Mamici norocoase de sept-oct2008(47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

felicitari fetelor pentru bebeii sanatoshi!!!

moni, sa-ti traiasca baiatul si sa vezi ce mamaica fericita vei fi

anis, nu te supara, ca sigur o sa-ti treaca cineva fetita acolo pe listuta. oricum, sunt convinsa ca toata lumea stie ca ai o fetita in sac:PP

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
Simfonia lalelelor - 2008! clik pe casuta
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eva, frumoasa noua coafura!! dar tu oricum esti frumoasa:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
Simfonia lalelelor - 2008! clik pe casuta
fff important!!
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eva, merci pentru link o sa citesc sa vad ce scriu fetele. Dr nu mi-a zis nimic decat ca nu e bine si ca trebuie sa-mi verifice tensiunea, dar asta numai la controlul urmator, in 15 mai, tot caut un alt doctor, cer si eu recomandari, dar pana acum n-am gasit si am ramas cu tanti asta zgarcita cu informatiile
Ti-am vazut noul look, superrr, sa-ti fie de bine , o sa fiu admirata maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Aoleu, se vede ca mi-e somn, o sa fii admirata Eva, la tine ma refeream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

felicitari andreea pentru fetitaaaa!!! sa va traiasca minunea mica din burtica!!!

evaa super super misto freza si in trend, iti vine f bine!!

anis s-a vazut mesajul tau te-am si felicitat pt micutza printesa cum ma loghez prima data cu userul comun te trec in listuta

felicic sa-ti traiasca burtoiul si sa se faca si mai mare, misto si pantalonii albi eu am asa cu burta mare dar raiat 3/4 fff comozi inclusiv materialul ala mult de la burta tine de cald la sale ca inca nu-s calduri prea mari afara

irina terapie placuta maine!

eu am dormit de la 6 la 9 acum sa vad cat ma mai tin okii dar cred ca pe la 11-12 ma ia iar somnul...slava domnului inca dorm bine pe mine m a sperie gandul de insomnie la cat sunt eu de somnorici

fetelor care a retinut cand se intoarce laureta din concediu??mi-e dor sa apara pe aici ca ea tot timpul imi zicea sa ma mai trezesc

noapte buna

edit: gata am modificat si listutza

16+ bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

'neatza burtici! Dau eu cioco, cafea si ce mai vreti!

cd27: sa-ti traiassca baby boy sau baby girl! Bine ca este sanatos(sanatoasa) si tu la fel! o sa arate ce-i de aratat mai tarziu!

nushulica: astia sunt subtiri, tot 3/4, iar banda de elastic este mai subtirica decat cea de la jeansii de gravi! De-as putea sa dorm si eu ca tine as fi. Azi noapte a plouat si a sunat o alarma de la masina unui vecin INTRUNA!Laureta a spus ca pleaca ptr o saptamana, cred ca maine vine!

_irina-: o sa razi dar mie mi se pare ca protejeaza burtica!Si eu ii trag pana sus

Mi-am cumparat ieri o carte "Bebelusul meu este cel mai fericit" de Dr. Harvey Karp, contine multe sfaturi si trucuri cu privire la bebelusi. Este destul de interesanta.Astept sa se opreasca ploaia, sa merg sa cumpar ceva ptr o nepotica, mie imi place mult magazinul Fox Kids din Unirii.Au lucruri frumoase s de buna calitate(sper sa ma abtin de la alte cumparaturi).

Vasile
14+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata burtici!

M-am trezit foarte bucuroasa azi , a trecut si durerea de cap si ploaia de afara!

Eva, iti sta super noua coafura, iti incadreaza foarte frumos chipul. Imi place mult. Have fun 2night

CD27 si Andreea_and, felicitari pentru bebelusii sanatosi Ma bucur tare mult cand aud vestile bune din partea voastra.

Laureta si JulyMorning, va asteptam cu vesti proaspete din concediu!

Tzitziri, ce mai faci? N-ai mai intrat de mult, sper ca esti bine

Piolica, Danucu, Denisa, Onutzu81, Joy21, Aly_c, Andy_galro si va astept cu vesti bune, n-ati mai scris de mult.

pentru bebelina mea, azi a implinit minunata varsta de 22 saptamani

Luni merg si eu la eco, sper sa am vesti la fel de bune ca ale voastre, facem Doppler si morfo fetala. Doamne ajuta

Va doresc un weekend minunat tuturor

O burtica mititica
22+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici.

Si noi am schimbat semnatura azi, am facut 21 de saptamani.

Andreea, FELICITARI pt ca e sanatoasa si frumoasa. Ma bucur mult de tot EU am ajuns fooooarte devreme la doc (pe la 8 jumate) ca a fost un trafic de vis, si am fost primii si nu am mai stat.

CD27si tie FELICITARI pt bebelul sanatos si in grafic Nu prea stiu ce sa-ti zic de IR-uri...

musette, ca m-ai intrebat de placenta. Da, tot grad de maturare 2 este. In schimb nu am IR-uri marite si nimic din lista obisnuita a lui Iosup. Atat ca sa nu mai fiu incordata si stresata. Ar fi fost culmea sa-mi zica sa beau lichide, avand in vedere ca eu chiar beau 3 L de apa pe zi.

Ce sunt eu putin nelamurita, e ca bebe are pliul nucal 3,3 mm. Parca nu trebuia sa fie peste 3... sau creste si pliul o data cu bebe??????SI doar la masuratorile de la 12 sapt tre sa fie sub 3???? Iosup a zis ca e ok, ca l=am intrebat daca nu e mare. Da nu prea sunt eu linistita.

Anis, iti dau putza mea (promit ca-l fac cret cu ochi albastri, ca si eu am par ondulat si ochi albastri) si imi dai tu gogoshika????

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
21+ Al meu e Gheorghe

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata si de la mine!

Pfui, ce urat e afara, vad ca a stat ploaia dar tot urat e
Oricum diseara o sa fie bine, e in interior party-ul, la Novotel.

Vreau sa pup si eu fetele care si-au facut timp sa isi dea cu parerea legat de noua mea coafura: Laura, Sanziana, Alina, Irina, Claudinna, Nusha, Anca, CD27

Anca, felicitari pentru semnatura!!! Ai intrat in luna a sasea!!! Bravo, draga mea!
Si eu maine intru in luna a sasea!!!

toate fetele si sa aveti un weekend de vis!!!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moni, felicitari si tie pentru semnatura!! mai mai ce mai cresteti...

Nu te mai ingrijora cu pliul nucal, masurarea lui are relevanta doar pana in saptapmana 13. Mie mi l-a masurat si la 18 saptamani, avea 1,8mm, si la 21 saptamani la fel, dar asta pentru ca am cerut eu sa stiu, deh, paranoia. Dar e relevant pana in S13 cum am zis mai sus.
Stai linistita!!!! dulce fata care se ingrijoreaza degeaba!!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput