Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani! Cireselelor

Andrei - Camelia T
Octavian Radu
Erik
Ana - Shoricuta (BTW - cand mai treci pe la noi?)

Lavinia Ileana
Maria Alexandra
Eduard Cristian
Mircea Andrei
Rares
Teodora Ioana
Alex de Lacra

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Hm... de unde stiati voi ca ma invart in jurul tortului?
Alec va multumeste pentru urari ( cate un pupic pentru Cami, Lya, Virgi, Arleena,Andrusksandu) dar si Oanei care ne-a sunat, Dolcebaby, ElaX si Daryana care ne-au scris precum si cireselor din dotare si va oferim cate o felie virtuala din tortul lui Alec, poza aici cu el si tortul, plus una de grup cu mami, tati si 2 dintre fetite: pozici Daca aveti curiozitati vis-a-vis de continut, va lamurim

Irinel, "La multi ani" lui Daniel, stiu ca ne citesti din cand in cand.

Maine dam o fuga la imas, avem multi pomi fructiferi acolo

Toate cele bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

LA MULTI ANI!ANDREI ,OCTAVIAN RADU , ERIK ,ANA ,LAVINIA ILEANA ,MARIA ALEXANDRA, EDUARD CRISTIAN ,MIRCEA ANDREI ,RARES ,TEODORA IOANA ,FLORIN ALEXANDRU sa fiti fericiti si sanatosi!

Lyly, nu se vad pozicile.

Lya, Virgi sper ca ciresele sunt bine dupa cazaturi.Ne alaturam si noi, Victor s-a impiedicat intr-o gropita si acusi are mana intr-o atela ghipsata caci si-a dat peste cap un degetel.Din fericire nu are fractura dar ii trebuie repaus.Acum o plecat la mare si in satul de vacanta caci tare ii place sa se dea in masinute.Bonus, primeste si o vizita in Carrefour, e indragostit de magazinul acela.

De vorbit a ineput sa repete ca papagalul tot felul de cuvinte, a vazut la televizor meciul de caritate al lui Hagi si acum zice Hadji gol, altceva mai util nu ar zice, dar asta probabil ii suna bine.

Cami, Neda, ne inscriem in crazy house si noi.Ma gandesc ca totusi lipsa unui program prea strict imi face bine mie, caci in perioada cand Victor avea doar o luna stiu ca o cam luasem razna cu depresia.

Numai bine,

Arabela, mama lui Victor si Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut livada si mai intai de toate:

La multi ani de 1 iunie cirese si ciresei!!

Irinel la multi ani lui Danut!!

Amiss la multi ani!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi ce sperietura ...!! saracuta de Claudia.. dulce sa treaca. Si eu ma tem mereu de eventualele cazaturi...la parc aici este peste tot un fel de strat moale de ceva ce seamana cu rumegusul dar si asa o cazatura de la inaltime...brrr!!! nu vreau sa ma gandesc. Ma bucur ca rezultattele analizelor sunt bune!!

Lya multumesc frumos pentru incurajari!! esti draguta tare!! pentru Rut si Ericut...e tare adevarat ca prea repede zboara timpul..hmmm

Adriana ce frumos ai spus-o....sefii nostrii!!!

Arleena ce mai face "buldo"?

Miki arata bine ideile voastre de jucarii!!Si eu ma gandesc sa ii luam Sofiei o tabla de desenat.. ramane sa il conving pe taticu' cum ca inca mai avem loc.. Sofia are 90 de cm si 16 kg.. inca e rotunjoara gogoshica( la controlul de 2 ani ne-au spus ca e super ok sa nu ne facem probleme).

Lacra petrecere frumoasa la imas!!

Arabela hihi.. e crazy dar e si fain, nu? Cred ca lipsa de timp m-a ferit pe mine de depresie..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

La multi ani!

MATEI de Utionela

Mergi la inceput

Saluti, Livada!

Sa ne traiasca cireselele!

LA MULTI ANI de 1 iunie!

Mergi la inceput

Arabela, dam sa-i treaca buba lui Victoras

Virgi, ce sperietura! Si lui Andrei ii place sa se dea pe "dodogam", iar eu traiesc cu spaima ca va cadea...si noi avem, mai nou, covor cauciucat in spatiul de joaca in parc. Dar parca prefer nisipul... si Andreiut la fel.

Mergi la inceput

...de doua ori am vrut sa scriu un mesaj, de atatea ori mi s-a inchis calculatorul...ce-o avea, frate.

O sa scriu mesaje scurte, sa apuc sa le trimit.
Mereu mi se intampla, de multe ori renunt sa mai scriu

Mergi la inceput

....si sunt tare suparata, ca Andrei mi-a stricat toate planurile azi.
Vroiam sa merg cu el in Herastrau, dar musiu se puse pe bolit...febra,muci, tuse si-alte alea. Vai, si se cand asteptam 1 iunie.
Poate ne intalneam cu alte forumiste, cu prichindeii din dotare... ata ete...la anu'

Mergi la inceput