Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Multumesc Ema.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, eu sint de acord cu Ema. Si eu m-am ingrasat in timpul alaptarii 5 kg si tot ca sa nu pierd laptele. acum le-am dat jos. insa am vazut pe pielea mea ca nu e general valabil ca daca alaptezi te ajuta sa slabesti.

quote:
Originally posted by ramonab

Emma, trebuie sa te contrazic in privinta kg.Eu stiu ca daca alaptezi pierzi mai usor kg acumulate in sarcina.Cel putin la mine chiar asa a fost: in sarcina m-am ingrasat 17kg, si in a doua luna dupa ce am nascut nu mai aveam decat 3 kg in plus pe care le am si acum.Eu mananc acum aproape orice, deci ce e permis in timpul alaptarii.
Nu cred ca trebuie sa mananci foarte mult ca sa ai lapte.Eu mananc ca si inainte de trei ori pe zi si mai am cate o gustare un fruct sau ceva dulce.Si nu mamanc cantitati mari, o portie normala de mancare.Nici cat am fost gravida nu am mancat mai mult decat de obicei si nici acum. Probleme inca nu am cu laptele.Stii de ce am subliniat cuv "Inca". Sau poate depinde de la persoana la persoana.Eu pe baza asta am considerat ca am slabit asa de usor.
Sper sa trec de hopu asta cu spitalizarea fara prea mari consecinte.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

http://good-times.webshots.com/photo/2072732500102497651nvQTHI

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Pai cum am spus poate ca difera de la persoana la persoana.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

http://good-times.webshots.com/photo/2072732500102497651nvQTHI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Ramona, eu sint de acord cu Ema. Si eu m-am ingrasat in timpul alaptarii 5 kg si tot ca sa nu pierd laptele. acum le-am dat jos. insa am vazut pe pielea mea ca nu e general valabil ca daca alaptezi te ajuta sa slabesti.

la fel am patit si eu, dupa ce am nascut mai aveam 5 kg de dat jos insa acum numarul lor a crescut. si nu m-ar deranja f.tare daca nu ar fi burta care atarna cel mai mult.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

mary, esti oricum norocoasa ca sint putine de dat jos. eu mai am 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dragele mele
- am reusit sa revin pe forum , am fost ocupata , au venit parintii mei de la Brasov la noi in vizita la Tulcea .Eu tot asa ma simt abia astept sa vina ziua de maine sa merg la Dr sa vad ce-mi recomanda si totodata o duc si pe Maria sa-i faca revizia tehnica sa vad si eu cate kg mai are , cati cm a mai crescut , nu am mai fost cu ea la dr de la vaccinul de 2 luni
-Lala_20 multumesc de urare
-Ellenuta copii sunt bine , multumesc de intrebare
-Laura Ioana nu are cum sa fie sarcina fiindca nu am facut nimic , am fost fetita cuminte , te pup
-emabucuresti din pacate nu alaptez
-angi iti multumesc
-docdecap saru`mana
- shoshe se pare ca avem amandoua aceleasi simptome doar ca mie imi cade si parul lasa ca ne refacem noi , trebuie sa fim puternice
- vreau sa urez si eu " La Multi Ani !!! bebelusilor care au implinit lunite , sa fie sanatosi si mancaciosi
- felicitari bebelusilor care au mai facut progrese
- Maria mea tot o puturoasa a ramas : mamanca toata ziua si doarme la greu iar cand este treaza face galagie : rade , tipa , gangure se mai rostogoleste si apoi iar revine la papa si somn .Andrei este in faza in care leaga fraze , asteptam sa inceapa sa-si dea drumul la vorbit mai corect , ce grea este limba asta : bebeluseasca dar este frumoasa
- am adaugat si eu vreo 7 poze cu Maria , o puteti vedea incepand de aici
- va pup pe toate din grup si va doresc o duminica placuta

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Dani si mie imi pica parul la greu, cate un pumn dupa fiecare spalare. cel mai mult ma deranjeaza ca il gasesc tot mai des in pumnii fetei si pe hainutele ei.

am vazut ultimele poze cu Maria, mai ce mare este si ce bine sta pe burtica. Maria mea nu vrea mai deloc sa stea, dupa un minut plange de numai poate.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am ajuns acum de la Brasov. Sunt suparata...bebe Tudor avea pe cantarul lui buni 5800gr dar acasa am fost surprinsa neplacut cu 5670gr...asta inseamna ca in 9 zile NU A LUAT NICI MACAR UN GRAM!!!!

in alta ordine de idei eu sunt pe +3kg fata de saptamana imediat dupa nastere...poti alapta la greu dak se deregleaza glanda de sub limbutza iei kg cu repeziciune...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dany ce frumoasa este mariuca ta!!! si are niste ochisori superbi!

gratiela been there, done that .. ca sa zic asa .. si noi am trecut prin faza asta .. stai linistita, o sa inceapa sa ia in greutate. si doc s-a confruntat cu asta ...

sa stiti ca si mie imi cade parul .. si vorba lui mari, il gasesc tot mai des pe hainele, mainile si scutecele lui bitzi .. asta ma dispera!

vad ca incep sa apara zuzele din mini vacanta! ura o sa fie din nou agitatie pe aici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

nemary ai sa vezi ca si Maria ta va sta pe burtica si va face toate lucrurile bebelusesti
- Ellenuta saru`mana pentru complimente si bebe Eva Maria este o scumpa
- toate zuzele avem niste bebelusi foarte frumosi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput