Puiuti de Randunici 2008!! (1)
Raspunsuri - Pagina 11
mihutza11 spune:
mai am uitat sa raportez o noapte fara marait/frichineli si alte alea si dormit 4 ore -23.30papa- iar somn 4 ore- 3.30 papa-si inca 3 ore de somn... nu fie de deochi.. daca ar fi toate noptile asa tare bine ar mai fi..
asa si am si eu o intrebare: voi baita cam pe la ce ora o faceti? ca nu as vrea sa ii fac nici prea devreme nici prea tarziu..
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
tuchita spune:
Sara buna, randunicilor!
Cam putina vorbarie pe-aici!
Simo minunate pozele de la botez! Barosanu'arata super incantat ( i-a placut vinul, nu?) si mamica foarte fericita!
Fetelor care dormiti in pat cu copii stiti ca nu e bine si n-are sens sa-mi mai racesc gura de pomana! VORBIM PESTE 1 AN SAU POATE CHIAR MAI DEVREME SI SA NU VA PLANGETI ATUNCI! intr-adevar sunt riscur pe care ni la asumam! Vreau sa zic ca niciodata copii mei nu au dormit cu mine, ca intotdeauna m-am ridicat la alaptat in fotoliu si apoi am pus copilu in pat! si nu mi-a fost deloc usor pentru ca nu-l trezeam pe sot sa mi-l aduca! insa acum Ilinca doarme singura in camera ei, in patul ei si Sebi la fel!
Stiu ca sunteti foarte indragostite de puii vostri, si e normal sa fie asa, dar sa nu uitati sa ramaneti si iubitele barbatilor de langa voi pentru ca o sa vina o vreme cand asta chiar o sa conteze! si nu va suparati ca va zic parerea mea!
Ursuleata cate minuni o sa tot auzi....
M-a lovit o amintire cum ca Vio intreba de nu stiu ce durere in san si nu mai stiu daca i-o firaspuns cineva! Eu cred ca e un canal de lapte infundat! Si eu mai patesc asa! Incearca un pic de masaj la baie, sub dusul cald!
Si mai intreba cineva de ora din noapte cu glicemia redusa( cred ca Delphin)- e in jur de ora 3-4 dimineata!
Cuscra mea ce-o mai face?LYVYYYYYYYY, unde esti?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mihutza11 spune:
Simo, chiar ca e cam pustiu... parca se simte ca suntem la scutece..
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
tuchita spune:
Si ca sa ma laud ...am reusit sa il hranesc pe Seb din biberon.Am lasat lumina aprinsa si l-am tinut pe picioare intins ca sa nu mai simta miros de san! Toata lumea se plange ca n-are lapte si eu vreau sa-l intarc!
in plus a inceput sa-i cada parul rau de tot si lasa firisoare peste tot , zici ca am pisica in casa!
poze
claudia99 spune:
Si noi avem botezul pe 11 si avem si tort, de la restaurant ne-au spus ca ne pun pe masa ce vrem noi si pe langa tacamul de la ei - 70 lei aducem noi bautura, sucuri, apa, fructe si facem pentru primire niste platouri cu alune, fistic, migdale si diverse crantanele asta pana se strang invitatii.
mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=sets
VioletaH spune:
Am primit ieri o jucarica si azi m-am jucat cu ea.
Ia uitati AICIce bebe am eu.
(am alt video si mai fain, dar e cam mare, nu stiu cat imi ia sa-l pun aici)
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
Simo27 spune:
eu plec la nani!
Tuchita,bravo ca ai putut sa-i dai laptic din biberon!si Nu o sa ma plang peste un an ca l-am luat in pat langa mine,na!chiar daca nu mai scapam de el!si pe David tare greu il putem culca singurel...dar,zau ,ca nu pot altfel!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Vio,super filmuletul cu Sean!ce expresiv e!
si eu mi-am filmat azi Odorul cum gangurea...ma termina efectiv cum gangureste!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Vio bebele frumos!
Simo noapte buna! si ai grija cu cine dormi!
poze
VioletaH spune:
Tuchi, multumesc de raspuns la intrebarea cu durerea de san. si Adriuta imi zicea acelasi lucru. Inseamna ca asa e.
Simo, multumesc :))) Noapte buna!
Edit: nici eu nu dorm cu bebe in pat noaptea.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA