Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza si e la noi!

off, inca o zi cu ploaie. ieri am prins un moment cand s-a oprit si am iesit repede afara cu bebelina, am fost sa-mi cumpar pizza si apoi la spital la bunica mea si a dormit fata 3 ore. si bineinteles ca ne-a prins ploaia, dar l-am sunat pe tati si a venit si ne-a luat. el mergea cu fata in brate iar eu impingeam caruciorul. vreau sa va spun ca i-a placut tare mult Dariutei prin ploaie

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ellnutzu hai la cafea....sigur e si Danoniq pri preajma.
Albert grasun?? yamyy...iti vine sa'l mananci nu altceva. Cred ca are niste obrajori deliciosi.Va am muuuultt! Cu pompitza nu mai iese decat o picatura 2...iar Pipe se enerveza de moarte pe tzatzii...le trage ca apucata
Mari si crezi ca mai poate reveni?? Io beau si cai si Galactogil...dar cu pompitza nu mai iese...si cred ca nici ea nu mai ae ce suge ca ieri ajuns la completare 180ml la aproape toae mesele. Asta e semn ca era flamanda rau. Nu?

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Danibv apropo de simptome. Mie nu'mi cade parul...dr nu am pofta de mancare deloc, si mi'e ameteala cand ma ridic din pat de nu mai vad bine. Nu as manca nimik toata ziua si ma simt si slabita. Cred ca o sa merg sa'mi fac o hemograma ce ti'as recomanda si tie...macar sa stim cum stam ca seamana a anemie. Io dupa ceza aveam 9 hemoglobina ..si asta nu e bine deloc. La cat am mancat de prost cred ca nu a crescut mult. Am 47kg si cred ca slabesc intr'una. De luni ma duc la doc ca simt ca ma ia vantul, si nu am putere sa fac nimik.
si investigheaza situatia, bblusii nostri au nevoie de mame sanatoase nu de niste ametzite (vba lu' mama).

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Matei la cat mai multe lunite, sa cresti mare si sa-ti iubesti parintii si surioarele

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Bine ca mi'a amintit Mary:

La multi ani Cristian-Bogdan, Matei si Bianca Maria! aniversare frumoasa si la cat mai multe lunitze...apoi anisori.

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shose

Mari si crezi ca mai poate reveni?? Io beau si cai si Galactogil...dar cu pompitza nu mai iese...si cred ca nici ea nu mai ae ce suge ca ieri ajuns la completare 180ml la aproape toae mesele. Asta e semn ca era flamanda rau. Nu?

Shose si Pipetzica

Sunt mare

Povestea Nasterii

iubita, nu stiu daca revine, dar merita incercat. nici la mine nu iese mereu cu pompa, desi imi simt sanii plini.cel mai mult iese atunci cand fac dush fierbinte la sani sau pun comprese fierbinti, iar dupa aceea putin masaj. si chiar daca o data iese mai putin, eu zic sa incerci dupa fiecare masa, poate poate...

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

ramona sa iesiti cat mai repede din spital si totul sa fie bine!!!

asta este cartea despre care spuneai??

http://www.librariaonline.ro/medicina/umana/pediatrie/esentialul_in_pediatrie_ed_a_ii_a-ciofu_carmen-p1008857

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Da, asta ii cartea.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

http://good-times.webshots.com/photo/2072732500102497651nvQTHI

Mergi la inceput

Mersi fetelor pentru incurajari si sustinere!Am o groaza de spitatlul asta.Mi-e sa nu intram sanatosi si sa iesim cu cine stie ce de acolo.Sectia de pediatrie a fost modernizata de curand cica dar amensteca bolnavii, adica ii pune la un loc pe cei cu probleme respiratorii, cu cei cu probleme digestive, infectii, etc.Ceea ce nu prea imi convine.Si mai ales ca sunt foarte multi tigani.Nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu ei, dar stiti si voi cat sunt de curati.Eu stau f aproape de spital, la 5 min pe jos, si sper sa pot rezolva cumva sa ma lase acasa noaptea cu el ca nush cum a dormi acolo cu mine,stiti ca el doarme singur.
Om trai si om vedea.

Irinouka? Ati repetat analizele? Cum sunteti?Spune-ne ceva.

Mergi la inceput

La cat mai multe lunisoare bebeilor:Bianca Maria,Matei si Cristian Bogdan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ramonab iti tin pumnii cu internarea, o sa fie totul bine, vei vedea, e bine ca il investigheaza ca sa stati mai apoi linistiti.Sa nu neglijezi mancarea zilele astea ca sa nu pierzi lapticul.Eu la trei saptamani cand am fost internata cu Milan 9 zile, ramasesem fara laptic ca nu mancam, plangea de foame baiatul, dar am bagat lapte si iaurt la greu si in 2 zile mi-a revenit.Mai bine insa sa nici nu-ti scada productia,asa ca sa pui mana sa papi bine.Pupici multi Razvanelului si sa veniti repede acasa!
Danonik ai vazut ce repede a progresat Albert cu intorsul?Si tu care-ti faceai griji!La varsta asta noi parintii suntem uimiti de cate chestii noi incep ei sa faca de la o zi la alta.
Al meu scoate in fiecare zi noi sunete cand vorbesc cu el, e divin!Citem in linkul de la prima pagina despre dezvoltarea de la luna la luna si abia astept sa ajungem si noi sa facem chestiile pe care l-am citit acolo.
Honey nu stiu daca ti-am mai spus, dar astae, ma repet daca e: felicitari pentru botezul intim!AJ si nasica lui sunt niste frumosi!
Fetelor la botez voi "utilizati" aceiasi nasi ca la cununie?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput