Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Am avut si noi petrecerea de 2 ani:
http://www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-06-08/19:00:23
Mihaela
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikiion/mikiion.jpg)
mikiion spune:
Si montajul de 2 ani:
www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Marc-Adrian are 2 ani!!!!
www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiM/CamiM.jpg)
CamiM spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Si montajul de 2 ani:
www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Marc-Adrian are 2 ani!!!!
www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
superb!!
![](cool.gif)
ah s-a trezit Sabina..fug!!
Cami - mami de
![](zana.gif)
![](images/user_woman.png)
virgi spune:
Salutare ciresime!
Noi n-am scapat de virus, era inevitabil sa nu-l luam. Am tinut-o acasa 3 zile, tusea intr-un hal fara de hal. Deocamdata avem diagnostic de laringita, sper sa nu avem si alte complicatii. Si cum nu era deajuns, o fetita din grupa a fost diagnosticata cu hepatita, dar inca nu vrea sa ne spuna si ce tip. Ascunde adevarul si-o aduce in continuare la gradinita, in conditiile in care acel copil vomita zilnic. Astazi, am hotarat sa avem o sedinta pe aceasta tema cu ceilalti parinti, disperati si ce raspuns ne-a data mamica fetitei!!!!: "Medicii din Franta i-au pus diagnosticul de hepatita, cei de aici nu i-au confirmat, motiv pentru care ea va aduce copilul in continuare".
Am cautat cateva femei care vor munci in aceata dupa-amaza sa sterilizeze toate jucariile, si am comandat un sterilizator de incapere, insa daca ea va fi acolo, nu stiu de ce ma tot agit.
Luana e vaccinata pentru Hepatita A si B, Choy imi zice sa stau linistita, insa eu nu ma simt bine, stiind-o acolo.
M-am ocupat cu orice altceva, numai cu impachetatul, nu. N-am facut nimic pana la ora asta, nici gentile nu le-am scos. Parca nici nu mai vreau sa vin acasa. Cand ma gandesc la oboseala care ma astepta, imi piere tot cheful de concediu.
La ora asta detin in casa un "hamster". Mi l-a lasat una dintre prietne care a trebuit sa plece la ea in tara pe neasteptate. Si nu avea alta alternativa, decat sa-l lase pe strada. Mi s-a facut mie mila de el, dar nu stiu pe unde scot camasa acum. Unde-l las??? Am intrebat in stanga si-n dreapta si nu-l vrea nimeni. Ma duc maine la un " animal shop" poate reusesc sa-l las acolo, daca nu, chiar nu stiu ce-o sa fac cu el.
Petrecerea cu "teddy bear" a fost draguta. Din pacate, a plouat tare in ziua aia si nu s-a putut tine in parc, asa cum era planificata, insa copiii s-au simtit bine, au papat prajituri si ciocolata in forma de ursulet, au primit cate 2 ursuleti din plus, au cantat cantecele cu "bear".
Poze, aici:
http://good-times.webshots.com/album/563699681ZoeydQ
Lyly - Imi pare rau a nu ati mai achizitionat " imasul". Poate gasiti o alta locatie.
Mihaela - am vazut pozele! Tare faine. Spun si eu cu intarziere "La Multi Ani". Ai un cavaler tare dulce si frumos foc. Imi pare rau ca trebuie sa te duci la job, dar poate-i mai bine asa. Statul acasa nu aduce nimic bun. Luana s-a plictisit o zi intega cu mine, chiar daca am incercat sa facem marea cu sarea impreuna.
Cami - hehe! muzeu zici tu!!! Bravos draga!
Mulumesc pentru soare, sa stii ca nu l-am primit inca, ba mai mult daca in aprilie faceam baie in ocean, acum am trecut la geaca, sper sa nu scot si caciula. O vreme care ma indispune cu totul. Insa mai am o sansa, sa-l gasesc in Romania.
Am emotii mari cu plecatul acasa. Parca ma duc intr-o tara necunoscuta. Nu stiu de ce simt asta. Tu de cati ani n-ai mai fost acasa?
wapi spune:
Virgi eu as tine-o o vreme acasa, atat timp cat acel copil vomita la gradi.....
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Amonar/Amonar.jpg)
Amonar spune:
Buna fetelor,
Sunt iarasi singura, au plecat ai mei inapoi in tara...asa ca iar am inceput cu programul de dadaca....adica stat dupa curul copilului. Incerc sa-mi continui programul de sport dar seara in loc de dimineata.Oricum mi-a facut bine pauza aceasta de 2 luni in care n-am simtit ca am copil, mama face totul iar eu imi fac de cap Dar, oricum Kailan merge la gradi incepand cu 13 august cu program intre 7 si 14. Sper sa ma simt mai libera ca mie nu mai imi place sa fiu constransa...cred ca mi s-au terminat hormonii care dau mamei sentimentul de rabdare...
Fetelor, eu va admir pe cele care aveti rabdare cu copiii..ca eu nu prea am. Nu am rabdare sa ma joc cu el, sa il dau pe hutulus sa merg cu el la plimbare (in ritmul melcului). Singurul lucru pe care il suport este sa-i citesc din carti....dar acolo nu are el rabdare..
Nu stiu cum sunt copiii vostrii dar Kailan nu vrea sa se joace singur...tot cere atentie si ma bruiaza. Asa ca sper ca gradinita sa ma salveze.
Cietsc ca Luana este bolnava...nasol ca se tot repeta. Mie mi-e groaza de gradi din punctul asta de vedere. Noi trebuie sa-l ducem la doctor inainte si sa aducem o hartie cum ca copilul e sanatos si vaccinat. Daca are febra nu avem voie sa-l ducem la gradi iar daca se imbolnaveste acolo vom fi sunati sa venim sa-l luam acasa. Nu dau voie sa-ti aduci copilul bolnav la gradi. Ma mir de Coreea....parca sunt schizofreni, exagereaza in unele chestii iar cu altele nu stiu sa se descurce.
Cami, ma bucur ca te descurci cu copchilele Si eu ma intreb daca as rezista fara nici un pic de ajutor...nu cred...
Ce inaltime au ciresii vostrii? Eu l-am masurat pe Kailan azi intr-un magazin si avea intre 90 si 91 cm.. Nu e scund? Cu kg stam destul de bine cu toate ca nu e dolofan..dar nici slab.
Pupam livada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
LA MULTI ANI!
CRISTIAN BOGDAN - Anileda
PETRA - Amiss Zip
ANDREEA ELIZA - Dilaural
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Acum doi ani, dimineata la ora 8,25 se nastea Andrei!
Adica dragostea, dulceata, iubirea, frumusetea, scumpetea mea cea mai mare.
De cand a aparut Andreiut cel nazdravan pe lume sunt cea mai fericita din lume. Ma implineste cum nimic si nimeni pe lumea asta nu a facut-o pana acum.
LA MULTI ANISORI copilasul meu iubit!
Tu esti mea cea cea draga!
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
adriana spune:
Virgi, sper sa nu se imbolnaveasca Luana.. Chestiile astea lasa urme pe viata, la conlcuzia asta am ajuns.. Sotul a avut hepatita cand era mic, si acum are numai analize proaste la ficat... Adica e punctul lui slab acolo..
Si Cornelia a avut ieri febra toata ziua, a zacut in pat, chiar ma ingrijorasem, statea amorfa cu okii pe pereti.. Aproape 40 grd C. Azi dimineata era mai bine, s-a trezit pe la 5 si mi-a adus carticelele in pat, tot voia sa-mi bage paiul de la sucul ei in gura, sa beau si eu probabil... Cand a simtit ca incepe iar febra, mi-a adus medicamentul si m-a trezit, varandu-mi-l in nas...
E atat de haioasa
Am intrat sa-i spun Petrei la multi ani
Sa traiesti Petra si sa fii sanatoasa
La multi ani, Andrei, Cristian-Bogdan, Andreea Eliza ..
Sa cresteti maaari si cuminti
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
virgi spune:
Ramona - ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi.
Exceptand cazul acestei fetite, care inca nu stim clar ce are, sau cel putin asa ne duce mama ei cu vorba, de restul virusilor nu prea ai cum sa protejezi un copil in colectivitate. Stii cum e: te prezinti cu copilul la medic, cand incepe sa tuseasca, sa-i curga nasul, febra etc, insa daca-n ziua respectiva a intrat si pentru o ora in sala, garantat a imprastiat boala.
Gradinita unde merge Luana nu are nici o legatura cu sistemul de invatamant coreean. Este doar pentru si cu straini. Daca ar exista o astfel de scoala cu sistem korean si sa admita si copii albi, as da-o si maine, dar din pacate nu exista ( ma refer la cele de stat).
Apropo, de sistemul de invatamant coreean, am aflat si eu de curand ca ocupa numarul 1 din lume. Eu stiam ca e Finlanda pe locul 1, insa acum sunt pe locul 2, dupa Korea. Nu pot decat sa-i felicit si sa-i "invidiez" pentru tot ce au.
Cu Kailan te inteleg perfect, eu nu mai sunt in stare sa stau o zi intreaga cu Luana. Se va rezolva totul cand va incepe gradi. O sa vina ziua, cand chiar iti doresti, sa te traga de maneca sa va jucati.