Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Diana!

La multi ani NICHITA (Magda), SARA MARIA (Irina), KAILAN (Ramona)!

La multi ani Amonar! Aveti dubla sarbatoare, ce frumos!

La multi ani Alda!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am pus ceva poze cu Timi: http://entertainment.webshots.com/album/563360770yStPRR

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani Nichita, Sara, Kailan si mamicilor Amonar si Alda!

Diana, tare frumosi mai sunteti!

Mihaela, din fericire am ajuns la 38 de saptamani.Si se cunoaste diferenta, a supt la 30 de minute de nastere, incearca sa-si ridice capul, de greutate nu mai vorbesc.Daca nu ar avea icterul ar fi perfect.

Multumesc pentru felicitari.Adriana, sper sa vina repede si recuperarea cu burtica, care a ramas de vreo 4-5 luni.Dar s-o retrage ea.

Diana, fecitari pentru Alysia!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Cami, Diana, Arabela, felicitari din tot sufletul, sa va triasca beblusii si sa va aduca multe, multe bucurii, alaturi de fratiorii lor! Ce frumos! Sunt tare incantata si fericita pt voi!

Un mare La multi ani pt ALEXANDRU SERGHEI, DAVID, ROBERT, EVELYN, BIANCA STEFANIA, MAYA, IRINA GABRIELA, ANDREI, NOEMI, INGRID, SOFIA ALEXANDRA, ALEXANDRU MIHAI, YANNA SOPHIA, NICHITA, SARA MARIA si KAILAN!

Eu sunt total si irenmediabil indragostita de fetele mele, parca acum ma gandesc cu groaz ala momentul in care va trebui sa ma apuc si eu din nou de serviciu, nu stiu cum o sa pot sa stau fara ele, fara sa le culc la pranz si sa le vad zambvind prin somn... Am fost duminica trecuta la un botez la nsite prieteni care s-au mutat in afara Bucurestiului la curte, si am stat mult si am meditat pe urma la ceva. Prietenii au fost oameni de afaeri, nu puteau avea copii, au reusit in an cu Ilinca sa aiba o fetita, acum in ianuarie au mai facut un bebe, sunt total schimbati, au vandut firma, s-au retyras la curte unde va spuneam, iar acum se pare ca vor sa plece in provincie, undeva spre ardeal, intrristati de calitatea oam ebnilor de aici. Sg preocupare a lor acum e cresterea in mod frumos a copiilor. Chestia asta si ceea ce a spus Lacramioara candva, ca vrea sa vada cum creste puiul ei langa ea, m-au facut sa ma gandesc mult la acest lucru, nu stiu daca e ma intelept sa incerc sa am un job cat mai flexibil, care sa imi permita sa lucrez si acasa, sa nu fiu nevoita sa imi tin fetele la gr5adi cate 10 ore pe zi, sau sa ma intorc la un program de munca asiduu. Offf...

In rest suntem bine, am ajuns de vreo 2 luni la performanta de a o invata pe Ilinca sa se culce singura si la pranz si seara, mare lucru, sa stiti. Mananca f bine, are 13 kg, cred ca aproape 90 de cm, arata f bine pt un coplas de aproape 2 ani, parerea mea. Sora-sa e si ea o neastamparata, pe 18 face 6 luni si cred ca nu maiare mult si va merge de-a busilea, imi aduce aminte de Mihnea al Carminei care o luase si el din loc f devreme, de ne mira pe toti, asa si sabinuta mea, acum se taraste si face flotari, merge un pic cu spatele, se rostogoleste f mult, o lasi intr-un colt al cemerei pe covor sdi ajunge inn celalat. Am inceput si cu ea diversificarea de o saptamana, suntem la supa si ii place destul de mult.

Ilinca face propozitii cand are chef, in rest vorbeste cat de cat binisor, stie multe cuvinte, 3 poezii (un pitic atat de mic, pisicuta mea cea hoata, clasicul catelus cu parul cret), multe cantecele, e haioasa si vesela, murim de dragul ei. N u stiu ce sa ii iau de ziua ei, oscilez intre o tricicleta adevarata, asa, http://www.ejunior.ro/afisare_produs.php?produs=209 , si un cort de genul
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Casute-si-divertisment-1018/Winnie-the-Pooh-129/John-2103/6783/Cort-Winnie-the-Pooh.html

Parca totusi as lua tricicleta. Si noi, ca si Diana, o sa avem o gramada de invitati, vreo 25-30 de adulti si inca 15 copii. Nu cred ca o sa fac tortul eu, probabil o sa il comand la Pasticceria Giuseppina de unde am luat si tortul de la botezul sabinei si care a fost f f bun.

