MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

Multumesc mult de urari tuturor fetelor, i-am transmis sotului meu deja toate mesajele de la voi.
Multi ptr. toate fetele, printii si printesele care au sarbatorit cate ceva in ultimele 6 sapt. de la noi (mai bine mai tarziu decat niciodata ) !!!

www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=1492979359&size=o" target="_blank">Simo fericita de Tobia 12.12.2007

www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album
www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> Votati-ma va rooog ... MULTUMESC !!! Tobia

Mergi la inceput

Buna dimineata gagicutelor !!!

dau si eu o calda (avand in vedere ca sunt asa de matinala) la toata lumea in timp ce astept sa se trezeasca Tobia.... !!!

Simo fericita de Tobia 12.12.2007
www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> Votati-mi va rooog, sa ajung si eu vedeta... Multumesc !!!

Hai sa ingrasam si porcusorul meu !!! TKS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna dimineata fetelor
simonicuta mercic de cafea chiar aveam nevoie si chiar in cantitati industriale!Nici nu shtiu cum e sa ma trez de dimineata si bebe sa doarma!Nici nu mai visez la o noapte de somn intreaga ...te pupam

ralucavaccinurile incepi sa le faci la 3 luni!Daca nu primeshti scrisoare acasa (depinde de regiune eu nu am primit) suni la consultoriu de care apartii si iti faci programare te duci acolo iti fac ei vaccinul si gata!De acolo iti dau ei o foaie pe care o completezi si ei iti scriu pe ea ce vaccinuri ai facut la fetita!

cristina cred ca tre sa fie tare greu pentru voi in situatia asta oricum e imposibil sa nu ishi gaseasca sotul tau ceva de munca.TE pupam si va tinem pumnii

roxali eu una te consiliez sa nu foloseshti alte iaurturi decat cele pentru copii mio plasmon si mai nushu ce!Celelalte sunt pline de conservanti euri si altele.Nu ca astea nu ar avea dar mie mi se par mai sigure cred ca se merita un efort pentru asta !Apoi ii poti da iaurt natural cu fructe adaugate de tine.Eu m-am cam ferit de fructele alergene si exotice dar poti incerca iaurt cu banana ca e mai dulce sau cu biscuite.Ale cel mai bine il mananca pe cel de piersici.Te pupam dulce dulce

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

buna dimineata fetelor
simonicuta mercic de cafea chiar aveam nevoie si chiar in cantitati industriale!Nici nu shtiu cum e sa ma trez de dimineata si bebe sa doarma!Nici nu mai visez la o noapte de somn intreaga ...te pupam

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

mamiieu in schimb ma cam trezesc inaintea lui,dar se mai intampla sa adorm mai tarziu seara si sa se trezeasca puiutzul inaintea mea dar nu stiu niciodata cu exactitate cand se trezeste ptr. ca nu plange niciodata la trezire, se uita la animalele de la caruselul care il are deasupra patutului (am poze in album cu el), oricum eu fac parte dintre mamicile fericite....

www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> Votati-mi va rooog, sa ajung si eu vedeta... Multumesc !!!

Mergi la inceput

uitasem sa va spun ca am poze recente in Album-ulde la semnatura...ptr. cine vrea sa le vada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!

Am cam absentant...a fost sotul in concediu saptamana asta, a mai venit verisoara la noi sa-i arate niste cursuri pe net...asa ca am cam avut pauza de calculator.

Astazi este Festa Della Mamma...La Multi Ani pt toate mamicile, sa fiti sanatoase, vesele si sa va bucurati de puiutii vostrii!

Va pup pe toate, de maine sunt pe baricade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ahaaaaaaaa festa della mama suna foarte bine deci azi tre sa primim extraRASFATZ???

Ma duc sa ma uit la poze de tobia :D

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micio

Neata!

Am cam absentant...a fost sotul in concediu saptamana asta, a mai venit verisoara la noi sa-i arate niste cursuri pe net...asa ca am cam avut pauza de calculator.

Astazi este Festa Della Mamma...La Multi Ani pt toate mamicile, sa fiti sanatoase, vesele si sa va bucurati de puiutii vostrii!

Va pup pe toate, de maine sunt pe baricade

La Multi Ani!!! fetelor si tie micio in special ca mi-ai adus aminte, pe mine m-a sunat ieri soacra din It. ca sa-mi faca urarile dar eu uitasem , parca sunt .....

Mergi la inceput

am pus pozele inordinea datei (cele mai recente sunt primele, ca sa nu mergeti sa sapati dupa ele....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani fetelor!

Si eu am surpriza de la baietoi...o felicitare in forma de inima facuta de el ,cu o poezioara scrisa de manuta lui si niste floricele roz pe care lea tinut de ieri in dulap

Mami ai dreptate cu iaurtelul ,dar nu-i place deloc plasmon si nici cel naturel,fructe nici atat ....seama mult cu fratisu la gusturi ptr merenda...si baietoiului ii dadeam danito si acum fructolo go care e acelasi lucru...ma intreb ce produs e natural...pediatra mi-a spus ca daca as avea vacuta mea si bucatica mea de pamant atunci poate as mai avea sanse cu biologicul si naturelul...am sai du tot laptic si gata.

E o zi frumoasa azi ...am pregatit repede pranzul...iepuras si drob fara carne miel +spanac si o salata de fructe ...vom fugi repejor afara ,mai mult pr mine ca pitica e apropae nonstop cu buni,binenteles dupa ce o ajuta sa faca una alta prin casa

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput