Colpita

Buna, sunt noua pe forum. As avea nevoie si eu de sfat, daca a m fost cineva in situatia mea. De vreo 6 luni ma tot racesc, in sensul ca, mers des la baie, arsuri la urinare. Am fost si la urolog si la ginecolog. La analiza urinara mi-a iesit infectie urinara, iar ginecologul mi-a pus diagnosticul de colpita. Am urmat tratamentul prescris de ei (Zanocin, 10 zile si Biseptol 3 sapt-de la urolog) si (Tynidazol, Klyon D ovule- de la ginecolog). Am fost bine o perioada, insa acum iar am aceleasi simptome.
Nu m stiu ce sa fac, am fost la m multi dr, insa dupa terminarea tratamentului la vreo 2 sapt, iar ma imbolnavesc.
Daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, sau un remediu naturist...oare tinctura branca ursului ar fi buna? M ales ca eu si viitorul meu sot ne dorim f mult un
Va multumesc
Raspunsuri

Tzuni spune:
AI incercat cu Urinal? In cazul meu are efecte! E natural suta la suta.
PS. AM zambit cand am citit "ma tot racesc". Eram sigura ca esti ardeleanca. Ardeleanca fiind si io, de cate ori folosesc expresia asta aici, in Bucuresti, rad prietenii de mine....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

dulcetica spune:
Era pe aici un subiect referitor la terapia cu argila si unde scria ca e eficienta la infectii urinare.Din pacate nu a revenit initoatoarea subiectului cu detalii si n-am aflat foarte multe.Daca dai o cautare pe aici o sa-l gasesti.

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Era pe aici un subiect referitor la terapia cu argila si unde scria ca e eficienta la infectii urinare.Din pacate nu a revenit initoatoarea subiectului cu detalii si n-am aflat foarte multe.Daca dai o cautare pe aici o sa-l gasesti.
dulcetica
Uite aici informatii despre argila. E buna la foarte multe. Eu am folosit-o. Ajuta chiar si la slabit. Dar trebuie sa te tii de ea.
http://www.terapii-naturiste.com/terapii_naturiste/argiloterapia/argila_as.htm
iar aici ceva informatii despre infectii urinare, un tratament pe care ma tenteaza sa-l incerc pentru retentia de apa, nu am problemele tale: http://topsan.xmag.ro/echipa_topsan_urinar_(tratament_pentru_infectii_de_tract_urinar,_litiaza_urinara_=_45_zile)--3647
Eu cred ca ar fi bine sa te gindesti si la cauze, ce anume determina. Citeste acest articol:
http://www.magazinterapeutic.ro/index.php?luna=octombrie&afiseaza=art1
Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

laptik spune:
quote:
Initial creeata de sunshine24
Daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, sau un remediu naturist...oare tinctura branca ursului ar fi buna?
poti sa iei ce vrei de prin plafar, concentratia de planta e atat de mica incat mai mult te imbeti cu tincturile alea. mai bine, ia ceai, daca vrei, te asiguri ca e planta 100%. e foarte rau la gust, atat pot sa-ti spun. iar despre boala... mie nu mi-a ameliorat-o, dar te sfatuiesc sa incerci cu remediile naturiste pentru femei (angelica ar fi unul dintre ele) si cu cele pentru cresterea imunitatii (usturoi, echinaceea).
P.S. desi remediile naturiste sunt foarte utile, trebuie sa spun ca la infectia urinara am folosit Neoxazol (senzatia de usturime interna si de urinare dispare dupa vreo 10 min de la luarea pastilelor). remediile naturiste dau cu adevarat "roade" atunci cand sunt folosite timp indelungat, cu rabdare si perseverenta. totusi, noi ne asteptam sa faca minuni intr-o secunda.

bb_wanted spune:
salut
nu stiu daca medicii ti-au spus, insa tratament trebuie sa faca si partenerul tau, deoarece poate parea sanatos, insa este purtator, de aceea simptomele revin atat de repede. si in plus pe perioada tratamentului STOP .
insanatosire grabnica

sunshine24 spune:
Va multumesc tuturor pt raspunsurile voastre
A luat si partenerul meu tratament si am fost 'f cuminti' pe perioada tratamentului. Cred ca incep sa imi dau seama care sunt cauzele. Am observat in ultimele zile ca atunci cand imi este frig trebuie sa merg neaparat la baie, iar daca ma pun in pat sau stau la caldura imi trece imediat, nu m am acele senzatii de urinari dese. Probabil sunt m sensibila si la ovare si la rinichi. Oricum am de gand sa m merg la cativa doctori sa vad ce imi spun si ei. Poate pana la urma reusesc sa scap de tot acest disconfort care se tot repeta...
Va doresc toate cele bune si sa auzim de un cat m curand!!!