Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

neata fetele!

Silvia felicitari pentru nastere! Robert bine ai venit pe lume!

Cenia ma bucur ca nu ai avut mult de suferit! Felicitari inca o data ptr gaza mica!

Simonix ma bucur a bebe al tau e pe maini bune...Infectiile sunt foarte periculoase ptr ei...bine ca ati ajuns la timp la spital...Eu am avut streptococ in adolescenta si am facut 35 de penicilina ca sa scap de el...Sunt super nasoale! Doamne ajuta sa scapati cu bine si sa nu mai aveti probleme toata viata!

Getutza imi pare rau ca ai trecut prin asa dureri groaznice...Daca nasteai in Timisoara la Odobescu cu un dr de aici nu cred ca ai fi patit atatea. Au spus si la tv ca multe aradence merg la Szeget ptr nastere si acum inteleg si de ce. Si eu am patit-o cu alaptatul la prima nastere...am stat o noapte intreaga in WC sa ma mulg si sa golesc sanii ( picam de somn...iar in salon dormeau celelalte fete). Acum o sa iau pompa Avent cu mine special ca sa pot sa-i golesc usor...lapte sa am!

Fetele legat de colici o sa va spun ca m-a invatat pe mine pediatrul...Mi-a spus sa-i scot aerul de 3 ori lui bebe...Pe la jumatatea mesei, cand schimb si sanul, apoi la sfarsit si sa-l las 20 de min pe partea dreapta si dupa sa-i scot a treia oara aerul. Mie mi s-a parut ca bebe s-a simtit mult mai bine dupa ce am aplicat acest sfat. Eu i-am dat si ceiulet anticolici de la Hipp si suzeta ca sa se mai calmeze. Se mai calma si de la zgomotul facut de phoen...nu stiu ce explicatie exista, insa bubulinul meu a fost placut impresionat de chestiile aste: phoen, aspirator, etc...Am observat ca si alti copii sunt la fel...in schimb altii sunt speriati...

Va pup! Tin pumnii ptr CamiM si maybe ptr Cleo, Ylari...Cine mai doreste?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Miss Parker Biata de tine!Bine ca la sfarsit a trebuit si viespea aia sa iti strice ziua,nesimtita!!!!Sper ca esti bine!!

Simonix ne rugam la Doamne Doamne pt bebe si stai linistita ca totul o sa fie bine ai sa vezi!!!

Pana la urma am adormit si eu,iar acuma ne-am trezit ca sa facem cumparaturile sa mergem la padure la graterel!!

Va pupacesc si va doresc un 1Mai Muncitoresc superb!!!!

Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele!

Elenuca, ai avut o vacanta f frumoasa vad, ma bucur pentru tine.Mamica ta se simtea mai bine, sper.

Cenia, eu nu am reusit sa vad pozele, daca spui ca ai postat si cu Naomi. Oricum, bine ai venit acasica, multa putere sa faci si bubulina mare.

Adidana, bine ai revenit, ai grija de Vladimir si intra sa ne mai spui ce face!

Vaai, Miss si eu am capatat ieri, in casa o intepatura, dar nu am identificat insecta. Acum am o gogoloaie cat toata frumusetea pe mana. Daca nu esti alergica, eu spun ca nu e nici o problema.

Simonix suntem alaturi de tine si de bb Robertzel.

Cleo, uite, dragutza. sustinem barza , Desi, daca pe ultima suta sarcina a devenit o placere...ce sa zic???Poate vrei sa mai beneficiezi cateva zile de masaj la picioare. EU nu gasesc nici un soi de santaj ca sa primesc masaj.

Sishai stai cuminte, ca mi-a mai trecut. nu te mai desincroniza la somn cu Matei ca eu nu vreau sa stau noaptea pe net. SI nici tie nu-ti face bine.

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cenia, FELICITARI!!!
Sa creasca mare gargarita ta, sa fie sanatoasa si fericita, sa va aduca numai bucurii! Am vazut pozele, mi se pare ca seamana bine cu tine

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

CENIA sa-ti traiasca minunea! Felicitari!

Miss asta da poveste de groaza; eu chiar am o alergie la viespi, ultima data m-a piscat de pleoapa si am facut un cap de elefant, partea proasta e ca, cu fiecare piscatura corpul se comporta si mai si, adica faci anticorpii aia care pot sa-ti puna capac. Asa ca bine ca nu esti alergica, da' cred ca mare frica ai tras!

