Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
babyname spune:
Dolores superb baiestelul tau si nu pare chiar asa mic...multa sanatate.
Cleo ia un sa nu fi suparata....o sa vina si randul tau....bb are chef de joaca, dar si cand va fi sa vina...apuca-te de petreceri, de dans...
Fiquelle depinde de maternitatea unde vei naste, eu zic ca intre 250-300 euro. trusa am luato de la farmacia academia este undeva pe victorie..pe str. academiei nr. 35-37 si costa 50 lei. amestezicul il dau la spital (la municipal) unde nasc eu.
despre soacra ce sa va zic...ma ajuta mult, mai ales ca nu avoie sa ridic, sa car...s-a schimbat mult...plus ca mai are si ea conceptii invechite, dar ma lasa sa fac ce vreau eu.
MssB trezeste-l pe sot...masoara contractiile....si da-ne vesti..scoatem majorete???
iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 14 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
MsBB spune:
la contractii durerile se opresc dupa cateva secunde nu? la mine e durere continua parca ma strange cineva de rinichi , de io stiu ce naiba o fi acolo ca simt ca morrrr imi e si greata de la atata durere
bb mai misca in timpul contractiilor? daca or fi contractii ca eu parca nu prea sunt gata
am luat no-spa dar nimic ...
nu prea sunt coerenta ..cam intru in panicaaa
Adriana 38+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
iulia83 spune:
hmmmmm...razbunareeeeeee fara mila!!! heheheeee
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Doloress e foarte dragutz Patrick si numi se pare asa micutz! O sa vezi ca o sa fie bine! La cat mai mult laptic!
Cleo tu ce faci? Nasti o data cu mine? Saptamana aviatoare zisesi?
Tu sigur ti-ai calculat DPN-ul bine? Ce face fata? Ai vazut-o? Ti-a facut vreun semn?
Iulia, Ylari fara violenta...si soacra mea vrea sa vina la mine dupa ce nasc exact cum se vaita si Gabi...insa eu subtila i-am zis sotului ca la 2 saptamani dupa ceza nu am chef de musafiri sa stau sa fac mancaruri si sa strang mese...Acum Dumnezeu cu mila!
Va poop!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
da, stim si ziua cand , ca dupa aia am avut o problema in famelie si 2 sapt nu am mai facut nik, nu ne-a mai ars..., si cf ultimei menstruatii azi sunt la termen, si cf celui mai pesimist ecograf... a fo marti.
Asta e, bb ii place la mami, si il tin acolo. Mai mult decide dr peste 10 zile.
Msbb, nu e bine....tu ai mai avut probleme cu rinichii?
Io nu stiu ce is alea...dar parca acolo dor toate continuu.
Pe de alta parte, esti cam la termen... daca dai o fuga pana la urgentsa - minti si tu, nu mai poti de durere, si nici nu mai simti pe bb. Nu stiu cum e la voi, la Buc. unele spitale iti fac si o ecografie scurta la urgenta, sau macar un no spa intravenos, care mai calmeaza..
40sapt asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
iulia83 spune:
MsBB nu panica. suna sotiorul si fuguta la spital. nu ajuta la nimic panica. eu nu mai vad odata venita ziua aia
chiar si pt alarma falsa. go go go!!!
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
gabitzam spune:
Doloress, am vazut puiutz mic Patrick, e asa frumooos, are o gurita perfecta!!!
Sotul meu s-a nascut la 7 luni si 900grame, si azi este cat usa. Si pe vremea aia in Ro nu era tehnica de azi din Canada.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Diana79 spune:
Doloress bebe Patrick e un scump. nu mi se pare asa mic. sa va traiasca si sa va bucuratzi de el. Se vede ca esti o mamica tare mandra
MsBB tinem pumnii sa fie bine.
39 sapt si 4zile Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Doloress bebe Patrick e un scump. nu mi se pare asa mic. sa va traiasca si sa va bucuratzi de el. Se vede ca esti o mamica tare mandra
Fetelor CamiM a nascut prin cezariana asa ca poate modificatzi pe listutza.
39 sapt si 4zile Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)
da...dar mi-e cam lene...
40sapt asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
Reallaura spune:
Ms BB, hai nu te panica, suna sotiorul si muult curaj
Doloress, f frumusel bb Patrick, dragul de el!!
Hai ca se face el mare si uiti de toate relele astea!
Cadinutza MUltumim ca ai intrat cu vesti, felicitari si numai bine de acum inainte!! sa dea Dumnezeu numai bune si sa fiti fericiti.
Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
babyname spune:
MsBB ar putea fi si o infectie urinara...o raceala la rinichi...oricum zic si eu sa dai o fuga la spital....asa elimini toate aspectele. tinem pumnii sa fie bine, dar nu mai sta...eu ai vazut ca acu 2 aile am dat fuga la dr...si aflu ca bb are circulara de cordon....
iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 13 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1