Astept sa nasca in cateva saptamani si sotia fratelui meu, o sa aiba o fetita, sper sa fie totul bine, ca pe urma incepem sa ne pregatim de botez!

va pupam pe toti si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Diana, vai ce poze superbe... "Portretul de fetita" si "in cires" sunt tare frumoase.. Semanati, tu si fiica-ta
Ralu, ce bine ca mai dai pe aici... nu ca e minunat intre fetite? Si eu ma bucur de gazele mele, desi mintea-mi sta tot la un baietel... nu stiu de ce, defect de persoana..
Aaa... Codrin al meu deja e baietoi, nici nu mai vrea sa stea la pupat... are alte treburi acuma

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Felicitari Cami,Abibrinza si Diana79 pt piticii vostrii!Laptic mult si sa va refaceti cat mai repede!!Nu-i asa ca e minunat cu 2 copii??Mai incolo o sa fie multtt ,mult mai frumos!
Cami,ai o printesa de fetita superba.Am savurat pozele cu bebelina mica.
Abibrinza,cum a reactionat Victor??ai ajutor??Cum te simti??Vrem poze!

La multi ani piticilor!

Robert,ANDREI (Dana),INGRID (Viviana),ALEXANDRU MIHAI (Simona - arleena),NICHITA (Magda),SARA MARIA (Irina - angelica_g),KAILAN (Ramona),Natalia!

La multi ani mamicilor Catxo,Amonar

Gata,am intarcat piticul.Dar tot indragostit de ija e...el e bine,eu inca sunt intr-o stare mai ciudata si visez doar bebelusi mici,asa ca pozele tale Cami m-au facut sa am asa o nostalgie dupa bebei mici.
Am ajuns si eu sa-l vad pe Erik cerand mancare ,bea laptic cu paharul singur singurel fara sa se ude,mananca singur foarte frumos si ciorbica,la asta mai da ceva pe el dar nu foarte mult,e foarte ambitios si are o precizie extraordinara,de mic isi coordona manutele bine.Cu vorbitul destul de rau pe limba noastra,dar intelegem absolut tot,ieri chiar l-am trimis sa-i spuna la tati sa duca gunoiul si s-a descurcat f bine baiatul mamei.
IN rest e mucos de cateva zile,mergem cu aerosolii inainte!

Angelica,ce noutati mai ai de Robert??Cum au iesit analizele????Speram ca totul e bine!NE gandim la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

Buna fetelor!
Ne-ati uitat?Cred ca da ..si pe buna dreptate.
La cat de activi putem fi cu doi pitici atomici,e greu sa tin pasul cu voi.
Dar nu puteam sa nu intru sa spun LA MULTI ANI!cireselelor care implinesc si care au implinit 2anisori.
Vad gravidute care in curand se vor intalni cu noile comori;nastere usoara si Doamne AJUTA!
FELICITARI celor care au puiti nou nascuti.sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Vad mamici care vor incepe serviciul;bafta
Va pupam dulce,nu v-am uitat si va dorim multa sanatate si mult bine.

mami de danutu si monica.MONICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Miti2004, multumim de aprecieri

Felicitari Arabela Sa cresca mare si sanatos Mihai-Bogdan

Felicitari Diana79 Sa-ti cresca mare si sanatoasa printesa

Waw Ralucis, ce mari sunt fetele tale deja!! Ce repede trece timpul, mi-am schimbat semnatura - 35+ - si nu-mi vine sa cred... Iar tu zici de Sabina ca face 6 luni deja!!
printesele

DianaR, super pozele ambii prunci
----------

La multi ani
SARA MARIA (Irina)
Elena-Natalia (Gugutza)
KAILAN (Ramona)

La multi ani
Ramona,
BogdanaI

Oana 35+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari!

Felicitarile mele CamiM, Diana79 Abibrinza pentru minuni !!!

Ralucis ma bucur mult pentru voi si te inteleg ca va fi incredibil de greu sa te desparti de fetite. Eu stiu cum a fost in cazul meu...Mi-a luat cam 6 luni sa pot sa ma acomodez...si e vorba doar de o fetita la mine !
Eu am luat Petrei tricicleta din Auchan la 70 lei. Am cautat o luna tricilcete, pe net, in magazine...ne hotarasem la una de 400 lei dar pana la urma am gasit-o pe asta in Auchan care mi s-a parut cea mai potrivita ca pret si ca facilitati. Are maner si poate fi impinsa (mi se pare super utila chestia asta), se blocheaza directia, se blocheaza pedalele, are centura, cos in spate pentru ce vrei tu... Este micuta si are culoare portocalie...(nu stiu cat de relevant este asta totusi ). Oricum nu o va folosi prea mult caci va trece la bicicleta.
Este absolut indragostita de ea, intr-o seara a vrut sa doarma cu ea.

DianaR...super pozele cemai! Are niste carlionti rapitori Timi!

Andra are nevoie de tine.
Mai este putin. Doneaza pentru o viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salutiii! Livada!

Si noi pe aici, nu prea activi, dar de citit va citim aproape zilnic!

Felicitari! Cami, Diana, Arabela pentru puiutii vostri! Sa creasca mari, sanatosi, cu laptic de la mamy!

La multi anisori!

ALEXANDRU SERGHEI
DAVID
ROBERT
EVELYN
BIANCA STEFANIA
MAYA
IRINA GABRIELA
ANDREI
NOEMI
INGRID
SOFIA ALEXANDRA
ALEXANDRU MIHAI
YANNA SOFIA
NIKITA
KAILAN
SARA MARIA
NATALITA DE DOROTI (pe unde esti)
ALESSIA

Sa cresteti mari, sanatosi, sa va bucurati parintii si sa fiti sanatosi!

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput