-a zis ca pot lua paractemaol de 500 cate doua daca ma doare sau ibuprofen dar din asta nu am luat ca nu am citit prospectul si nu stiu sigur daca e bun sau nu, asistenta zicea ceva ca dupa 28 de sapt e bun, nu stiu nici eu sigur, am preferat sa iau numai paracetamol ca asta stiu sigur ca e voie si in rest suport ca am pe 14 programarea la dentist mai e putin si scap si de durere.
Sorelix eu is pe metereze de la 6 of course ca doar nepoatata nu poate dormit ca oamenii normali pana pe la 7 7 si ceva macar.
Astept sa treaca timpul sa ne intalnim cu Flo sa mergem sa vedem canapelele. Acuma sa vad si cum o fi vremea ei zic azi soare soare si 19 grade da e tare intunecat afara, da na om mai vedea poate se lumineaza mai incolo. vad ca zic astia ca pana miercuri e cald si putina ploaie dar is 19-20 chiar 21 de grade miercuri, sa speram cu toate ca nu vreau sa ma bucur prea tare ca vad ca vine iar ploaie pe urma.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Sorelix te inteleg...ca am si io unu plin de blana si fitze, care la 6 e in picioare:)). Noroc ca dimineata nu ploua ca acuma, ca si-asa ne-am intors plini de noroi (ca si el se baga in cele mai mari balti si in cea mai murdara iarba) si io dupa el (ca merge doar in lesa). Tin pumnii sa fie vremea frumoasa la voi, sa puteti iesi! Si da, lasa ca slabim noi dupa...sa vezi ce mamici sirene o sa fim:)

Mdah..ne-au sunat baietii ca intarzie deci nu mai mergem la socri. Adevarul e ca pe vremea asta....

Ma gandesc ce sa gatesc azi...ca altfel stiu ca vreau sa fac un cozonac bun si cald!

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor da e liniste pe aici vad, toata lumea e la plimbare?
Bine ar fi sa aveti toate vreme frumoasa vad ca si la noi incepe sa se insenineze. Eu ma tot uit pe net sa vad ceva model de bluza pt pantalonii aia in caz de ceva, am gasit ceva pe un albastru frumos tare eleganta asa din aia sub sani si legata dupa gat peste care pot pune un sal asa mai transparent si o bratara la culoare plus ceva pantofi tot asa pe albastru si la buchet pot face ceva cu alb si albastru. Zic ca ar fi frumos ca oricum e starea civila nu e nunta in sine. Ma mai uit ca daca nu se potriveste rochia macar sa fiu pregatita cu alte solutii ca altfel la cum ma stiu ma botosesc toata si nu imi mai vine sa iau nimic.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna fetelor,
Sunt noua pe acest forum, marturisesc ca am mai incercat sa ma log-ez acum ceva timp si nu mi-a mers...am renuntat, dar acum am revenit cu forte proaspete... Ma bucur sa aflu ca cele mai multe mamici de aici sunt bine. Eu sunt o viitoare mamica de fetitza, 24 saptamani....Am avut o sarcina super usoara pentru mine, dar se pare ca foarte grea pentru bebelitza mea, cu contractii permanente de la 14 saptamani(pe care eu nu le simteam) si hipertensiune, care au dus se pare la lichid amniotic in cantitate usor redusa si in tarzieri in crestere. Doctoritza de la echograf mi-a spus de asemenea ca probabil voi fi nevoita sa nasc prin cezariana (si nu normal cum imi doream eu) pentru ca nu crede ca bebeul meu se va putea intoarce, cu asa o camasa de forta in loc de uter... Am trait intr-o panica infioratoare cateva saptamani, mi-era frica sa ma duc si la toaleta, sa nu cumva sa pierd sarcina... Acum e mai bine, tratamentul se pare ca da rezultate, pericolul nu a trecut(am inca toata ziua contractii), dar numar zilele cate una, cate una...cu incredere ca Dumnezeu nu mi-a dat un copil la 35 de ani ca sa il pierd... A mai avut cineva dintre voi sau ati mai auzit de experiente asemanatoare? Sfaturile voastre si experientele despre care am citit aici m-au ajutat foarte mult. Imi cer scuze pentru un mesaj atat de lung, sper sa nu va deranjeze. M-as bucura foarte mult sa imi raspundeti.
Va pup si va doresc in continuare burtici vesele si sanatoase!

carmenela

Mergi la inceput

Madutz io-s pe aici, mai frecam una alta prin casa, ca n-am stare daca nu e totul luna. Si ma pregatesc sa mai scot bestia, macar acum cat nu ploua, ca apoi iar vine...

Mi-au placut pantalonii, sunt chic! Eu tot sper sa-ti vina si placa rochita dar si asa cum te-ai gandit e foarte bine! E o combinatie frumoasa si eleganta!

Si fii-mea asta se intareste cand in stanga cand in dreapta...zici ca am o popica si nu o burta rotunda:)

Vad si eu ca-i liniste...

p.s. Bujolinux voi sunteti bine, daaa?

SUN 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salut fetele!
MA AJUTA SI PE MINE CINEVAAAAAAAAAA??????????
Deci am o problema legata de DPN, ca deja o iau razna. Am calculat eu prima dat dupa un calculator gasit pe net. si a iesit28 august. Buuun. Apoi am gasit calendarul minune de pe forum. conform acestuia, 30 august. Sa zicem ca accept. Doctoresa a zis ca nasc undeva intre 21 si 25 august. M-am bulversat total. Acum am intrat si eu pe lilypie sa imi fac "datarea" corespunzatoare si calculatorul de acolo imi arata 27 august .Am inteles ca depinde de mai multe date, asta e clar, dar chiar asa diferente? din cate incercari atatea date au iesit. Eu ce trec aici?PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIz heeeeeeeeeeelp!!!!
Punctul doi al discutiei, nu m-am mai ingrasat deloc saptamana asta. Tot 60 am...adik de la 55 cat am avut initial inainte de sarcina. o fi rau tare?

Ruxandra 23+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput