Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
miki_baby spune:
Neata! Mie iar mi-a dat mandra trezirea la 6.30. Uff..mi-e un somn de n-am cuvinte!
Laurici, eu o tin pe Saara numai pe patura pe covor si asta de cand era foarte mica, pentru ca ne-au zis de la spital ca e bine pentru coloana. Dar ieri s-a rostogolit si a nimerit pe parchet asa ca astazi voi pune paturi in toata sufrageria aproape si va fi locul ei de joaca :)
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
alinaatudor spune:
Neata...un pic matinala..am dat sa pape la ingeras si am intrat sa mai spun si eu o vorba...profit ca fratele e l scoala...
e tare bine acasa..adik la ai mei..dar si mai bine e la noi...mai stam la ploiesti inca o saptamana...
despre botez vreau sa va spun ca am avut niste emotii uriase..am si plans pe ici pe colo de emotii..la biserica, la tort..a fost extraordinar...un pic stresata cu pregatirile..cu invitatii..dar per total a iesit foarte bine..mi-a placut totul..dar mai ales mi-a placut de Stefy care a fost foarte cuminte...
Fata mea a crescut muult.e un ingers zambaret si jucaus...nu stiu cate kile are..ca nu am mai catarit-o de 3 saptamani..dar mananca foarte bine..de dormit nu va mai spun...aici la ai mei doarme cu mine..si e asa de fericita..doarme bustean..
Vreau sa felicit si eu fetele care au sarbatorit evenimente importante cat am lipsit eu..sa urez bebelusilor crestinati multa sanatate..sa fie fericiti alaturi de parinti...si mamicilor vreau sa le urez numai fericire si bucurii..
Iar fetelor care ne-ati felicitat pentru botez...multumi tare tare..
Va pup si sper ca nu ne-ati uitat cat am fost in vacanta:D
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
Ingerasul creste
galaxy spune:
Buna!
Eu tot incerc sa va citesc din urma, si dupa 2 zile citite aproape nonstop, am ajuns la capitol 25. Dar si voi aveti un spor la scris....
Uite, ce am adunat pana acuma. Sper ca data viitoare o sa fiu la zi cu cititul.
Miri, felicitari ca ai reusit testul de limba!
Irlandeza, ce ma bucur ca ati scapat de ham! Cred ca acuma Pati e fericita ca e mai libera.
Cesca, la fel am patit cu Eric cu suzeta lui. Ne-am plimbat prin Timisoara, si nu am gasit.
Dar in Hateg am gasit o suzeta de la Primii Pasi, care e dreapta, si nu apasa pe obraji lui.
Cu lucru, nu am lucrat, nici nu am avut voie. Acuma am primit si eu in sfarsit drept de sedere in Romania pe 5 ani. Si cum spunea o prietena de a noastra, cu buletinul asta pot sa ma angajez. Dar cu Eric asa mic, chiar nu am inima. O sa stau cu el pana intra in gradi in 3 ani.
Azi am depus in sfarsit si acte pentru alocatie lui Eric.
Alt pont cu suzete, la inceput am incercat la Eric suzeta din silicon, le scuipa cu viteza si mai si se stramba. Am avut noroc una de latex sigilata, ramasese ca amentire de pe vremuri lui Robert. Am incercat si pe ea. si ce credete? A inceput sa molfaie la ea. De atunci numai la suzete de latex ma uit. Ele sunt un pic mai moi pe lange cei de silicon, poate din cauza asta ii place.
miki, tot asa e si schema de diversificare la austrieci. A fost succes la Robert, deci tot asa o sa fac si cu Eric. Sper ca nu e promisa cuiva Saara, ca ne e tare drag de ea. Si as vrea o pentru Eric.
Fetele, super poze de la inalnire. Pacat ca stam noi singurei departe...
Creata, Shose, nu am stiut ca sunteti din Craiova. Am stat si noi acolo 1,5 ani. Mi-a placut orasul, am avut si o pediatra foarte de treaba. Inca ne mai tinem legatura cu ea.
Fug, ca sa sculat Eric.
Va pupam cu drag.
P.S: am adaugat cateva poze la eric si la robert.