MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

andreea - si eu sunt de aceeasi parere cu tine ... nu ca m-ar da banii afara din casa, dar avand in vedere ca e un bun pe termen lung, tre' sa fie de calitate. Da, suma pe care ne-am propus-o este €200-300. Era complet asta de care zici? Ma refer la plasa pt. tantari, pt. ploaie, geanta etc. Sau astea-s accesorii si se iau separat? Ma duc sa caut pe net modelul. Asta pe care il am acum e tot de la Peg Perego, dar e folosit, mi l-a dat o prietena. Si nu e complet, de aia vreau altul .. Asa pt. o perioada merge.

raluca - ma intereseaza doar passeggino ... nu ala 3 in 1.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Revin ... si apoi ma duc la nani ca-s tare obosita ...

cristina - ce dieta ai tinut tu alea 2 sapt? Parca si alaptai in acelasi timp, nu? Ca tare ma bate gandul sa fac si eu cea in sensul asta ... nu ma mai simt bine cu mine insami, nu pt. estetica ...

stefania - nu cred ca ti-au sters aia contul ... poate nu-ti mai aduci tu aminte parola. Nici eu nu intru des pe-acolo, ci doar cand am de intrebat, aflat ceva ...

andreea - ziceai ca iti cauti o prietena pierduta ... ai incercat pe colegi.ro? In cercul nostru de prieteni, cunostinte sunt pers. din Tulcea, Craiova, Baia Mare, Arad si bineintles din Vrancea, de unde suntem noi ... deci, nu te pot ajuta. Iar asa, intamplator am cunoscut pers. din Bacau, Iasi si Piatra Neamt.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata
Petcost-eu am luat de la cam pretty evolution
rosu cu crem culorile compresso coprigambe si parapiggia 160 euro
e f bun sint multumita de el merge usor si se inchide a ombrello
e cam mare dar e bun am prins oferta aici la ostia

las cafeaua ca tre sa fug

pupici

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

uff multam katia d cafea

sunt cam varza...

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

pet.cost nu a avut accesorii.Se cumpara separat.Am uitat sa-ti spun ca la mag. de unde l-am luat(Iobimbo)mi-au zis ca nu se mai fabrica modelul asta.Asta inseamna ca doar modelele care le mai au inmagazine mai exista.Nu stiu daca il gasesti pe net,poate l-au scos...sau poate nu

alex14 cum se simte Aleks?Ambra a mai avut aseara pe la 20 umpic de febra,apoi i-a scazut fara nimic,si a adormit la 22 ,ca era de 6 ore treaza.A dormit mai bine ca celelalte nopti,s-a trezit de 2 ori sa manance si la 9 a fost sus.Sper sa le treca durerile,saracutii.

andreicorina pe unde esti?

bidonsky ce face Andrei?Mai joaca fotbal?

andreea mamica de ambra (30.09.2007)

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata ... multam de cafea ioana...uite ca ieri m-am luat cu treaba..si eram foarte bulversata si cu altele si n-am reusit sa-mi termin nici macar mesajul...

azi deja e o alta zi... am inceput-o in plin si astept sa vad ce-mi mai rezerva...si abia astept si eu ziua de maine sa ne relaxam .si mai mult abia astept sa o cunosc pe cristinasi pe giulia

alex ti-am trimis e-mail

petro vroiam sa-ti mai spun ceva ieri,dar se vede ca ma lasa memoria..(cand termin cu alaptatul am sa iau niste pastile de memeorie) cred ca ceva legat de hainute dar ce mai conteaza..

cat despre passeggino..eu am luat impreuna cu oveto la un pret exceptional 160+60 impreuna)de la Prenatal..nustiu cat e de bun pe viitor passeginul ca nu l-am probat dar are tot si para pioggia.si mai multe prostioare... 4 tape daca vrei sa o lasi mai jos...
eu in prezent o duc pe stefi in oveto supraetajat peste passeggin..e super cool pt. ea ca vede tot de la inaltime..si asta duce pana la 13kg... asa am si scaunel(tot oveto) lejer pt. masina..singurul inconvenient ca e cu spatele si nu o vad in oglinda retro..dar am sa cumpar o oglinada ..asa ca sa o vad din oglinda in oglinda
iar m-am mai luat cu tb si mi-am pierdut ideile...cred vroiam sa-ti spun ca daca te intereseaza iti pot da modelul exact sa-l vezi... am catalogul lor... aa si sunt si mai multe culori dar eu am preferat culoare asta ca nu se rapanoseste asa usor...eu pana in prezent sunt multumita...uite niste foto sa vezi ...dar n-am facut si eu niste foto mai calumea..dar incerc poate vezi cevafoto 1 ,foto 2,foto 3,foto4,si foto5

aa si mersi pt info petro dar imi spune ca nu rezulta nici un account cu numele asta le-am trimis un e-mail sper sa-mi raspunda cineva astept...

va pup pe toate o zi placuta
mimi o doza dubla de special pt tine..poate-ti mai revii vad ca alex isi face de cap te epuizeaza la maxim...

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

andreea - nu vreau sa-l cumpar de pe net ... vroiam doar sa vad modelul ... l-am vazut. PAna la urma ca design ca toate-s la fel ... trebuie vazut ca practicitate cum sunt ... Asta pe care-l am, pliko P3, imi place, da' ti-am spus nu e complet ... si vreau sa-i iau unul nou .. Am inteles cu accesoriile.

stefi - multam si tie pt. explicatii ...

Aaaa si il vreau musai rosu sau pe-acolo ... culori mai de fetita .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro mii de scuze, iertare stiam eu ca am uitat ceva...dar pe deoparte eram convinsa ca e maine, nustiu de ce traiam cu impresia asta..boooo

la multi ani ! micuta Silvia pt. jumatate de anisor....

sa cresti mare si frumoasa si sa-i bucuri pe parinti incontinuare la fel ca pana acum multa sanatate si numai bine!

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Mie pediatra mi-a zis pt. dureri de dinti la bb sa-i dau www.eurosalus.com/scelti-da-es/prodotti/camilia.html" target="_blank">camilia fiale homeopatice. Eu deocamdata am tot gelul ala dentinale ... i-am mai dat cand am vazut ca o chinuie tare. Daca o fi sa fie mai rau, ii iau si fiolele alea.

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

stefi - stai linistita ... primesc urari toata ziua .

Si ofer TORT tuturor, mamici si pitici!!!!!! Si DE BAUT !!!! Doar o fata are mama, nu?

Nici nu-mi vine sa cred ... ce mare e si ce trece timpul ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput