Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor va doresc o seara placuta cu bebei linistiti si ne reauzim maine , ma duc sa fac nani .
noapte buna va doresc

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna seara fetelor...
intru repede repde sa va pup..suntem inca in exil la ploiesti..cred ca mai stam o saptamana...
Ieri am botezat ingerasul..a fost foarte frumos...m-am simtit extraordinar..iar fata mea e un ingeras ...ingeras mult iubit..a fost cuminte..ne-am pozat..a fost intr-adevar minunat...poate maine pun si eu 2 -3 poze...va pup si imi e dor sa povestim impreuna...

va pup

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Helau, helau!!!

Vai, ce bucurie ca va pot scrie din nou! Nu stiti cat mi-ati lipsit si cat asteptam acest moment! La 21:00 am ajuns acasa si am facut baita, am papat, am adormit, mami a fumat si a baut un paharuts de champagne si acum se forumeste... Suntem crestini!!! Si sunt ametita

Detalii despre botez o sa va dau mai incolo, acum ma duc sa citesc cate ceva si o sa pun si cateva poze de la scaldatoarea de azi, ca la botez s-au facut multe dar inca nu mi-au parvenit... Va pup si revin cu impresii!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am mai pus si eu poze cu grasa mea de aici
si aici este rochia pe care mi-am cumparat-o, de fapt am primit-o cadou de la mama, pentru botez

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Felicitari Stefania si Conrad pentru botez, asteptam pozeleeee

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina Mitsu felicitari pt mici crestini! Sa fie intr-un ceas bun! Asteptam poziiiici!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Gratiela gand la gand cu bucurie. Si eu ma apuc maine de dieta si cam tot asa ca tine, trei mese principale doua gustari de fructe, apa multa, fara dulce ca am cam abuzat zilele astea. In mod normal daca respect slabesc cam 1,5-2 kile pe saptamana. HAi sa avem spor.
Irinuka am vazut si eu pozele la zabrele, super fain baiat ai, sa-ti traiasca si sa ne dai vesti bune cu analizele.
Am vazut si fetita ta ramona, dulce foc in carut acolo, si tu slaba si frumoasa, brava.
Alina felicitari pentru botez, uite ca si la noi se face maine saptamana si nu am pus poze. Hai ca maine poate ma invrednicesc sa le trimit prietenei mele care le pune pe site-ul ei.

Lavinia bine ai revenit, astept poze si mama asteapta, ca i-am povestit.

LAura si cine ne-a mai felicitat, multumim frumos. Am facut 3 luni azi, l-am cantarit la baita si are fix 6 kile, a luat cate 1 kg pe luna. Nu l-am mai masurat, dar se vede bine ca s-a lungit ca i-au ramas hainutele mici.
MA duc sa ma culc, sa speram ca doarme bebe pana pe la 5- 6 (ca asa e frumos la sase kile), ca maine incepe gradinita, sotul serviciu si eu din nou lucru de acasa. Inca imi pare rau ca nu am fost si noi la munte, dar daca a plouat nimeni nu a vrut sa mearga si sa fim si singuri si sa stam si in casa, naspa...
VA pupez, noapte linistita.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Inca ceva si gata, MAry misto rochia si-ti sta super bine. Si ce tanara esti, cat ai 15 ani?

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mary cat e de frumusicaaa! Imi place tare boticul din poza asta
Fetelor voi ii puneti pe bebelusi si pe jos? Eu nu am covoare in casa si nush ce sa fac. Nu o mai pot lasa pe patul meu nesupravegheata, iar pe jos mi-e sa nu raceasca (desi am 22-23 grade in casa). O mai pun in balansoar pe jos, dar centrul educational il pun pe patul meu.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Camelia, imi pare tare rau sa va dezamagesc dar... Stii ca aveam eu o problema cu foliculita aia... Ei bine, ... Am aranjat superb rochia, am capsat-o cu capsatorul pe parti si imi statea corsetul foarte misto numai ca fix in dimineata botezului am manjit-o cu fond de ten pe maneci Si nici cu aveam hainute ca lumea la mine... Am ajuns intr-o camasa aproape transparenta si o fusta groasa de catifea de iarna la botez... Of, m-am pleostit nitel acuma, ca mi-am adus aminte... Ca de-ar fi fost si rochita, era totul perfect...

Am citit ceva din urma dar nu rezist sa scriu... Va pup, noapte buna...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse cu iubirea lui mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput