Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
iulia83 spune:
neatza. ne-am trezit si noi intr-un final. am citit din urma putin.
Miss bine ca nu ai alergii la viespi. eu am o lista intreaga de alergii..alimente si insecte bine ca stau in varful blocului si sper sa nu ajunga vreo albina sau viespe pe aici ca aia sunt.
totusi, mergi si la un doctor ca nu strica
Simonix nu-ti fa griji. o sa vezi ca o sa fie bine. nu e atat de negru. si multa bafta.
mai nou ne intitulam mamici de mladite si mugurasi ohoooo multi
melly intreaba si daca mai ai lichid destul, pozitia cordonului, a fatului, bataile inimii..etc
eu una am inebunit-o pe dr mea eco. doamna, e destul lichid? are cordonul bine? nu e in jurul gatului? ii bate inima bine? etc, etc. nu apuca biata femeie sa zica nimic ca o intrebam eu inainte. hihihihi oricum, ca un facut, de fiecare data cand am fost la eco bebelina mea era treaza. imi modela burtica dupa placul ei si ne amuzam teribil cand o vedeam cum clipeste si misca manutele si gurita si capsorul. ooooofoffff ca abia astept.
si ca incheiere, inainte sa ma duc sa calc un maldar de haine bag niste pt cleo oare doarme?
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
MissParker spune:
Pentru CamiM si Denisa73:
Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Laurita, mana ta cum mai e, s-a mai dezumflat gogoloaia?Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Nu, iubita, tot acolo e, dar macar nu mai ustura si nu mai gadila. :)
Sa ne dai vesti ce zice dr tau.
Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
melly23 spune:
am venit si noi de la eco!!!!si suntem bine maricele!!!mai precis va scriu exact ceea ce mi-a zis:
-culbuta efectuata
-DBP 90 mm
-spatele in flancul stang
-BCF ritmice
-miscari respiratorii prezente
-greutate 2500g
-LF 66 mm
-placenta posterioara
-lichid amniotic in cantitate normala
In legatura cu cordonul o zis ca nu poate spune sigur unde e si cum e decat in travaliu!!!pe ecograf arata ca e langa gat dar nu ca e in jurul lui sau langa el sau mai cine stie unde!!!iar despre col o zis ca imi spune mai incolo ca acu degeaba imi spune ca se mai pot schimba multe!!!printr-un cuvant suntem maricele si bine!!!
http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y
35+ Amelia Gabriela
babyname spune:
M-a emotinat predarea stafetei, normal ca m-am smiorcait..am devenit o plangacioasa.
LORICH poti sa imi spui unde e farmacia aia pe Calea Victorie? si eu trebuie sa ajung...sau o adresa sau o denumire sau ceva care sa ma ajute sa o localizez....
Haideti ca va citesc si eu si raspund...am ramas in urma...
iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 15 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Naty...multumim mult pt stafeta...iar Zozela,Luny pt voi si sa va creasca puii mari si sanatosi...sipoate ne vedem candva....intr-o intalnire maaare de mamici...poate la vara....
Elenuca...pt maini si picioare umflate eu am luat detralex...mai ales in perioada stingerii bunicii mele cand...m-am umflat rau de tot. Am luat 6/zi apoi dupa 2 zile 4/zi...siapoi 2 am ramas pana am nascut. Am mancat fara sare si am dormit cu picioarele pe perne. S-au mai desumflat dar nu total.
Adidana...o pt tine...si te asteptam cu povesti despre bb mic si dulce.
MissParker..off....dar ce mai patzanie... Sa dea Domnul sa nu faci nik si sa treaca intepatura repejor. Cat despre cumnatzica...ignorati-o si basta. Nu va enervati din cauza ei ca nu merita sa va umbriti fericirea cu lucruri urate. Te si...sper ca esti bine.
Simonix....offf...ce veste. Am auzit foarte multe cazuri de acest stafilococ dar...nu stiu mai nik despre el.
Cenia....sa-ti traiasca printzesa si sa fie mancacioasa sikkcioasasi sanatoasa. pt tine mamico!
Cleo...eu sunt una din persoanele cu gabarit depasit...si ma suport ca nu am incotro. De slabit slabesc f. greu...si incerc dar se pare ca nu suficient...dar din motivele spuse de tine...vara port numai pantaloni....Nici nu stiu ce dand nu am mai purtat fusta. Ba mint...vara la mare mai port rochite de plaja...dar in Buc...numai pantaloni.
Ia tu niste ca poate se indura barza sa vina si la tine....sau ai vecini tzigani de o pun pe gratar???
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by melly23
am venit si noi de la eco!!!!si suntem bine maricele!!!mai precis va scriu exact ceea ce mi-a zis:
-culbuta efectuata
-DBP 90 mm
-spatele in flancul stang
-BCF ritmice
-miscari respiratorii prezente
-greutate 2500g
-LF 66 mm
-placenta posterioara
-lichid amniotic in cantitate normala
In legatura cu cordonul o zis ca nu poate spune sigur unde e si cum e decat in travaliu!!!pe ecograf arata ca e langa gat dar nu ca e in jurul lui sau langa el sau mai cine stie unde!!!iar despre col o zis ca imi spune mai incolo ca acu degeaba imi spune ca se mai pot schimba multe!!!printr-un cuvant suntem maricele si bine!!!
http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y
35+ Amelia Gabriela
e super bine !! felicitari pt bb grasun!
M-am trezit . DOrm in runde lungi..si dese. Si acu sa va arat burtoiul meu
39sapt+6 zile asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
Lorich spune:
quote:
Originally posted by babyname
M-a emotinat predarea stafetei, normal ca m-am smiorcait..am devenit o plangacioasa.
LORICH poti sa imi spui unde e farmacia aia pe Calea Victorie? si eu trebuie sa ajung...sau o adresa sau o denumire sau ceva care sa ma ajute sa o localizez....
Haideti ca va citesc si eu si raspund...am ramas in urma...
iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 15 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1
Iubita, iti spun si eu ce mi-a zis dr. (eu cu Bucurestiul oricum sunt inca in invatare): pe Victoriei, langa B1 TV. Eu vreau sa ma duc maine, eventual iti mai dau atunci alte repere.
Lori 35+ asteptand un bebe Robert
iulia83 spune:
cleo m-a mancat undeva sa ma uit la pozele tale mi s-a facut o pofta de tort de inebunesc. bataitzaaaaaaaaa!!! scoate poza ca faci pofta
apropos! ce-ti face matza? i-a crescut blana? draga de ea! macar nu se chinuie cu caldurica asta infernala.
cat despre burtica, mie din luna 2-3 a inceput sa-mi creasca si acu o am cat a ta. am foarte mult lichid si d-aia (sau cel putin asa spune dr. ca bebeluna nu e asa mare).
apropos de caldura fetelor! deja nu mai pot! cred ca o sa fie o calduroasa bebeluna mea! nu suport nici sosete in picioare prin casa ca mi-e cald. acu sunt in maieu si pantalon scurt si noaptea dorm numai in chilot (alias gogosar..am ajuns sa port si asa ceva si mai nou am ajuns la marimea XL!!! vai steaua mea!)si cand ma gandesc ca nasc abia in iunie si deja au inceput caldurile, ma ia cu plans .. uaaaaaa
voi pe unde umblati? a inceput prima zi din ultima luna din primavara!!! vin calduriliiiiiiii terasiliiii, sucuriliiii in aere libere, plaja..si io...in casa
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
MissParker spune:
Ia sa mai facem o strigare:
Doloress
fecian
aldaesme
Luminel
aelita
dflavia
acina