Impresii Hotel Kaliakra
Va rog frumos cateva pareri despre hotel Kaliakra.Mancare,cazare ,cat de departe este de plaja?
Ce parere aveti ,au activitati pentru copii?
Vad ca biletul va fi undeva la 1000 de euro.Merita banii au ba?
Va rog mult astept un sfat.
Monikka
Raspunsuri
aissa spune:
Monica, Kaliakra a fost prima mea optiune pt anul asta dar, din pacate, pt ca e primul an in care va functiona in regim UAI a fost f cautat astfel ca inca de prin februarie am primit raspuns de la Eurotravel ca nu mai au locuri la sfarsit de iunie-inceput de iulie in corpul "superior". Gasisem la alte agentii, dar m-au tot plimbat, ca inca n-au preturile pt UAI, sau gasisem la agentii despre care nu stiam nimic, apoi cand am primit preturile definitive n-am mai avut eu banii sa achit...iar intre timp am schimbat directia.
Kaliakra din cate stiu e chiar pe plaja, se poate sa ma insel, dar oricum e aproape. Are doua corpuri, din care cel superior, dat in folosinta anul trecut, are camerele ceva mai mari....asa zic cei de la agentii ca e singura diferenta. Cred ca e si mobilier mai nou...nu stiu. Restaurantul (ele?) sunt comun(e), la piscina din poze pare super cu toboganul ala in mijlocul ei, pt pitici... Eu una regret ca nu m-am miscat mai rapid sa rezerv la ei din februarie.
Ce vroiam sa iti spun este ca nu stiu daca mai gasesti la vremea asta bilete la Kaliakra, care, din cate citeam, cred ca e cam ca RW de la turci,adica in stop sale daca nu chiar overbooked.
Succes.
diana2004 spune:
Am fost in vara 2006,nu era renovat complet si tot ne-a placut;anul trecut a fost o cunostinta ,mi-a aratat poze si era super.Ne-au placut si masa si serviciile,si plaja care era peste drum,mergi cu incredere.
Noi am facut rezervare de la o agentie bulgareasca,au sediu si in Bucuresti si le-am spus ca vrem in corpul central si asa a fost.
Cameristele au fost f dragute,copilul a vomitat in camera,ne-au schimbat lenjeria de n ori,n-au comentat absolut nimic.
Agentia se numea Balkan Travel sau Balkan Air nu-mi aduc bine aminte.
diana2004 spune:
Am dat cautare Balkan Air si am gasit-o,am uitat sa-ti spun ca in camera am avut un pat mare si o canapea extensibila iar pt bebelusi aveau patuturi,la restaurant aveam scaunele speciale.Era si club pt copii dar in limba germana pt ca majoritatea turistilor cazati erau nemti.
miri__b spune:
buna
si noi am fost anul trecut.ne-a placut.personalul amabil,mancarea ok, bautura tot timpul rece,al meu zicea ca aveau barmanii o sticla de vin desfacuta si uitata afara, dar nu i-a dat din aia, au scos alta de la frigi.ceea ce nu se intampla niciodata la Mamaia.
mai multe gasesti in capitolul precedent, sau cu 2 capitole mai devreme. am fost in aceeasi perioada ci AKELLA, CAUTA POSTAREA EI CA A FACUT O DESCRIERE MAI CUPRINZATOARE.
scuzati scrisul.ma cheama datoria.
roxanaz spune:
va rog sa continuati discutia aiciL http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120251
Roxana