MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)
Raspunsuri - Pagina 19
Berarpiri spune:
katiapam drum bun!sa ne ,,auzim'' in curand!
Noi ieri am fost in plimbare la mare.Era piata mare,si tati mi-a facut cadouri.Eu speram ca voi slabi,dar din pacate nu mai imi sunt nue hainele de dinainte de sarcina.
N-am avut de ales,si am cumparat haine.
Ambra a inceput sa aiba niste pete(punctulete rosii) pe gat si pe spate de sambata seara.Aseara se vedeau mai tare.Azi am vorbit cu dc,si a zis ca saptamana trecuta a facut febra ca a avut un fel de 6° malattia.SAracuta,si dintele,si malattia aia...toate-s pe capul ei.A zis dc ca trece fara sa-i dau nimic.
daraban cum e Delia?Sper ca e mai bine,si sa o lase dintisorii in pace.
andreea mamica de
ambra-7 luni si 11 zile
http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
pet.cost2005 spune:
Ciaoooo !!!!!
Fetele care ati calatorit cu bb-i cu avionul ... dintre my air si blue air ... care e mai serioasa? Si mai sigura ... Si ce acte trebuie pt. bb? Sau daca stiti alte companii cu care ati calatorit ...
Petronela si
Silvia
Raluk31 spune:

Katia,drum bun si vacanta placuta!
Petro,nu a fost cumva o aeronava Blue air care a decolat cu cala deschisa si au inceput sa zboare bagajele?!..Noi vom calatori cu Carpatair sau Austrian airlines in august.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
daraban spune:
ciao fetelor
Drum bun Ioana si Giulia.
Delia e mai bine azi,acum doarme.
I-am facut azi suc de morcovi cu mar,i-a placut taaare mult.
Sanatate micutei Ambra 
dana si
delia (11.03.2007)
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Petro,nu a fost cumva o aeronava Blue air care a decolat cu cala deschisa si au inceput sa zboare bagajele?!..Noi vom calatori cu Carpatair sau Austrian airlines in august.
hahhahahhaaa .... bine ca nu au "zburat" si pasagerii ... iti imaginezi sa te trezesti cu vreun carut in cap
De fapt nu am calatorit deloc cu avionul, dar ne gandeam ca ar fi prea lung drumul pt. Silvia cu masina ... nici eu nu stiu ce sa fac. Cine a mai calatorit cu bb asa mic cu avionul? Si fara 1 parinte ... ce acte imi trebuie de la tatic ... ooof, daca eram mai pe faza o intrebam pe katia ...
Petronela si
Silvia
alex14 spune:
drum bun KATIA si vacanta placuta 
despre calatoria cu avionul nu stiu ce sa iti spun PET.COST nu am calatorit niciodata , noi am fost cu masina si am calatorit super bineeu am fost cea stresata dar aleks a fost super cuminte cum nu ma asteptam.
va
pe toate si ne auzim in curind mergem putin pe afara ca tare ii miriios aleks al meu 
http://www.flickr.com/photos/alex_14/
simonicutza spune:
pet.cost2005 are dreptate alex14 in legatura cu drumul cu masina, copii in general dorm mai bine in masina ptr.ca sunt leganati continuu, eu de ex am facut 1300 km cu masina cu Tobia cand avea 6 sapt. de viata, pe drum a dormit non stop,ne opream la cate un AUTOGRILL pe autostrada si il trezeam eu din 4 in 4 ore ca sa pape (singurul inconvnient e ca trebuie sa stationeze masina cand ii dai sa pape), la un moment dat am trebuit sa ne oprim in Budapesta ca tati era prea obosit si nu mai putea conduce ptr. ca am plecat tarziu din Italia (pe la 12 dupamasa).
In hotel i-am facut o baita (cum era cada in hotel i-am pus www.flickr.com/photos/12428784@N05/2315681538/sizes/o/in/set-72157601884228005/" target="_blank"> scaunelul de baitza), i-am dat sa pape si a dormit dus pana dimineata in scaunelul de masina (adica www.foppapedretti.it/index.php?option=com_content&task=view&id=716&Itemid=659" target="_blank">acesta si www.foppapedretti.it/index.php?option=com_content&task=view&id=707&Itemid=659" target="_blank"> asa arata asmablat).
A fost extraordinar Tobia, a dormit dus tot drumul,cei mai obositi am fost eu si tati, aratam de parca eram 

....
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
Ingrasam si porcusorul meu ??? TKS
andreicorina spune:
Salut fetelor
Mi a adormit in sfarsit Nicolas ,si asa reusesc sa intru si eu pe forum.Azi Nicolas a fost foarte mofturos,si mai toata ziua s-a tinut de mine sa-l iau in brate,cred ca ii mai ies niste dintisori.
Katia drum bun si vacanta cat mai placuta!
Petcost eu am mers cu Nicolas cu avionul cand avea 11luni si nu au fost probleme,am mers in Spania si am facut si escala ,iar in avion si dus si intors Niki mi-a dormit.Stiu ca de la tata iti trebuie o procura care sa te imputerniceasca si sa-ti dea voie sa iesi cu bebe singura pe o anumita perioada,daca mergi cu avionul stii ca lui Silvia ii trebuie passaport.
Noi am mers cu Tarom,Alitalia si Vueling si am fost multumiti.Despre Blueair stiu ca au intarzieri foarte mari la fel si Wizzair am prieteni care au mers in Romania cu aceste companii si au trebuit sa astepte in aeroport si 1 zi.Despre My air nu stiu nimic
De mersul cu masina ,pot sa-ti zic ca noi cand am venit in Italia acum 8 luni si Nicolas avea tot 8 luni,am ales sa venim cu masina pt ca aveam mult bagaj.La drum Nicolas s-a comportat bine doar ca a trebuit sa oprim mai des,noaptea am oprit si am dormit in Austria la o pensiune .
In august noi plecam in tara ca trebuie sa botez,daca tati poate sa-si ia concediu v-om pleca cu masina,daca nu cu avionul inca nu stim sigur
Va doresc o noapte buna fetelor si linistita si bebei sa doarma bine

simonicutza spune:
drum bun katiapam si merci de PM.
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!
simonicutza spune:
andreicorina nu ai ptr. ce sa-mi multumesti, nu era nevoie sa-mi raspunzi tot in PM, eu ti-am scris acolo ca sa il ai mai la indemana, decat pe pag. de forum care se schimba mereu
....
Simo fericita
de
Tobia 12.12.2007