Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)
Raspunsuri - Pagina 11
CamiM spune:
Salut livada si hai la sarbatorit!!
La multi ani tuturor celor ce sarbatoresc azi un Sf Constantin si Sf. Elena!!
la multi ani si cireselului nascut azi: Raul Celestin!!
Oana brr ma iau emotiile pentru tine... hihi te bag in sperieti nu?!!! in loc sa te incurajez!!
mare si dulce ca parca si tu sarbatoresti azi nu? Esti Ileana daca tin eu minte bine..
OK ma duc sa ma imbrac ca mergem cu Sofia la controlul de 2 ani. livada cap-coada!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
arleena spune:
ma mai primiti in livada??
noi ne-am incarcat programul un pic cu mersul la innot, plus ca am avut intalnirea de 10 ani de la liceu, si imi caut si o rochie frumoasa pt o nunta unde voi fi nasa, nu credeam ca e atat de greu sa gasesc o rochie.caut de 2 sapt si nu gasesc nimic....si disper
vreau sa felicit un grup mare de ciresele care si-au aniversat cei 2 anisori: NICHITA ,SARA MARIA ,KAILAN ,NATALITA ELENA(La multi ani si de ziua numelui),ALESSIA ,IRINA MARIA,HORA LUCIA, MIHNEA ALEXANDRU,DAVID,LUANA CLAUDIA,RADO GABRIEL,DARIA,DARIA MARIA ,TIMEEA,RALUCA ALEXANDRA,DAVID MIHAI ,STEFAN CRISTIAN,RAUL CELESTIN,ANDA ALEXANDRA
nu am apucat sa citesc din urma.....am vazut doar pozele de la ziua luanei(cladia), virgi pare f smechera si pusa pe sotii luana.
v-am pupat
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Burtocika spune:
Arleena, e bestial pustiul tau care inoata !!! unde l-ai dus ? La o piscina obisnuita sau exista unele speciale pt bebelusi, cu mai putin clor ?
Boghi
poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri
andruskandu spune:
La multi ani!
TIMEEA
RALUCA ALEXANDRA
DAVID MIHAI
STEFAN CRISTIAN
RAUL CELESTIN
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Multe primaveri frumoase Copaceilor:
ALIA
ILDI25
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
abibrinza spune:
La multi ani cireselor:INGRID,SOFIA ALEXANDRA,ALEXANDRU MIHAI,YANNA SOPHIA,NICHITA,SARA MARIA,KAILAN,NATALITA ELENA,ALESSIA,IRINA MARIA,HORA LUCIA,MIHNEA ALEXANDRU,DAVID,LUANA CLAUDIA,RADO GABRIEL,DARIA,DARIA MARIA,TIMEEA,RALUCA ALEXANDRA,DAVID MIHAI,STEFAN CRISTIAN,RAUL CELESTIN,ANDA ALEXANDRA!
Eu stau prost cu accesul la net caci Victor vrea tot timpul telletubies si am sistat calc.Mihai e cuminte dar mananca tot timpul.
Poze noi sunt la semnatura.Trebuie sa trimit mesajul caci incepe furtuna si pica netul.Pupici,
Arabela, mama lui Victor si Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
arleena spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Arleena, e bestial pustiul tau care inoata !!! unde l-ai dus ? La o piscina obisnuita sau exista unele speciale pt bebelusi, cu mai putin clor ?
Boghi
poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri
la bazinul olimpic din cluj.....
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Amonar spune:
Ciresici si ciresari, va doresc la toti zile frumoase cu ocazia implinirii a 2 anisori!!! Multumim si noi pt urarile voastre! Noi am fost modesti, am sarbatorit in familie. Parintii mei sant de aici de vreo 4 saptamani iar pt mine e raiul pe pamant..fac ce vreau, dorm pana tarziu, merg la sala tot a doua zi..deja se vad rezultate...Kailan vorbeste din ce in ce mai bine Romaneste, imita poezii, formeaza singur propozitii. Cu Olandeza a ramas mai la urma, tat'su vine numai seara si este putin timp de vorba si joaca. Isi va reveni el cand vom fi din nou singuri....
Urez numai sanatate si toate cele bune proaspetelor mamici!!!! Va citesc si ma bucur cu voi.