Mamici norocoase de sept-oct2008(47)
Raspunsuri - Pagina 2
Boo spune:
Andy sa stii ca asa e cateodata. Azi cel putin a functionat. Daca era si soare ca ieri sa pot sa ma si imbrac cu rochia cand ajung acasa cred ca era ideal. Dar cred ca vreau prea multe
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
alexa si mami spune:
fetelor, se numeste terapie prin shopping, yeeeh
boo, sa porti sanatoasa rochita!
alexa simami
felicic76 spune:
fetelor, se numeste terapie prin shopping,
am fost si eu la "psiholog" si am achizitionat una bucata jeansi albi de vara cu burtica. In sfarsit, o pereche de nadragi pe gustul meu!
Vasile
14+
aluna
foto
nushulica spune:
laura asa e de cand avem masini nu mai calcam nici pana la colt pe trotuar sa nu ne friga cumvasi uite asa ne "babim"
si eu sper ca daca vine bebe macar de mandrete sa ma plimb si eu cu carutul prin parcuri ca tot am plimbat pana acum caruturile altora si tare mandra mai eram de ziceai ca-i al meu
pai tu alina esti tare cu 3 km pe jos zilnic eu daca fac intr-o sapt 3km
legat de terapia prin shopping eu eram la vale rau inainte sa raman aveam o stare depresiva si des mergeam la cumparaturi si rupeam si online-ulacum de cand cu bebe la bord nu mai iau nimic ,,,da nimic niciun ruj nu-mi mai iau . am luat ceva haine de gravi de nevoie si acum cumnpar de bebe m-am trezit ca am luat si o suzeta cand am intrat la farmacie sa-mi iau tampoane zilnice
16+ bebelushul
musettepink spune:
Oau burticoaselor cat ati scris!!!!!!Tocmai am venit si eu de la o sedinta de terapie prin shooping pt Luca si pt mine!
Monica felicitari pt baietel!!!!!Sa fie sanatos!!!!!!
Si mie la fel mi-s scris Iosup pe poza,a tras o sageata si a scris CUC si eu ma mandresc cu ea la tot neamul si la prieteni,o port in geata si cum vine vorba o arat,dar sunt mandra de cucul baietelului meu!O sa vezi ca te vei obisnui si cu puta,sanatos sa fie!!!!Ma bucur ca in rest e totul bine!!!!!!!!!!!!De curiozitate ce ti-a zis la placenta?ca stiu ca la prima eco ne-a zis de gradul de maturare 2 care l-a mine se mentine, tie tot asa ti-a zis?
Andreea and tu ce ai facut la eco?????????Asteptam vesti!
Alinushca am citit ca intrebai de IR marite ,ce tratament iti da ....ei bine iti va da Pregnyl......imi pare rau stiu cat iti doreai sa scapi de ace....poate alt dr altceva recomanda dar cine stim noi asta o sa-ti dea sigur.
Va pup pe toate!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
20+LUCA
musettepink spune:
Am uitat sa modific semnatura ca am mai crescut si noi un picut!
Intrebare pt mamicile care au deja un pui.Cand se face bagajul pt spital,la cate saptamani e bine sa-l ai pregatit?Nu ma apuc sa-l fac de acum dar am o neliniste ca nu stiu cand ar trebui sa mi-l fac?Si ce trebuie sa contina in special pt bebe?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+LUCA
andy.p spune:
musette felicitari si la mai mare!!
Terapia asta prin shopping e super
nusha sigur de mandrie lasam masinile si o luam pe jos.Sa ne mai treaca din ramolit.Eu mai am de urcat si pana la 4
felicic sa-i porti sanatoasa.
Eu azi mi-am luat niste bluzite mai largi.ce e ciudat ca pana acum nu purtam haine largi doar mulate si acuma mi se pare ciudat cand ma vad cu ele.
Pentru bb-lina incerc sa ma abtin desi oriunde intru tot la ele ma duc prima data.Si ce ma manaca palmele sa cumpar,dar mai astept un pic.
20+
laura si andy (07.04.2002)
alexa si mami spune:
da mai fetelor, asa e cu masina. noi mergem cu masina pina in centru si de acolo bagam ture pe jos, parcuri pe jos, apoi la masina si acasa, dar km sunt deja facuti ne-am facut antrenamentul de cind era alexa mica, ca don'soara nu binevoia sa doarma decit afara, dar nu pe loc, asa ca eu si tati faceam cu rindul. o ora eu, o ora el...
feli, sa porti sanatoasa pantalonii. o poza ne arati si noua?
musette, la mai multe sapt!!! eu mi-am facut bagajul pe la sfirsitul lui sept si am nascut pe 23 oct. cam devreme, tinind cont ca alexa a venit la 38S, dar sa fiu eu impacata, ca oricum mai bagam, mai scoteam cite ceva
alexa simami
anis spune:
Am anuntat si eu ca e fetita..da vad ca la listuta noastra nu apare...nu s-a vazut mesajul meu???
Eu sper sa am totusi baietel..tutunaru zice ca doar daca il schimb in maternitate
Nu ma simt bine de la pregnyl, ma dor f tare ovarele si oasele---sper sa scap cat mai repede de ele si IR sa fi intrat in valori normale.Pe 15 mai fac si cercaljul si ma rog de pe acum sa am parte de un anestezist bun.La prima sarcina am zacut 1 sapt din cauza anesteziei ,la a doua in 4-5 ore nu mai aveam nimik.
La triplul test scrie rezultat negativ.Mai are importanta valorile? le am si pe alea normal...
*** AniS ** 15+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
felicic76 spune:
alexa si mami: bagai foto noi, sa nu te sperii de burtoi!
cea mai tare cumparatura este aia mica, galbena!
http://community.webshots.com/album/563111904FKcKMr
Vasile
14+
aluna
foto