Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by wapi

Virgi eu as tine-o o vreme acasa, atat timp cat acel copil vomita la gradi.....

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

In seara asta am primit mail ca s-a dezinfectat totul in gradinita si maine noi restul mamicilor vom fi acolo la prima ora si vom incerca pe cat posibil s-o convingem pe mamica s-o tina acasa, pana va sti exact ce are. Noi, oricum mai avem 2 zile, insa gradinita va intra in vacanta pe 2 iulie.

Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

La Multi Ani! Andrei. Sa fii sanatos si mamica ta sa fie mereu fericita cum este astazi.

Mergi la inceput

Adriana - sanatate multa. Febra 40!! draga de ea. De la ce???

Luana n-a facut febra de data asta, insa nu-i mai trece tusea, o are de 4 zile. Maine o duc iar la Choy. Nu pot pleca cu ea asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani

Andrei
Petra

Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

La multi ani Andrei si Petra!Sa cresteti mari si sanatosi!

Oana ma uit la semnatura ta si mai ai putin.Ai emotii?Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Virgi mi se pare prea mare inconstienta acelei mamici, in momentul in care un medic din Franta ( nu dintr-o tara bananiera) i-a pus un diagnostic !!! Oricum copilul acela este clar bolnav (chiar daca nu ar fi acela diagnosticul exact, si nu ar fi nimic contagios), ar trebui izolat o vreme doar pentru faptul ca are organismul slabit si ar putea contacta el orice alta boala de la ceilalti copii.
Noi suntem bine, Stefy vorbeste destul de binisor (canta Iepuras dragalas, Melc, melc codobelc si inca cateva cantecele; stie niste poezioare, mai are nevoie de putin ajutor cand le spune). Ce nu prea ma "incanta" pe mine este ca a inceput sa intrebe cand vede cate o litera sau o cifra, si acum recunoaste cateva - nu vreau sa le invete inainte de scoala, nici nu am cum sa evit sa-i raspund la intrebari. A inceput de la inscriptiile de pe haine, acum intreaba si la literele mari din carti. A invatat si cateva marci de masini, ca daca astea sunt in peisaj despre astea intreaba . De numarat numara corect pana la 3 (adica imi spune cand vede 2 sau 3 obiecte), ca de insirat le insira pe toate pana la 10 :) Am vrut sa-l inscriu la o gradinita de stat pentru primavara viitoare, una foarte aproape de casa, dar mi-au spus ca daca nu are trei ani in septembrie cererea nu va fi luata in considerare si nici la primavara nu ne putem inscrie, ne amana pana la anul, in toamna. Probabil o sa-l inscriu la o particulara pentru un an de zile, tot una aproape de casa, ca sa-l poata lua bona la pranz.
Mananca in continuare foarte bine, si-a memorat meniul saptamanal si dimineata deja intreaba daca mancam paste sau ou, sau altceva ce ii place lui mai mult (are un meniu relativ fix: luni si joi ou la pranz si pe la 17:oo paste, marti si vineri ficatel, miercuri si sambata pui iar duminica peste, toate evident cu o multitudine de legume fierte :)
Fructe mananca cum are chef: i-am dat si capsuni si cirese; visine si piersici nu l-am convis inca sa manance, mai incercam.
Se duce la frigider si imi cere castraveti acri sau masline.
Ce ma "supara" - nu mai vrea sa se spele pe dinti, cred ca ii mai ies niste masele, nu fortam; nu folosim olita desi a inceput sa spuna dupa ce face; vara aceasta sunt hotarata sa renuntam la scutece; la baie incepe sa se smiorcaie daca ii ajunge o picatura de apa pe ochi si in fiecare seara trebuie sa fac "scamatorii" cand il spal pe cap.
Ne chinuim in fiecare weekend sa fugim din Bucuresti, peste tot o cautam pe "Mu" (vaca ramane animalul lui favorit), l-am dus si la Gradina Zoologica si a fost foarte incantat de leu.
Cam atat pentru moment, ma intorc la munca :)

O zi frumoasa!

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Virgi, era otita pana la urma.. N-a mai facut febra de ieri, e pe antibiotic...

Copiii vostri ce program de somn au?
Cornelia doarme ff putin, cca 9-10 ore /zi... si tare ma ingrijoreaza... Plus de asta, noaptea sta treaza cam 2-3 ore, se joaca, vorbeste, rade...... sunt tare amarata

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Lya, facem bine medicul mi-a zis marti ca bebelinei ii prieste in burtica sper sa cedeze la cat o striga Paul si sa vrea si ea afara la joaca

Santate la Cornelia micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La Multi Ani! Andrei si Petra
Sa cresteti mari si sanatosi. Mi-ar place sa mai vad poze cu Petra, oare ce mai face amiss?

Adriana
sa stii ca una din urmarile otitelor este nedormitul noaptea.
Eu stiu ca atunci cand Marc nu doarme , atunci iar a facut otita.. In iarna ne terminase. Asta, combinat cu intarcarea, a fost o perioada cand se trezea intre 3 si 5. Si dupa primul diagnostic de otita, si primul antibiotic a revenit la normal.Si de cate ori facea otita, o lua de la capat. Noi am avut 7 iarna asta.

