MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)
Raspunsuri - Pagina 20
pet.cost2005 spune:
Fetelor, multumesc pt. raspunsuri. Cerd ca am decis pana la urma ... mergem toti 3 cu masina. Sper sa reziste pitica ...
simona - da, ai tu dreptate ca se comporta bine in masina bblusii ... dar Tobia era mult mai mic decat ar fi Silvia .. si atunci mai mult dorm. Acum, la varsta asta stau mai mult treji si cer mai multa atentie, se plictisesc repede. Iar noi avem de facut 2200 km. Oricum, o sa ne oprim si noi o noapte in Ro. Cu papa, schimbat si alte alea speram sa ne descurcam. Ideea e sa reziste ea, sa nu se plictiseasca.
corina - nu, nu stiam ca trebuie musai pasaport la bb. Atunci chiar ca nu pot merge ... SIlvia nu are inca nici certificat. Pasaportul il vom face in vara in Ro. Acum eu am pt. ea titlul ala de calatorie care tine de document. In fine, am decis sa mergem cu masina ... e prea complicat cu declaratia aia din partea tatalui ....
Petronela si
Silvia
simonicutza spune:
pet.cost2005 si ptr.plictiseala exista un leac, eu te sfatuiesc sa iei cu tine o cutie nu prea mare in care sa pui fel si fel de jocuri micute si noi pe care nu le-a mai vazut Silvia, cand intrati in masina si vezi ca da primul semn de plictiseala arata-i cutia si zii ca este cutia cu cadouri si ca la fiecare 2 ore (sau cat timp impui tu luand in calcul nr. de jucarii si orele pe care le ai de facut, asa incat sa-ti ajunga tot drumul) ii vei da un cadou daca va fi cuminte.
poate ai sanse de reusita lafel cum am avut eu cu nepotica mea cand era mai mica....
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
Ingrasam si porcusorul meu ??? TKS
andreicorina spune:
Petcost nu eu cred ca o sa fie bine cu masina,in plus Silvia e mai mica decat era Nicolas cand am venit noi in Italia,noi am parcurs 2500km de la Piatra-Neamt la Scalea(calabria)dar ti-am zis am oprit des,acum daca nu aveti passaport pt Silvia alta solutie nu aveti(sa va apucati acum sa faceti toate actele dureaza )
Noapte buna fetelor acu chiar ma duc sa ma culc ca parca prevad si maine o zi nasoala cu Nicolas,uff dintii astia

simonicutza spune:
Gli amici hanno bisogno l'uno dell'altro proprio come un fiore ha bisogno della pioggia per aprirsi e mostrare la sua www.rubertonphotography.com/Pictures/Red_Roses.jpg" target="_blank">bellezza. L'amicizia dovrebbe essere una preziosa carezza di cui ogniuno di noi non può fare a meno...
Nessuna notte è così lunga da impedire al sole di risorgere...
Cap. Nou !!!
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
Ingrasam si porcusorul meu ??? TKS
andreicorina spune:
Buna dimineata fetelor
Cine vine la o cafea???Eu o beau deja pe a 2a.Azi noapte a fost liniste ,Nicolas a dormit bine,si eu la fel dar in schimb am visat ca eram insarcinata cu bb2 si aveam tot felul de sentimente contradictorii.Acum chiar n-ar fi momentul sa raman insarcinata,si stiu ca nu sunt dar visul m-a pus pe ganduri

Fetelor va doresc o zi cat mai buna si cu vreme frumoasa!