Adidana imi pare bine ca esti ok si tu si bebe!
Simonix Doamne Doamne va avea grija de Robertel! Ma bucur ca esti intr-un spital civilizat dintr-o tara civilizata!

Fetelor si de azi a inceput! Azi incepe luna mai... sunt asa de emotionata, plus ca postarile mamicilor de martie-aprilie adunate cu hormonii mei, nu mai zic in ce fel de stari m-au bagat. Sa dea Dumnezeu sa fie doua luni minunate, sa ne tinem bebeii dragi in brate si sa facem si noi urari frumoase burticilor de iulie-august.

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Am schimbat numele capitolului Ca tot este 1 mai, si deja bebicii populeaza din plin lista noastra.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

super fain denumirea capitolului!!!
fetelor eu va las ca mergem la eco sa o vedem pe bebica!!!dar nu-mi puteti da voi niste sfaturi despre ce anume ar trebui sa-l intreb pe dr.??????

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by melly23

super fain denumirea capitolului!!!
fetelor eu va las ca mergem la eco sa o vedem pe bebica!!!dar nu-mi puteti da voi niste sfaturi despre ce anume ar trebui sa-l intreb pe dr.??????

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

35+ Amelia Gabriela

Daca e bine bebe,daca s-a intors cu caputul in jos,colul cum este...

Te pup si iti tinem pumnii!!!

Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Cenia, din toata inima felicitari atat pt. nasterea usoara cat si pentru pifitsa sanatoasa si scumpica. Am vazut pozele din albumul comun, m-am topit toata, atat de dulce e Naomi a ta! Sa-ti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii si fericire impreuna!

Simonix, suntem in continuare cu gandul alaturi de tine!! Bine ca Robertelul e pe maini bune acolo si nu trebuie sa mai stai si cu grija asta! Te cred ca ti se rupe sufletul cand il vezi si-l stii departe de tine, sub tratament, dar e spre binele lui si e mai sigur asa, in felul asta va capata putere si se va reface si sa vezi ce nazdravan se face el dupa aia

Fetelor, va multumesc din suflet pt. incurajari si sustinere, se pare ca sunt f. rezistenta, am dormit bine si m-am trezit doar cu o urma mica a intepaturii viespii. Nu pulseaza, s-a dezumflat locul respectiv, organismul meu s-a luptat bine... O sa sun maine la doctorul meu de familie sa-l intreb daca e cazul sa vin pt. o analiza a sangelui, ca sa eliminam posibilitatea unei infectii, dar acum sunt optimista, totul va fi ok. Cred ca mai mult m-am speriat aseara, nestiind ce e si cum naiba a ajuns in patul meu (a intrat in mod sigur pe fereastra intredeschisa, noi stam la etajul I si avem si gradina in spate).

Cleo mama, bine macar ca ti-e mai bine, ca ti s-au dezumflat picioarele si au mai disparut si alte simptome neplacute, asa poate mai suporti vreo 2 saptamani Hei, glumesc, nu ma lua in serios, uite tine aici:

La noi Bogdan se apuca de curatenie serioasa si eu am promis ca-l ajut cu ce pot si eu (adica sa mai strang din cartile intinse peste tot, sa mai fac putina ordine pe mesele din sufragerie, sa-mi adun toata incaltamintea de iarna din hol si s-o pun intr-o cutie pt. subsol etc.), fiindca el va trebui sa bage aspiratorul si sa stearga praful peste tot, sa frece cuptorul, chiuveta, WC-ul si cada in baie etc. Si peste tot a inceput deja sa se puna polenul, iar el, saracul, cu alergia lui, nici nu s-a apucat bine si deja stranuta de numa-numa... Dar asta e, a fost alegerea lui sa faca el...

Doamne-ajuta sa terminam azi si maine, sa stau si eu intr-o casa curata, ca asa ma saturasem de senzatia de cocina... Dupa aceea nu va mai trebui decat sa mai dea cu aspiratorul, sa spele cu mopul pe jos si sa stearga bine praful inainte sa venim cu bebele acasa...

Sa aveti o zi cat mai frumoasa azi, sa va odihniti si sa va relaxati!

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Laurita, mana ta cum mai e, s-a mai dezumflat gogoloaia?

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput