Nu pot sa mai lupt ! Ajutor !
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
eu cred ca ai facut foarte bine ca te-ai mutat din orasul socrilor ti.Am inteles ca acuma stati la cluj, nu'Ai multe posibilitati acolo, sunt fetele de la cluj care sunt deosebite, poate iesi cu el la plimbare la o discutie, sunt o gramada de parcuri unde puteti iesi toti 3.E foarte greu sa treci epste aceste momente, dar gandeste-te la fetita ta ca are nevoie de tine, e cumplit sa cresti fara amam sia sta ti-o spun din proprie experienta.Nimic nu merita mai mult in viata decat sa fii mama pentru copilu tau, pe tine nu te poate inlocui nimeni niciodata.
Eu pe sfarsitul lui mai ajung la cluj daca vrei sa ne intalnim sa povestim, trimite-mi un pm.
Ai grija de voi si de puiul vostrupentru care merita tot sacrificiul din lume, dar de neamuri lasa-le incolo, nu mai pune nimic la suflet ca nu merita.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
arinaa spune:
raspunsul ti l-ai dat singura....ar fi bine sa va rupeti dsi de ai lui si de ai tai....mutarea (intr-un orasel mic) poate fi solutia,dar in acelasi timp puteti sa va gasiti slujbe bine platite si acestea v-ar putea asigura rata la o casa a voastra.
Hai sa-ti povestesc (cu riscul de a fi off topic)povestea prietenii mele ,mutate dintr-un orasel micut in Bucurestiinca de pe vremea cand erau studenti.Au terminat facultatea,master....gata s-a treminat si cu cazarea la familisti,deci au plecat cu chirie pt ca au ramas sa munceasca acolo.Dupa 2 ani...datorita foitului de la o gazda la alta,erau cu nervii la maxim si aparusera si certurile intre ei.Desi aveau slujbe binee platite nu au indraznit niciodata sa gandeasca ca ar putea avea casa lor....bun ....toate bune si frumoase ,intr-o zi primesc telefol de la el ca tb nu sunt ok si ca ea pomeneste din ce in ce mai des cuvantul divort....am ramas stupefiata,m-am urcat in masina si am plecat la bucuresti sa ii bat cap in cap(tin la ei ca la fratele si cumnata mea).Cand am ajuns acolo ,parca era mortul pe masa ....ea arunca acuze,el la fel....ma rog se jucau cu cuvintele.
Am insistat asupra ideii mele ...ca divortul nu le vor rezolva problemele ,si doar o casa a lor,unde sa ii traga inima sa vina deschisi..si cu forte proasptete de a lupta.Ea s-a uitat la mine ,el la fel....si mi-au zis ca "sunt cu capu'" ,ca cine le da lor o casa.
Am plecat ...nu ca sa ii abandonez ci ca sa tatonez terenul si sa vad cat i-ar ajunge o rata la banca pt a-si lua casa lor.
Ajung acasa,sun o alta prietena care lucra intr-o banca(si mai fusese in vreo 2)...ii dau tema si m-a suna si imi zice ca in jur de 200 de euro i-ar ajunge rata la banca pe 25 de ani.
O sun pe prietena mea si o intreb cat plateste chirie....imi zice super iritata ca 300 euro si ma ia la rost ca "asta e grija mea acum"?.I-am raspuns ca grija mea in momnetul ala era sa le fie lor bine ....si i-am zis planul meu.In 3 luni aveau apartamentul lor cu 2 camere in Berceni,acum dupa 4 ani au si o fetita si le merge grozav...iar din toata povestea asta m-am ales cu o porecla "mama ranitilor".
ti-am povestit asta ....ca sa te ambitionezi si sa lupti...
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
ludmmyla spune:
Toate bune si frumoase si aveti dreptate, numai ca sotul meu nu vede asa lucrurile.
Am stat in Cluj 10 ani, el clujean de o viata. Acum ne-am mutat in Maramures si am gasit anumite oportunitati. Din pacate viata cu bunicii mei, pt ca stam deocamdata la ei, nu e tocmai roz asa ca am hotarat siliti de situatie ca trebuie sa ne mutam in chirie. Aci o chirie e in jur de 100 euro fata de 300 in cluj.
