Mamici norocoase de sept-oct2008(47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, m-am intors de la coafor si de la shopping. Mi-am luat o rochie super sexy pt dinner-ul de maine. O sa fac o poza maine in rochitza si pantofiori, dar ia uitati-va la noua mea coafura:
NOUL MEU LOOK

Ce parere aveti??? Mie imi place de mor!!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Super tare Eva te prinde fff bine.Si bluzica verde e bestiala.Sunt curioasa ce ti-ai cumparat.

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Eva super lookul!
Musette eu cum am intrat in luna a 7 a am pregatit bagajul pt spital si tare bine mi-a prins ca am nascut de urgenta si a venit sotul si a luat geanta de acasa care era pregatita!

17+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Pup fetele si multumesc pentru galerie. Scuze ca nu am intrat mai devreme cu vesti dar am fost in oras si la parinti sa sarbatorim .
Suntem mandrii si fericitii parinti ai unei fetite sanatoase si frumoase - o sa incerc sa scanez zilele astea si sa pun si poze sa dovedesc. Deocamdata am hotarat sa o cheme Mina Alexandra, vedem daca se mai schimba. Este in grafic dupa spusele d-lui Iosup, are 375g, 15,45cm, toate organele normale, coloane, membre ok. Mi-a spus sa ma odihnesc (nu prea dorm noaptea) si sa beau multe lichide, dar in rest e totul bine. Fug sa citesc din urma sa vad ce a facut si Monica si revin cred cel mai sigur maine.
fetele.

20+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

feli, cum mey sa ma speri! nu e asa mare cum spui tu. misto pantaloni da' caciulita pt cine e?
eva
andreea felicitari pt fetitza in grafic f frumos nume!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor acum am ajuns acasa si am vazut ce ati scris
Khristina, Monica felicitari pentru baby boy, sa fie sanatosi, voiosi, voinici
Andreea si Anis bine ati venit cu fetite, sa aiba bieteii astia ai nostrii pe cine curta
Am fost si eu la intalnirea cu baby boy al meu , am avut niste emotii de era sa-mi vina rau, ca atare Mikul dadea cu pumnii in stanga si dreapta cand ne uitam la el.
Si de suparare a stat numai cu spatele, are 304 grame, restul masuratorilor nu prea le inteleg, dar dr a zis ca e ok, ca e maricel si dezvoltat. Inima ii bate cu 156b/minut, in rest nu a reusit sa vada prea multe din cauza pozitiei lui. I-am numrat degetele si nici nu mai pare asa urecheat ca in prima poza (cand au ras cunoscutii de el)
Emotiile nu mi-au trecut de tot, nu a reusit deloc sa-i vada fata (o tine lipita de placenta) si nici picioarele, dar il simt eu ca e ok. Nu ne-a aratat sub nici o forma Cucul, dar ...la carnita avea pe el sigur e baietzoi hi hi

Vad ca mi-a scris ceva aici: uterina dreapta RI: 0.56, uterina stanga RI: 0.62, - si ca ar fi prea mari, voi aveti idee ce inseamna astea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andreea_and felicitari pentru fetita.Ne-ai cam tinut pe jar,principalul e ca sunteti bine amandoua
CD27ma bucur ca sunteti k.Aveti un baby boy care va trateaza cu spatele,deja are personalitate puternica.
musette eu mi-am facut bagajul de spital dupa ce am trecut de 30s.A fost k.
Anis felicitari pentru rezultatul de la TT,vor trece si durerile cauzate de pregnyl

20+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CD27
Vad ca mi-a scris ceva aici: uterina dreapta RI: 0.56, uterina stanga RI: 0.62, - si ca ar fi prea mari, voi aveti idee ce inseamna astea??

Draga mea, astea sunt arterele uterine, care uite la mine au asa RI dreapta 0,46 si RI stanga 0,41 (daca te ajuta cu ceva). Mie Herghelegiu mi-a zis ca le am normale, dar ca daca le-as fi avut marite trebuia sa spuna ca multe mamici le au marite, dar ca bine ca eu le am asa mici.
Stiu ca se face un tratament in sensul asta si arterele pot reveni la normal, altfel nu e chiar bine pt dezvoltarea lui bebe. L-ai intrebat pe medic de tratament? Sa vedem ce mai zic si fetele pe aici! Uite un link spre o discutie pe DC care sa te ajute: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=44484

Andreea_And, bravo , te felicit pentru fetita ta!

Fetelor, am vazut ca vb de plimbatul pe jos. Mie imi place mult sa merg pe jos. Daca merg cativa km buni incep sa simt o mica presiune pe col, e normal, dar stiu ca e fff bun mersul pe jos, mai ales pentru un travaliu usor. Parcurg distante mari pe jos, nu zilnic, dar cam de trei-patru ori pe saptamana merg 3-4 km.

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Si nu fi trista, CD27, data viitoare bebe iti va arata tot ceea ce vrei sa vezi, si fatzuca si ...sexul!!! Important e ca puiul tau e sanatos si tu la fel!!

21+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara burtici.
Felicitari pentru cele care si-au vazut azi feciorii si fetitele. Cred ca incep sa se coloreze carucioarele incet, incet. Important e sa fie sanatosi si voiosi cu totii.

Eva te prinde bine noul tau look.

Felicic76 nu ne-am speriat de burtica. Nu e chiar asa de mare.
O intrebare, numai din curiozitate. Nu sunt incomozi pantalonii cu atata material peste burtica? Eu am vazut azi la o colega ceva de genul asta si cand i-am vazut de unde ii trage in sus m-am cam speriat.
Recunosc ca sunt obisnuita si numai cu pantaloni cu talie joasa si megajoasa, asa ca nu stiu daca m-as simti confortabil cu ceva asa de sus.

Maine mai fac si eu un pic de terapie, ca se pare ca nu a ajuns cea de ieri.

18+ inca

Mergi la inceput