Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Mancatz-as, dar ce so-acre aveti!!!
Eu cred ca sunt cea mai fericita, ca e un ocean intre noi si ne vedem foooarte rar
Mey, fomeile astea parca au nascut prin corespondenta, au uitat ca au fost si ele asa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Eu cred ca sunt cea mai fericita, ca e un ocean intre noi si ne vedem foooarte rar
Mey, fomeile astea parca au nascut prin corespondenta, au uitat ca au fost si ele asa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
speram ca o sa fim mai bune mamici.
Sau suntem noi f. panicate....
40sapt asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
quote:
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
cum e gabitzam acasa? Casnica?
Io deja m-am plictisit
40sapt+1 zi asteapta o potoroasa
fecian spune:
Buna seara fetelor
Fetelor am si eu o problema mare...Numai ce m-am intors de la niste amici si am vazut ca fetitza lor a facut varsat de vant(deja are besicutzele respective)...iar eu nu imi amintesc sa il fii facut vreodata...cat de grav e daca il fac acum? Pentru bebe ma refer....
nu stiu ce sa fac...nu sunt eu panicoasa, insa ce am citit de ce i se poate intampla lui bebe, mai ales daca ma infectez acum...
ma inec ca tziganul la mal...proasta mai sunt si eu
Felicia 35+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 5 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)
Simplicity is the key to excellency
YLARI spune:
quote:
Ea a stiut exact ziua in care o sa nasca, pe vremea lor nu le spunea doctorul cand vor naste, daaaa????!!!! Deci nu ca noi... Si de aceea, s-a dus la servici pana vineri iar luni a nascut (la ea nu exista riscul sa piarda sarcina, numai la mine). Hhhhhhhhhhhhhhhhhh ma apuca depresiiiiilliiiiiiii.
Ai dreptate, cleo, scoatem majoretele mai bine!!!! Fara numar
Tocmai m-a bufnit rasul, ca iuby zice ca fata noastra o sa semene cu Anna Lesko!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by fecian
Buna seara fetelor
Fetelor am si eu o problema mare...Numai ce m-am intors de la niste amici si am vazut ca fetitza lor a facut varsat de vant(deja are besicutzele respective)...iar eu nu imi amintesc sa il fii facut vreodata...cat de grav e daca il fac acum? Pentru bebe ma refer....
nu stiu ce sa fac...nu sunt eu panicoasa, insa ce am citit de ce i se poate intampla lui bebe, mai ales daca ma infectez acum...
pozici cu burtic
A inceput numaratoarea inversa: AMR 5 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)
shansa sa fi facut si tu in copilarie e f. mare.
Cred ca e o analiza sa vezi daca esti imunizata sau nu. Cred ca mai bine intrebi doftorul. si moralul sus.
cleo78 spune:
cum inmoi un col cimentat? Cu picamerul....
simonacip spune:
Seara buna fetelor..
Cleo, eu am luat calciu Sandoz efervescent in ultimele zile... de 500 mg parca mi-a dat una la 4 ore...dar am luat asa doar o zi, apoi mai luam cite 2 pe zi ca nu eram nebuna sa beau nonstop calciu si sa ma scol si noaptea pt asta..Acuma nu stiu sincer daca m-a ajutata cu ceva...Nu stiu Ar trebui totusi sa incepi cu ricinull...Bleeeah...se beau cu suc de portocale musai...
Ylari, nu te mai gindi la soacra, mai rau iti face...gindeste-te ca mai e putin si vine bb, n-are sens sa te amarasti cu spusele soacrei...
Aimee, nastere usoara...Ptiu dar am senzatia ca am asa o usoara alergie la cuvintul dop...Hmmm... de ce oare?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
quote:
Originally posted by fecian
Buna seara fetelor
pozici cu burtic
Of Doamne! Fecian, eu nu stiu sa iti raspund la aceasta intrebare din pacate. Doar ma revolt cand aud chestii de genul acesta (exact asta i-am spus si lui magnetism care a patzit ceva asemanator cu ocazia unei vizite la niste amici doar ca baietelul avea bubitzele uscate). Mi se pare revoltator sa stii ca ai copilul bolnav si sa chemi/primesti in vizita o gravida. Mama respectiva nu se pune un pic in locul gravidei? Scuze daca iti e o persoana apropiata, dar eu nu as face niciodata asa ceva. Cu riscul sa se supere pe mine gravidutza, dar o trimiteam acasa... Ma rog. Scuzati-mi vehementa, sunt si un pic iritata acum. Dar tot revoltator mi se pare...
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
fecian spune:
quote:
Originally posted by cleo78
[quote]Originally posted by fecian
shansa sa fi facut si tu in copilarie e f. mare.
Cred ca e o analiza sa vezi daca esti imunizata sau nu. Cred ca mai bine intrebi doftorul. si moralul sus.
Sincer sper sa o fii facut, insa stiu ca i-am intrebat pe ai mei si stiu ca nu am facut...poate oi fi facut vreun vaccin si nu stiu eu de el...Sper din toata inima sa fie asa.
Oricum am marti intalnire cu doctora si o sa o intreb legat de asta.
Ma oftica dobitocii de medici de aici: mama fetei a dus-o la medic azi si l-a intrebat ce ar putea fi, iar dobitocul de medic i-a zis sa vina peste o saptamana cu ea, ca poate nu o fi grav. Fetitza deja e in faza contagioasa, iar dobitocul nu isi da seama ca are varsat de vant!!! Sa mori de nervi nu alta!!!
pozici cu burtic