Vine partea rea a lucrurilor. Sotul nu vrea chirie si spera ca se intampla o minune si ne vom muta inapoi la cluj..........bineinteles cu ajutorul soacrei. Eu nici nu vreau sa mai aud de fammilia lui, de cluj mai ales pt ca mi s-au spulberat toate visele acolo. Nu am avut un job super amandoi, eu ma descurc dar el nu castiga decat minim.
De ce sa ma intorc??? sa fiu in gura lupului.
In schimb aci desi trebuie sa stam intr-o chirie, deocamdata, avem un job bunicel amandoi, lucram ca si tehnicieni dentari in laboratorul fratelui meu, care in 3 ani ne va reveni noua in totalitate, deoarece fratele meu termina facultatea si devine medic stomatolog. Oricum in proportie de 70-80% noi vom detine afacerea. In plus acum deschidem o reprezentanta si depozit unic in felul lui in zona care are deja cerere pt marfa. Mai avem un site pe internet cu vanzare on line, care merge si el cat de cat si preconizam ca va merge si mai bine. DAR e mai important Clujul pt sotul meu decat tot ceea ce am putea avea aci.
Am discutat de divort, dat fiind faptul ca eu nu vreau in cluj, el nu vrea in Sighet. Relatia dintre noi, care a fost una armonioasa, a ajuns la certuri, raceala si indiferenta. Suntem 2 oameni care stau impreuna de dragul unui copil, care trebuie sa aiba tata.
Eu il mai iubesc, dar nu pot sa ma mai apropii de el, ceea ce imi si reproseaza. Nu pot sa il las aproape pt ca ma face sa sufar. Are momente cand il vad ca ma iubeste si chiar e langa mine si are momente cand imi tranteste vorbe grele fara nici un motiv. Mereu imi spune ca ma iubeste dar e cu mine aci pt ca avem un copil impreuna si daca nu ar fi copilul noi am fi divortat. Nu stiu ce sa mai cred. Daca ma iubeste, inseamna ca nu stiu eu ce e iubirea si trebuie sa ma complac in situatie. Nu stiu.......sunt momente in care ma simt vinovata de toata situatia. Daca nu eram eu, el nu trebuia sa plece din Clujul lui mult iubit, poate nu ar fi fost discutiile cu mama lui si cine stie poate ar fi fost fericit. Dar ce sa fac cu copilul, nu il voi ceda. Iubesc fetita ca ochii din cap si nu pot concepe viata fara ea.
Am sensatia ca oriunde fug ma lovesc de pereti si el nu e langa mine ca sa ne ajutam reciproc.
Adria_ spune:
Eu zic sa-l lasi sa plece la cluj, daca nu se poate adapta aici. Tu nu esti obligata sa stai unde nu-ti place. Nici el nu e. Din ce povestesti, te simti mai bine aici in sighet, faci ceva ce-ti place, deci nu are sens sa te gandesti sa pleci. Doar sa-l ajuti pe el sa plece
Rufus spune:
Nu chiria-i baiul, ci departarea de casa lui si mama. Pentru 100 euro nu face el scandal...
Asa cum pui tu problema, nu prea e loc de discutii. Acolo va merge mai bine, acolo locuiti.
Daca doar aici va impotmoliti, in dorul lui de Cluj, explica-i frumos, cum stii tu mai frumos, ca va merge (deocamdata) mai bine unde sunteti acum si asta nu are nici o legatura ca esti la tine acasa si nu la el. Si nici sens nu are sa trageti mata de coada in Cluj, o sa o faceti eventual mai tarziu, cand va veti extinde, poate, iar copila va merge la scoli mai inalte.
Daca mai sunt si alte probleme, asta tu stii. Tine, totusi, cont ca, intr-adevar, un barbat se simte prost pe teritoriu strain. Ma rog, se simte mai bine pe teritoriul marcat de el din tinerete...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ralcat spune:
Lasa-l la Cluj ca dupa o luna vine singur inapoi ... la ce il asteapta acolo.
Si daca tot il iubesti si-l mai vrei alaturi de tine, mai fa un efort de vointa si de diplomatie si accepta-l langa tine ca daca il si respingi fuge la mama-sa de-i sfaraie calcaiele.
Si la vara fugiti in conced, singuri, cateva zile, poate va regasiti.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire