Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by YLARI

[quote]Originally posted by fecian

Of Doamne! Fecian, eu nu stiu sa iti raspund la aceasta intrebare din pacate. Doar ma revolt cand aud chestii de genul acesta (exact asta i-am spus si lui magnetism care a patzit ceva asemanator cu ocazia unei vizite la niste amici doar ca baietelul avea bubitzele uscate). Mi se pare revoltator sa stii ca ai copilul bolnav si sa chemi/primesti in vizita o gravida. Mama respectiva nu se pune un pic in locul gravidei? Scuze daca iti e o persoana apropiata, dar eu nu as face niciodata asa ceva. Cu riscul sa se supere pe mine gravidutza, dar o trimiteam acasa... Ma rog. Scuzati-mi vehementa, sunt si un pic iritata acum. Dar tot revoltator mi se pare...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Saru'mana de sustinere...din pacate nici mama ei nu stia ce are. Cum am zis mai sus a dus-o la medic azi, sa fie sigura ca e ok iar medicul o trimite acasa, ca sa vina peste 1 saptamana...daca nu moare in fatza lui, toata lumea e ok

Felicia 35+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 5 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by fecian

quote:
Originally posted by cleo78

shansa sa fi facut si tu in copilarie e f. mare.
Cred ca e o analiza sa vezi daca esti imunizata sau nu. Cred ca mai bine intrebi doftorul. si moralul sus.

40sapt+1 zi asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Sincer sper sa o fii facut, insa stiu ca i-am intrebat pe ai mei si stiu ca nu am facut...poate oi fi facut vreun vaccin si nu stiu eu de el...Sper din toata inima sa fie asa.
Oricum am marti intalnire cu doctora si o sa o intreb legat de asta.
Ma oftica dobitocii de medici de aici: mama fetei a dus-o la medic azi si l-a intrebat ce ar putea fi, iar dobitocul de medic i-a zis sa vina peste o saptamana cu ea, ca poate nu o fi grav. Fetitza deja e in faza contagioasa, iar dobitocul nu isi da seama ca are varsat de vant!!! Sa mori de nervi nu alta!!!

pozici cu burtic

A inceput numaratoarea inversa: AMR 5 saptamani!!! Te asteptam ursuletz(... nu mai devreme de 9 mai)

Lasa ca si mie mama mi-a zis ca n-am facut si intr-a doishpea cand a facut colega de banca ma impacientasem toata ca eram aproape de bac si daca ma molipseam ratam examenele si n-am luat. Ceea ce mai mult ca sigur inseamna ca aveam imunitate, ca toata ziua stateam bot in bot cu aia, as fi luat daca nu aveam anticorpi. Culmea, la fel si cu rubeola! Am anticorpi, mama zice ca n-am avut boala, nu stiu daca pe vremea noastra exista vaccin.
Tin pumnii sa fie bine. Imi cer scuze ptr mesajul un pic cam vehementa mai devreme...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by cleo78

shansa sa fi facut si tu in copilarie e f. mare.
Cred ca e o analiza sa vezi daca esti imunizata sau nu. Cred ca mai bine intrebi doftorul. si moralul sus.

Sincer sper sa o fii facut, insa stiu ca i-am intrebat pe ai mei si stiu ca nu am facut...poate oi fi facut vreun vaccin si nu stiu eu de el...Sper din toata inima sa fie asa.
Oricum am marti intalnire cu doctora si o sa o intreb legat de asta.
Ma oftica dobitocii de medici de aici: mama fetei a dus-o la medic azi si l-a intrebat ce ar putea fi, iar dobitocul de medic i-a zis sa vina peste o saptamana cu ea, ca poate nu o fi grav. Fetitza deja e in faza contagioasa, iar dobitocul nu isi da seama ca are varsat de vant!!! Sa mori de nervi nu alta!!!

pozici cu burtic

Lasa ca si mie mama mi-a zis ca n-am facut si intr-a doishpea cand a facut colega de banca ma impacientasem toata ca eram aproape de bac si daca ma molipseam ratam examenele si n-am luat. Ceea ce mai mult ca sigur inseamna ca aveam imunitate, ca toata ziua stateam bot in bot cu aia, as fi luat daca nu aveam anticorpi. Culmea, la fel si cu rubeola! Am anticorpi, mama zice ca n-am avut boala, nu stiu daca pe vremea noastra exista vaccin.
Tin pumnii sa fie bine. Imi cer scuze ptr mesajul un pic cam vehementa mai devreme...

YLARI

Ylari la mine e la fel situatia, dar mi-a spus dr de familie ca exista vaccin in clasa a 11-a de liceu, deci de acolo avem anticorpii

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:

YLARI

Ylari...stai linistita ca nu m-am suparat...dupa cum ai vazut si eu m-am aprins..Ei, ideea e bebe sa fie bine, atat vreau.
Sa nu pateasca nimic...am reusit sa trecem cu bine de cele 8 luni ca sa ne impotmolim tocmai acum.

Sa dea Domnul sa fie totul bine, si sa fie doar piticii mei de pe creier cei afectati

pozici cu burtic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonacip
Ylari la mine e la fel situatia, dar mi-a spus dr de familie ca exista vaccin in clasa a 11-a de liceu, deci de acolo avem anticorpii

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Stiu ca si eu am facut nu stiu ce vaccinuri prin a 9-a apoi a 11-a parca...sincer nu imi aduc aminte, stiu doar ca am mai facut ceva vaccinuri in liceu, sper sa fii fost si ala inclus.
Pupici Simonacip si mersi mi-ai mai adus sperantza. Felicitari pentru bebelone Matei

pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

YLARI, cat de bine te-nteleg ! La mine soacra-mea nu se baga, in schimb mama ma streseaza rau, ca de ce m-am dus iar la dr? ca asa i-a zis soacra-mea, ca fara programare, da de ce? s-a-ntamplat ceva? i-am explicat ca de 2 luni ma duc fara prograare ca astia programeaza peste 3 luni, si ca in ultima luna ma duc saptamanal, aha, deci nu e nimic, nu draga stai calma, iar nasa fetitei mele cea mare si evident si a celei mici (care-i mai mica decat mine cu un an, by the way, no husband, no kids, pretena cu mine de vreo cin`spe ani) ma ia cu: lasa gandurile negre ca nu e bine, nu-i faci bine lu` bebe (de parca io-s tuta si nu stiu sau de parca te poti abtine ca atunci cand faci pipi ), io-i zic: m-au stresat astia 4 luni cu testele lor, mi-a murit un coleg de serviciu de 25 de ani cu 2 luni in urma, sigur ca sunt stresata, cu ganduri aiurea, cu frici, ce vrei? mi-e frica de anestezie, de momentul cand o scoate, ca te uiti la copil si-i numeri toate cele (stiti voi), ea ce-mi zice....acu, si daca nu e ok, are ceva, vreun sindrom din ala.......AAAAAAAAAAAAA daca era langa mine nu la telefon o strangeam de gat !! Au un talent unii in loc sa te lase in pace sa te linistesti mai rau toarna gaz pe foc

Mai am si io un pic pana miercuri si-n loc sa incerc sa ma linistesc mai abitir imi vine sa urlu.....in rest, toate bune si frumoase, bebe e bine, mai am de calcat hainutele si de luat cadita de baie ...

Va pup, felicitari, ca n-am zis, noilor mamici, nici nu mai stiu care-s da` se stiu ele

Cleo, io chiar ma gandeam c-o sa nasti pe 2 mai, sa-ti duci copilu` sa-si serbeze ziua la 2 Mai , acu`....vad ca te prindem din urma .... io data trecuta, in incercarea de a naste natural, m-am dus la Patria la Stapanul Inelelor part one, si-am stat intepenita 3 ore pe scaun, ma gandeam ca s-o enerva si-o iesi singurica! Degeaba, of course ! acu, poti incerca si tu, poate la tine merge ....

Dana M. 38+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Offfffff..........ce ti-e si cu soacrele astea. Eu n-am probleme din cauza asta, soacra mea e la distanta considerabila de mine, la telefon nu vorbim....
In schimb mama.......mai bine n-o provoc la discutii de genul asta ca incepe sa-si aminteasca ce greu i-a fost, ce dureri a indurat......nu-mi trebuie asa ceva.
Iar prietenii, atatia cati am, incerc sa-i evit in perioada asta: o singura grija au: "ai nascut? cand nasti?cum te simti? cum o sa nasti?" si chiar nu am chef de dat mereu aceleasi raspunsuri.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Uite cum m-am trezit eu in miez de noapte
Are sotul meu nasul infundat si sforaie atat de tare ca am impresia ca s-au trezit si vecinii..
Iar acum, de cand am plecat de langa el, parca nu mai aud nici un sforait. Incredibil!! Daca nu l-as cunoaste as zice ca o face intentionat , ca sa-i ramana lui mai mult loc in pat...of..of
Am mai citit putin din urma povestile cu so-acre, dar acum cred ca ma bag din nou in patut pana nu imi trece de tot somnicul..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 7 zile!!

Alina 37+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:

quote:

YLARI

Ylari...stai linistita ca nu m-am suparat...dupa cum ai vazut si eu m-am aprins..Ei, ideea e bebe sa fie bine, atat vreau.
Sa nu pateasca nimic...am reusit sa trecem cu bine de cele 8 luni ca sa ne impotmolim tocmai acum.

Sa dea Domnul sa fie totul bine, si sa fie doar piticii mei de pe creier cei afectati

pozici cu burtic

Felicia, iubito, intr-adevara am avut si eu problema asta cu rubeola si am intrebat dr...mi-a spus despre vaccinul dintr-a 11-a...Nu mi-a spus si despre varicela, dar oricum, la virsta asta a sarcinii tale nu tb sa-ti faci griji..era o problema doar dc nasteai acum si luai ceva din ce am citit...Dar tu mai ai vreo 4 saptamini...Nu cred ca ar fi vreo problema...Si oricum, chiar dc noi nu mai stim (sau parintii ne spun ca n-am avut bolile astea), eu cred ca tot am facut niste forme usoare de boala........
Oricum, poti sa-ti faci un test de anticorpi pt varocela...ca sa stai linistita...Nu te ingrijora oricum, nu cred ca e o problema...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor. A mai nascut cineva?

Mergi la inceput