Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
MissParker spune:
MsBB, hai la nascare! Nu te speria, mergi in orice caz la spital, mai bine o alarma falsa decat sa mergi prea tarziu!! Bafta multa
Ylari, soacrei tale eu cu mana mea ii sparg dintii... Deci ea cu aura ei negativa mi-a trimis viespea prin asternut
cadina, am citit povestea nasterii, bine ca la voi nu sunt probleme. Tot binele din lume voua si lui Cosminel si tineti-o tot asa!
Doloress, am vazut pozute cu bebe Patrick. Doamne, cat e de scump si de fragil... Dar o sa vezi ca totul va fi bine!! Si o sa ai tot timpul din lume sa-l alaptezi, sa-l strangi la piept, sa-l pupi pe ochisori si sa te joci cu manutele lui minuscule... Hai, cu curaj, ca o sa fie bine
Cleo, credeam ca daca ii fac galerie lui Ylari o s-o apuce si pe potoroasa ta orgoliul si o sa vrea ea sa iasa prima, dar dupa cum descrii tu colul tau ... slabe sperante azi-maine... Baga mare cu ceaiul ala de frunze de zmeura si fa bai fierbinti!
Pe mine ma trage burta in jos si am avut de cateva ori niste senzatii acute de durere prin col sau pe la vezica, naiba stie, ca nici nu mai stiu sa identific unde ma doare cand ma sageteaza asa cate o durere. Cred ca ar putea fi "contractiile de coborare", care cica ar trebui sa fie incheiate prin saptamana a 36-a, deci mai am ceva-ceva... In rest, nimic deosebit.
Acum ma duc sa gatesc o reteta de Weight Watchers (un fel de ghiveci rusesc, cu cartofi, ceapa, rosii, praz, carne tocata etc.)
Maine la ora 11 vine moasa la o noua consultatie. S-o mai intreb de una, de alta, oi vedea eu...
Weekend frumos, fetele mele dragi
Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
alexuta75 spune:
Fetelor, noi am fost plecati 2 zile la tara undeva la 20 km de Bucuresti. Vreau in primul rand sa felicit noile mamici, Cenia, Dolores, Silvia Pop, si CamiM, sa le urez bebei voinici si mancaciosi si sa isi revina repede.
Noi suntem bine, am din cand in cand contractii si ma mai doare burta, dar sper san u ma apuce nasterea inainte de termenul stabilit.
Cleo, nicio noutate????
Va citesc din urma si revin!
38 sapt
si mami lui Alexia
AMR 3 zile
cleo78 spune:
fetelor, m-am hotarat. Ii dau shpaga la barza, poate o conving asha.
Pana atunci, scot pt alte fete, ca pt a mea...nicio shansa. Daca ii place acolo...sa stea acolo. O sa imi fac ceai de frunze de zmeur. Ce poa sa strice? nik. Mai rau decat cu uleiul de ricin al simonacip?
Mai nou, tati viseaza ca nasc. Si ca il las sa doarma acasa, ca e obosit, si ma duc singura sa nasc. Saracul...a ajuns sa aiba coshmaruri.
Dar imi doream sa nasc de Pashti, mi se parea k ca tati a fo acasa, strazile libere, nu ambuteiajele din programul normal...frigiderul plin, curat (relativ) in casa etc
Ma duc sa mai cetesc ceva.
A, mi-am luat calciu efervescent. Cica ar da contractii calciul. Altceva rau nu poa sa imi faca...
Cat despre teoria cu baile in cada... eu am facut toata sarcina baie in cada. Cred ca apa a cimentat colul, nu l-a inmuiat. Chiar radea dr-ul, ca un col dur nu poate fi inmuiat; ce sa ii facem? sa il punem in apa calda???
40sapt asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
iulia83 spune:
barza nu vrea spagaaaaaa, barza nu vrea spagaaaaaa...
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
iulia83 spune:
cleo din cate stiu eu, calciul efervescent nu prea e indicat in sarcina... poate ma insel. mai bine iei calciu pastile. eu iau cipcal timp de 10 zile, apoi pauza 20. nu iau mereu, tocmai pt ca provoaca contractii. tu n-ai luat pana acum?
totusi treci la ulei de ricin sau pt ca se pare ca barza nu vrea spaga
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
aimee79 spune:
Salutare fetele!
Felicitari noilor mamici: Cenia, SilviaPop, Dollores, CamiM si Alysh! Sa va traiasca puisorii dragi si sa va aduca numai bucurii!
Am intrat sa vad noutatile si sa felicit mamicile...nu mai pot sta prea mult pe net......eu azi am pierdut dopul (ceea ce iti doresc si tie Cleo ) si ma bucur tare ca asta inseamna ca bb e gata pt. intalnirea de duminica.
Sa-mi tineti pumnii fetele...va pup pe toate si sa auzim de bine!
Sa aveti un wknd minunat!
Alexandra 40+
AMR 1 ZI!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by aimee79
Salutare fetele!
Felicitari noilor mamici: Cenia, SilviaPop, Dollores, CamiM si Alysh! Sa va traiasca puisorii dragi si sa va aduca numai bucurii!
Am intrat sa vad noutatile si sa felicit mamicile...nu mai pot sta prea mult pe net......eu azi am pierdut dopul (ceea ce iti doresc si tie Cleo ) si ma bucur tare ca asta inseamna ca bb e gata pt. intalnirea de duminica.
Sa-mi tineti pumnii fetele...va pup pe toate si sa auzim de bine!
Sa aveti un wknd minunat!
Alexandra 40+
AMR 1 ZI!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
scoatem majoretele....
Si-nca o data pe Ylari
Si pt copilashii noi nascuti
cleo78 spune:
si am mai uitat pt cineva.
Va las sa ghiciti singure...pt cine:
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cleo78
si am mai uitat pt cineva.
Va las sa ghiciti singure...pt cine:
Clar, fara numar, fara numar, pentru CLEOOOO!!!
Fetelor, eu am tras chiulul cateva ore... am zacut in pat holbandu-ma la televizor. Dar mi-am facut o mie de nervi ca nu am gasit nimic interesant. Acum Iuby e acasa si se uita la.......... Fotbal!!!!
Whatever!!!!
Luminel, tu pe unde umbli, maica? Nu mai intri si tuuu??? Hai ca am o mie de ponturi sa iti dau referitoare la spital!!!
Miss Parker, merci ptr mana de ajutor pe care esti dispusa sa mi-o dai!!!
Eu m-am hotarat sa fiu rabdatoare... Poate mai rezistam pana joi, sa nasc linistita (vorba vine) cu tanti doctora in garda!
Fetelor, cat tine o sterilizare??? Adica cu cat timp inainte de folosire e bine sa sterilizezi biberonul? Ca sa stiu daca are rost sa ma apuc sa fac aceasta operatiune.
Va zic ultima bomba a soacra-mii????
Hai ca v-o zic mai tarziu, ca sa va tin in suspans. Iulia, pregateste munitia ca nu mai rezist mult, trimit DHL-ul la tine dupa pistol!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
mihaser spune:
Mie calciu efervescent mi-a dat sa iau in sarcina 3 tuburi...cal-c-vita!
Dar nu am avut contractii...m-au lasat in schimb carceii...care au revenit acum pe ultima 100, insa ma ridic repede in picioare si merg sa nu ma mai doara chiar asa rau
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2