Acum cand e sanatos doarme ( acasa adica, nu la gradi) pana pe la 7-7.30 max 8.00 si seara ne chinuim rau de tot sa-l adormim. Nu mai reusesc inainte de 9.30. Iarna reuseam pe la max 8.30, dar se trezea de pe la 6.30-7.00. Cred ca el a ramas pe ora de iarna. La pranz, la gradi a ajuns sa doarma cam 1.30 min. Acasa, daca dorm cu el e in stare sa doarma si 3 ore, la pranz.
Wapi Uau ce vorbaret....Cum spune Marc la vaca: caua. De la cow, invatat de la Tv, si acorda ca in romana...E bestial. Abia astept sa vorbeasca si el cum trebuie. Abia a inceput sa mai combine, timid 2 cuvinte. De genul bebe baie, chien nani.....Ca al meu e poliglot deja. Si cum acum e mort dupa Diego, care e cam 10 la suta in spaniola si restul in engleza sau (franceza cobinat cu engleza, daca vreau), l-am auzit repetand si cuvinte in spaniola. E f. f. instructiv, pacat ca nu-l aveti in Romania. Diego e verisorul lui Dora The explorer si el salveza animale aflate in pericol. Si din cand in cand e interactiv, adica ii spune copilului sa traga, sa impinga, sa ridice mainile. Si Marc indiferent daca e in engleza sau franceza executa ordinele.

OanaRusu
Tinem pumnii.

Am inceput si eu serviciul. Cum e la guvern, si aici posturile bune sunt la guvern, e o atmosfera foarte placuta. Acum sper si eu sa fac fata. Bine ca am acces la forum. Imi era frica sa nu fie blocat din ratiuni de securitate cum e cu messangerul. Deocamdata vad ca nu sunt probleme.Asa ca o sa incerc sa tin forumul pe prima pagina. Singura problema e ca trebuie sa fiu atenta, ca poate oricand veni peste mine seful. Sunt intr-un patratel din ala ca in filme,cu pereti de carton, la nivelul capului cu o intrare printr-o parte, si in care se aude tot. Dar aici chiar si sefii lucreaza asa. F. putini au birouri inchise ca in Romania.Doar sefii mari, sau sunt rezervate pt. reuniuni, sedinte adica.
Pacat ca nu tine mult, si ma gandesc cu speranta ca poate la anu' cand termin scoala, prind si eu asa ceva pe undeva.

Si mi-e dor de pitic. Care ieri a fost muscat de cineva la gradi!!!!!Avea urmele de dinti pe mana.....Nu era perforata pielea, dar exact ca in filme de groaza se vedea urma dintilor. Ce m-a enervat mai mult, e ca educatoarele nu au vazut nimic , cand s-a intamplat. Si cum Marc nu plange cand se loveste, nu au observat cine e vinovatul.
Sa vad ce se intampla azi. Nu imi fac iluzii, ca si al meu a invatat sa dea. Imi dau seama ca si el a lovit. Ca l-am vazut cu ochii mei, cum facea asta. Astea sunt pericolele gradinitei. Copiii devin violenti. Mai ales la varsta asta. Mi s-a explicat de educatoare ca in jur de 2 ani, e un comportament tipic, sa bata sa muste, sa zgaraie. Daca observa atunci cel vinovat epus pe un scaunel timp de 2 minute si e certat si i se explica sa nu faca asta.

Virgi
drum bun acasa. Nu-ti fa probleme , logic ca o sa ti se para totul straniu. Mie imi tot trimite tata poze din cartier( Bacau), si am fost socata de cum arata de prost intrarea la bloc. Si ii spun fratelui meu asta. Si-mi da o replica: Pai arata ca atunci cand eram noi mici, nimic nu s-a schimbat de atunci. Si atunci am avut revelatia, ca eu de fapt eram asa de obisnuita cu peisajul ca nici nu-l mai percepeam, atunci cand traiam acolo.
Eu nu am mai fost de 4 ani. Iar sotul nici nu vrea sa auda sa ma lase cu copilul in vizita. Voi oricum ati mai fost si ea e mai obisnuita cu drumurile. Marc nu e obisnuit inca.
Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Multumesc Mihaela
Si noi cu "ceas" pe manutza - ieri la nisip o fetitza l-a "capsat" pe Paul - el spune la toata lumea ca bebe l-a muscat...
Eu doar atat sper sa nu muste si el pe altii.
Cat despre violenta... uneori ma da pe spate Paul ce rabdator e cu copii din parc, alta data sare din nimik si abia apuc sa-l feresc pe cel vizat - daca apuc.... - sa nu-l pocneasca cu ce are in mana....
Asa ca probabil e o perioada - cert e ca intelege ce e bine si ce e rau dar uneori nu filtreaza deloc - si noi, oamenii mare avem scapari de-astea

Mergi la inceput